ירקות מעניינים/לא סטנדרטיים
החלטתי שבא לי לנסות כל מיני ירקות שמעולם לא ניסיתי.
חוץ מאלה שאני לא אוהבת(כמו חציל וקישוא), ואף תשאלו איך אפשר לא לאהוב מה שמעולם לא טעמתי
ניסיתי דלעת ודלורית וחוץ מזה שהם קשיחים ולקחת לי זמן לחתוך אותם לקוביות קטנות, הם היו דיי טעימים.
חשבתי מה עוד לא טעמתי: ברוקולי, אספרגוס, כרישה(זה דומה לבצל ירוק במראה ואני לא אוהבת בצל)...
איזה ירקות נראה לכם שכדאי לי לנסות?
ואשמח גם לשמוע על מתכונים לא מסובכים בשביל ניסיונות אלו(מעדיפה בלי טיגון).
לפחות עד שתיגמר לי ההתלהבות הראשונית מבישול...
החלטתי שבא לי לנסות כל מיני ירקות שמעולם לא ניסיתי.
חוץ מאלה שאני לא אוהבת(כמו חציל וקישוא), ואף תשאלו איך אפשר לא לאהוב מה שמעולם לא טעמתי

ניסיתי דלעת ודלורית וחוץ מזה שהם קשיחים ולקחת לי זמן לחתוך אותם לקוביות קטנות, הם היו דיי טעימים.
חשבתי מה עוד לא טעמתי: ברוקולי, אספרגוס, כרישה(זה דומה לבצל ירוק במראה ואני לא אוהבת בצל)...
איזה ירקות נראה לכם שכדאי לי לנסות?
ואשמח גם לשמוע על מתכונים לא מסובכים בשביל ניסיונות אלו(מעדיפה בלי טיגון).
לפחות עד שתיגמר לי ההתלהבות הראשונית מבישול...