ירושלמים כ=נ=ס=וו...@@

רפונזל1

New member
ירושלמים כ=נ=ס=וו...@@

היהודים מגיעים לעיר הבירה!! הופעה של היהודים בתאטרון שרובר ירושלים מוצ"ש 12\8 שעה 21:30 המקומות ה-כ-י טובים, המחירים מצחיקים - והכרטיסים אוזלים כמו הגלים כל הקודם זוכה! למעונינים: כרטיסים ופרטים אצלי.. 329070648 0542464990 בל =]

וואלה אחי

אני לא מפלה אני אמכור גם לך רק תגיע לירושלים..

HiPpiE Boy

New member
טרמפ לירושליים../images/Emo206.gif

אני צריך טרמפ הלוך חזור(יכול להיות שמשהו ישתנה ואני אצטרך רק כיוון אחד) להופעה בירושליים אם מישהו עובר דרך קיבוץ רבדים/צומת מסמיה(צומת ראם)/גדרה/צומ קסטינה או בסביבה(דרך אגב אם אתם עוברים באחד מהמקומות האלה אתם בטוח עוברים דרך קיבוץ רבדים שזה הכי טוב בשבילי) לא אכפת לי לשלם על ההוצאות אם יהיה צריך צרו איתי קשר(אני בבית ספר,אז בימי שני ורביעי מ 3 אחה''צ עד 11 בלילה ובימי ראשון חמישי שישי שבת מ1 בצהריים עד...הלילה מתישהו) 0505-264-461 מסן: [email protected] תודה רבה מאור.

מאור ככל הנראה יהיו הסעות מת"א להופעה הזאת

אז אם תוכל להתארגן על הגעה לת"א בסביבות 20:00 אני מאמין שיהיה בסדר. בכל מקרה אם אשמע על מישהו שבא להופעה מהכיוון שלך אודיע לך
נ.ב: אני מייחצן להופעה הזאת כך שבמידה ותגיע אתה יודע ממי לקנות כרטיס

ת"א היא עיר האפשרויות הבלתי נגמרות...

אפשרות אחת היא לקחת מונית שירות דרומה(אשקלון,באר שבע) שעוברת דרך צומת מסמייה. אפשרות שנייה היא למצוא תל אביבי להתנחל אצלו עד הבוקר. והשלישית היא פחות נעימה,לחכות עד הבוקר לאוטובוס הראשון... בכל מקרה נראה שאתה וחמד תיהיו צמד חמד כך שכנראה אתה מסודר להופעה הזאת
ואם כבר צמד חמד,חמד כנראה קונה ממני כרטיס,אולי גם אתה תקנה?

HiPpiE Boy

New member
רן

האפשרות הראשונה-יש מוניות בירושליים בשעות כאלה? וגם....עד שאני אגיע למסמיה זה כבר יהיה איזה שציים וחצי שלוש בבוקר(ואף אחד לא יבוא לאסוף אותי ממסמיה בשעה כזאת,טרמפים אני לא לוקח,והאוטובוס הראשון הוא בסביבו שש או שבע בבוקר) האפשרות השנייה-שיר גארצי,והיא לא באה להופעה
האפשרות השלישית-לא תודה. [ ודה על הטרחה בכול מקרה:)

lifesucks2

New member
אפשר עוד מידע על ההסעות, בבקשה??

וואי זה בא כל כך טובב אני ממש רוצה לבוא ואין לי איך. זה יחסוך לי המון

דווקא הייתה תקופה שהיו הסעות מירושלים...

קודם כל עדיין יש,להופעה בים המלח למשל הייתה הסעה ירושלמית,וכנ"ל לגבי רוק עצמאות,ניצנים וכו... אבל שמע פעם להופעות בתיאטרון היינו ממלאים טרנזיט של 14 לפחות. היום המצב כבר לא משהו. בהופעה האחרונה שאני אירגנתי הסעות היינו 7 אנשים כולל מודיעין ובסוף היו הברזות וההסעה התבטלה. מאותה פעם לא אורגנו יותר הסעות לתיאטרון,דווקא בהופעה האחרונה היו לפחות 10 ירושלמים שאני יודע עליהם כך שהיה אפשר לארגן משהו... אגב בהאנגר אני חושב שהיו הסעות אבל אני לא בטוח... חוץ מזה אחי,לך תשווה את כמות האנשים שמתאספת במרכז להופעה לכמות האנשים שמאספת בירושלים להופעה,זה עולם אחר...

ברור..

זה מה שחרא... וואלה לארגן שבע אנשים..אם אתה מפיץ וזה אז אפשר למצוא...בעיקר דרך יחצנים שיכולים להציע גם הסעה בלאדע כמה כסף...כמו רוקצ.. קיצר..מבחינת הופעות ירושלמים הכי דפוקים

למעלה