ירושלמים כ=נ=ס=וו...@@

../images/Emo41.gifכרטיסים להופעה בתיאטרון ירושלים גם אצלי../images/Emo41.gif

(אגב שיהיה ברור שאני לא תומך בפתיחת הודעות חדשות בפורום לטובת יחצנות,אני בחיים לא הייתי עושה את זה) כרטיסים להופעה בתיאטרון ירושלים שתתקיים במוצאי שבת ה8.12.07 בשעה 21:30 הכרטיסים למכירה מראש אבל אפשר לקנות גם ביום ההופעה בתיאטרון! במחיר מוזל דרך חברת הכרטיסים וההסעות בדרך שלך: http://www.on-your-way.co.il/ פרטים אצל: רן- 0544958077 אי מייל: [email protected] מארק- 0507416321 אי מייל\מסנג'ר: [email protected] איי סי קיו: 250419773 תודה ויום טוב

LuLuLu iT

New member
הופה רן! ../images/Emo39.gif

אני לא חושבת שיש לי הרבה טעם לנסות פה אם גם אתה מיחצן.. אבל למה לא :] נתראה בהופעה! :]

תנסי תנסי אני בטוח שתמכרי לכמה ../images/Emo13.gif

האמת שבדיוק אתמול באתי לשאול אותך מה קורה עם ההופעה הזאת. אם את יחצנית מטעם התיאטרון או יחצנית מטעם משה. ואז ראיתי שאופיר מייחצן באיזור מבשרת ותיארתי לעצמי שגם את. נראה שהטיול קצת דופק אותך אבל אותנו הוא דופק יותר תאמיני לי,בערך 10 אנשים מגילה שהיו אמורים לבוא להופעה לא באים כי הטיול חנוכה שלהם הוא שישי-שבת-ראשון. לא כיף... בכל מקרה יהיה נחמד לראות אותך בהופעה
תהני בטיול! חג שמח

MarkDeen

New member
אפשרות לקניה בת''א

אם תתארגנו מספר חבר'ה לקנות כמות של כרטיסים יש אופציה גם לתאם משהו בת''א.

LuLuLu iT

New member
כרטיסים מוזלים למעוניינים גם אצלי ../images/Emo13.gif

יוצאת מחר לטיול, אז אפשר לדבר איתי באסמסים או בשישי בערב והלאה.. יערה
0506880410

Poisonn

New member
../images/Emo207.gifסתם כי מצאתי כמה פליירים ישנים =)

ונורא משעמם לי

MarkDeen

New member
../images/Emo207.gifהיהודים במודיעין

יצרתי קשר עם המארגנים של כל האירוע והינה הפרטים- היהודים יופיעו בהיכל התרבות במודיעין ב-12/12. האירוע כולו מתחיל בשעה שמונה וחצי, ועולה 30 ש''ח. האירוע הוא במסגרת הנוער ינהג אחרת של מוטורולה, ותהיה תחרות להקות צעירות ובנוסף תופיע אלכס (
). היהודים יופיעו כ-שעה.

למעלה