יריית הזינוק של עונת 2005

tomer57

New member
ורוד זה לא רק צבע

צונמי ידידי חיכיתי שתגמר מסיבת יום ההולדת של הגדול מכולם העולם מתחלק לשני סוגי אנשים כאלה שיכולים להרשות לעצמם ללבוש וורוד וכאלה שיש להם @$%& קטן וכמו שאומר המשפט הידוע "מכוער מכוער אבל טייס"

Sybh

New member
וחוץ מזה צונמי...

אני חושב שזה לא יהיה מופרך לאמר שלו הפירט היה חי, הוא היה נותן לך בראש (בלשון המעטה) בעליות שאתה מתפאר בהן, כשהוא מפדל ברגל אחת בלבד.

וחוץ מזה....

רק בשביל המשפט שמכפיף אותי ואת פנטאני יחד,גם אם הוא ייתן לי בראש כשהוא רוכב ברוורס,היה שווה ליכתוב את זה.עשית לי את השבוע.תודה.

וחוץ מזה....

זה שאני אוהב עליות לא אומר ולא אמרתי שאני כל כך טוב בהם.אני פשוט גר בירושלים ולכל כיוון שרק אפנה אני נאלץ לפתוח אימון ב-1000 מטר גובה,אני מצטער שאני גר שם.בלי קשר אין לי ספק שכל אחד מהכותבים טוב ממני.אני אשמח ללמוד מכם.

tomer57

New member
רגע לפני שנגמר היום

וכן הוא היה יותר חזק באותו היום

manoach

New member
מרקו פנטאני - האם בין 10 הגדולים?

האם לדעתכם הפיראט היה בין ה-TOP TEN של הרוכבים לדורותם? בין היחידים שלקח דאבל באותה שנה (גירו וטור ב-98) מצד שני לא חזר לעצמו מאז אף פעם..

מרקו פאנטני הוא לא קרוב

אפילו לרשימת הרוכבים הגדולים ביותר. אבל הוא אחד הרוכבים הצבעוניים ביותר, המעניינים ביותר שהיו בעשורים האחרונים בדבוקה. והלוואי ונראה בעתיד עוד רוכבים כמו מרקו פאנטני, רוכבים שמטפסים בכזו קלילות ובכזה חן.
לא נשכח אותך מרקו פאנטני

manoach

New member
בועז, הבחור בכל זאת היה דאבליסט...

נכון גם אני לא הייתי שם אותו בעשרת הגדולים... אבל לרשימת הרוכבים הגדולים, אצלי הוא היה נכנס.

למרות שהוא דאבליסט היו רוכבים

הרבה יותר גדולים ממנו, אבל פחות צבעוניים ופחות מרתקים והם פחות יחסרו לנו. בדרוג הכללי של אתר "היכל התהילה" פאנטני מדורג במקום ה-49.

בין הרוכבים המיוחדים והמלהיבים כן.

ברשימת כל הזמנים - אולי מקום במאה הראשונים. ייאללללהההההה-- להתנפל על הקביעה הזו

"התגליות" בהופעת בכורה

גלריית תמונות ממחנה האימון של דיסקאברי צ'אנל. אחרי שנים שהם היו "הרכבת הכחולה" למישהו יש רעיון איך מגדירים את הצבע של הרכבת החדשה? (אי אפשר רכבת הכסף, זה שייך לפאסה בורטולו).

הרכבת האדומה של סאקו ב-2005

תחליף צבע, ותהיה הרכבת הכחולה של לאפרה-קאפטיטה. לפחות על פי התמונה, לפחות הקנונדייל שלהם נשארו אדומים.

למעלה