רגע רגע, את גורמת לכולם להאמין שאני מערים עליהם, ואני זה שיוצא פה רע? לא לא, לא ברור לי! את מתוחכמת
P Pure M New member 30/10/07 #21 רגע רגע, את גורמת לכולם להאמין שאני מערים עליהם, ואני זה שיוצא פה רע? לא לא, לא ברור לי! את מתוחכמת
C Cling And Clatter New member 31/10/07 #23 אני זאת שמתוחכמת?../images/Emo12.gif אתה מסדר לך את אלוהי 333, ואפילו ירדת למחתרת רק על מנת להשיג את המספר המבורך, ואני המתוחכמת? לא לא, לא ברור לי! ( ) שיש פה בהחלט איזה סוג של תחכום ברמה של מייקל סקופילד!
אני זאת שמתוחכמת?../images/Emo12.gif אתה מסדר לך את אלוהי 333, ואפילו ירדת למחתרת רק על מנת להשיג את המספר המבורך, ואני המתוחכמת? לא לא, לא ברור לי! ( ) שיש פה בהחלט איזה סוג של תחכום ברמה של מייקל סקופילד!
P Pure M New member 31/10/07 #24 מה אני אעשה../images/Emo10.gif החוכמה לא תברח ממני! היא שם, אז מה, להתעלם ממנה?
C Cling And Clatter New member 31/10/07 #25 תראה, אם טום יכול להתעלם מחוכמתו אז אין סיבה שאתה לא תוכל!
J justin9 New member 31/10/07 #22 חחחחחח מצחיקים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזו הודעה עשירת תוכן חסר תוכן