ליל סליחות
זה אחד הדברים הכי מיוחדים שעשיתי.. זו הייתה פעם ראשונה שביקרתי בכותל, הפעם הראשונה באמת לא נחשבת כי הייתי ממש קטנה ולא זכרתי כלום, וזה היה אחד הדברים הטובים שעשיתי.. כ"כ מדהיםםם שם.. רואים מלא אנשים מתפללים ואין זה משו שאי אפשר להסביר.. ובאמצע בין כל הסיור עשו לנו דמויות כאלו של הצגה וזה היה כזה שואו!! הביאו איזה אישה אחת שכשירדנו איפשהו במדרגות ראינו אותה לבושה שחור שוכבת על החול עם מלא נרות חשבנו מישהי מתה, ואנשים התחילו לגעת בה לראות אם היא חיה, והכלבה לא מגיבה, התחילו לבעוט בה, לזרוק עליה אבנים, חשבנו היא עושה סיאנס או שהיא מתה היא פשוט לא זזה, ויש חושך, וגם המורים בקושי ידעו מה מתוכנן וכל האווירה עם הנרות זה היהמפחיד!!! פתאום היא קמה מניפה את הידיים שלנו וצועקת איזה משו לא מובן בארמית נראה לי חחחחחחחחחחחחחחח כל השכבה שלי בטירוף מהפחד אנישם רצים וזה וואי התחלתי לבכות מהבהלה ויש צרחות כאילו מה קרה חחח.. והיו עוד בתי ספר למעלה ואנחנו עולים בוכים אנחנו עושים סיאנס.. היא מתה, וקמה לתחיה! ואז ירדו למטה מלווים עם נשק של בתי ספר אחרים וזה חחח עד שאמרו לנו שזה היה הצגה... המורים שלנו החזירו לנו על כל השואה שעשינו להם ב-5 שנים האחרונות חחחח וואי אני רוצה עוד ליל סליחות!!