יריית הזינוק של עונת 2005

יריית הזינוק של עונת 2005

תשמע בהמשך השבוע, כאשר המירוץ הראשון הרשמי של 2005, הטור דאון-אנדר ייצא לדרך. הטור דאון-אנדר הוא היהלום שבכתר של עונת הרכיבה האוסטרלית, אבל הקנגרו'ס כבר התחילו להתחרות לפני כמה שבועות. לא עקבתי אחרי כל המירוצים באוסטרליה אבל לפי התוצאות, יש דבר אחד בטוח, רובי מקיואן מתחיל את העונה בכושר מצויין. אצל הנשים לכל מי שמתעניין, מנצחת סבב הגביע העולמי אוונון ווד האוסטרלית, ממשיכה בכושר שלה מ-2004 והיא לא מפסיקה לנצח (השנה זה לא יעזור לה, כי זו הולכת להיות השנה של ניקו
). רגע לפני שהטור דאון-אנדר מוזנק, התחילה היום באוסטרליה האליפות הלאומית של הקנגרו'ס. היום נערכו המירוצים נגד השעון, ואלופי 2004 הצליחו לשמור על התואר שלהם. נייתן או'ניל מהנאביגייטורס זכה בתואר לגברים (אלוף העולם מייקל רוג'רס לא התחרה) ואוונון ווד זכתה בתואר לנשים. הימור ראשון ל-2005 (אני צריך לבדוק עם הנאחס עדיין עובד) אלן דייויס מליברטי סגורוס ינצח.

אמיר פז

New member
ניקול קוק ../images/Emo99.gif

מהפה שלך לאוזן של מייקל ג'ורדן (או אלוהים המקורי, מה שיבוא קודם).

הפתעה האליפות אוסטרליה

מרוץ הכביש לנשים, שתי הפייבוריטיות לניצחון, האלופה האולימפית שרה קרינגן ומנצחת סבב הגביע העולמי אוונון ווד, נכשלו באליפות אוסטרליה. קרינגן סיימה שנייה, ווד סיימה רק במקום ה-11. אלופת אוסטרליה לשנת 2005, היא לוריאן גרהאם. מרוץ הכביש לגברים, יתקיים מחר לפנות בוקר (משתתפים: מייקל רוג'רס, רובי מקיואן, קאדל אוונס, סטיוארט או'גריידי, ביידן קוק ואלן דייויס).

רובי מקיואן הוא אלוף אוסטרליה

לשנת 2005. לפי התוצאות, כנראה שמקיואן הצליח להפתיע את שאר הפייבוריטים, והצטרף לקבוצת בריחה לקראת סוף המרוץ. ביידן קוק מתחיל את 2005, באותו כושר שהוא היה ב-2004, והוא לא מצליח לסיים את המירוץ. תוצאות (מתוך cyclingnews): 1 Robbie McEwen (Qld) C.A.T.S./Davitamon-Lotto 4.10.13 (43.6 km/h) 2 Robert Mclachaln (NSW) MG Xpower-Bigpond 3 Paul Crake (ACT) Canberra Cycling Club/Corratec 4 Cadel Evans (Vic) Northcote CC/Davitamon-Lotto 5 Matthew White (NSW) St George CC/Cofidis 0.14 6 Allan Davis (Qld) Coral Isle Cyclists Inc./Liberty Segurus 1.33 7 Stuart O'Grady (SA) Port Adelaide C.C./Cofidis

ראבובנק פותחים את העונה

הצגת הרוכבים הרשמית של ההולנדים (ובעיקר של הספרדי עם חולצת הקשת), חולצות חדשות (מאוד דומות לקודמות) ומרשימות, לצערנו אין תמונות של הקולנגו החדשות שלהם. *התמונות הן כנראה מהשלב הרשמי של הערב, לפני שבוגארד ודקר (שהשלימו אחרי סיכסוך של כמה חודשים) התחילו לרוקן את חביות ה-
שהביאו למקום
.

זו דרך מצויינת לפתוח עונה

במנצ'סטר מתקיים כרגע אירוע ענק בוולודרום. ארז תרים את הכפפה, תקים וולודרום בחנייה, אני מבטיח להגיע.

רוני רז

New member
רגע רגע.לעצור! שיא העולם ברכיבת

שעה נשבר?מתי ,איך? קצת פרטים בבקשה.מי זה דארן קאני הזה? מאיפה הוא בא? קודם שוברים את השיא עם אופניים בייצור עצמי מחלקי מכונת כביסה ועכשיו מגיע בחור נכה ושובר את השיא?הבנתי נכון?

ido mazor

New member
החולצות לא משהו, הכובעים כן, והילד

לא אהבתי את החולצות החדשות, לדעתי פחות יפות מהקודמות. אוסקר פריירה חזה זאת מראש ודאג שתהיה לו חולצה שונה... החולצות של הכתומים הבאסקים הרבה יותר יפות לטעמי (כמעט קניתי כזו אבל החנות אי שם בהרי הפירנאים היתה סגורה ביום ראשון ואני הזלתי ריר מול חלון ראווה כתום לגמרי...). לעומת זאת אהבתי את הכובעים הכתומים "KEEP SUPPORTING ASIA" שלהם. הכי מסקרן: מה יעשה השנה הילד (תומאס דקר) שמגיע לליגת העל עם ציפיות גדולות??

מזל טוב למרקו פאנטני ../images/Emo7.gif

היום הפיראט היה אמור לחגוג את יום הולדתו ה-35.

Sybh

New member
../images/Emo16.gif חבל מאוד!

ועוד חודש, יום הפטירה...

ido mazor

New member
לא יפה

פנטאני היה רוכב ענק ואישיות ססגונית, תרם הרבה לפופולאריות של ענף האופניים באיטליה ובכלל, וגם כבר מת. למה להעליב צונאמי?

לא יפה

קבל את התנצלותי הכנה סתם רציתי להדליק אותו.אני מת על הרוכב הזה.אין לי שום בעיה להיות מכוער כמוהו עם ההישגים שלו.

למעלה