אפילו לשמנה כמוני ? אם כן אז
ת תנועת החסידות New member 18/11/04 #16 כמובן שאני בפנים! ../images/Emo45.gif מוכנה לנדב גם את הבית, בהנחה שאין לכן בעיה לשבת על הרצפה, מפני שהסלון כמעט ריק (יש מעצבות פנים במטוס?)
כמובן שאני בפנים! ../images/Emo45.gif מוכנה לנדב גם את הבית, בהנחה שאין לכן בעיה לשבת על הרצפה, מפני שהסלון כמעט ריק (יש מעצבות פנים במטוס?)
א אמברון New member 18/11/04 #17 זה קצת רחוק לי... ../images/Emo8.gif אני אתחיל לארגן את המפגש בתחילת השבוע הבא. אני אברר איפה הכי נעים לשבת, נזמין מקום ונגלה לכל מי שתרצה להגיע איך מגיעים. איזה כיף!
זה קצת רחוק לי... ../images/Emo8.gif אני אתחיל לארגן את המפגש בתחילת השבוע הבא. אני אברר איפה הכי נעים לשבת, נזמין מקום ונגלה לכל מי שתרצה להגיע איך מגיעים. איזה כיף!
N nonaa New member 18/11/04 #24 ממש עושה חשק גם לבוא ... אבל מודיעין נשמע ממש ממש ממש רחוק .... [וגם זה אולי אולי רלוונטי רק אם זה יהיה לפני שאתחיל לעבוד (ב-5 בדצמבר ...)]
ממש עושה חשק גם לבוא ... אבל מודיעין נשמע ממש ממש ממש רחוק .... [וגם זה אולי אולי רלוונטי רק אם זה יהיה לפני שאתחיל לעבוד (ב-5 בדצמבר ...)]
מ משוש30 New member 18/11/04 #26 אנחנו בפנים! אבל רק בימים ראשון או שלישי שבוע הבא או ראשון, שני שלישי שבוע אחרי. אחרי 16:00 (כל התנאים צריכים להתקיים )
אנחנו בפנים! אבל רק בימים ראשון או שלישי שבוע הבא או ראשון, שני שלישי שבוע אחרי. אחרי 16:00 (כל התנאים צריכים להתקיים )
א אמא של אריאל ומוריה New member 18/11/04 #28 גם אני רוצה לבוא, אבל אני לא נוהגת מישהי מאזור פ"ת מתכוונת להגיע?