|יר| הידד לקדמת עדן!

  • פותח הנושא toi
  • פורסם בתאריך

toi

New member
|יר| הידד לקדמת עדן!

רכשתי שם את "אנשי השטיח" ב20 שקלים, איזה כיף לי. חלק מהילדות שלי חוזר לפתע.
 

ויימס

New member
כן, אני כבר בכלל לא זוכרת מה הלך

בספר הזה, חוץ מזה שהחפרפרים היו אומרים "הררר" כל הזמן. לא קראתי ספר מאז חודש אפריל, נדמה לי.
זה היה Jingo.
 

limilu

New member
"הררהרר", ליתר דיוק.

מסתבר שלא משנה על איזה ספר עושים יומן קריאה, זה סיוט. ואפילו עוד לא ממש התחלתי.
 

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

חבל שהם לא אומרים "שולטתתת!1". מעניין איך גרונותיהם היו מבטאים את ה'!' בניגוד ל'1'. הדיאלוג היחיד שזכור לי מהספר זה: "הרהרהר." "תהיתי מתי זה יגיע."
 

limilu

New member
אהמ.

"למה הם מדברים כך?" תמה פיסמייר. "רגשנות יתר. אני מופתע לא לשמוע אותו אומר 'הרהרהר'!" "גורמאליש!" קרא ביין. החפרפר שב והופיע. "כן, חלאה ירודה?" אמר. "חלאה ירודה," רטן פיסמייר. "לטיפוס הזה יש דמיון וכושר ביטוי של כיכר לחם." "כאשר נצא מכאן, אמצא אותך ואחסל אותך ~מונולוג מרגש ממשיך~" גורמאליש נסוג מעט, ואמר, "אני בז לאיומים שלך. הרהרהר!" פיסמייר הנהן בשביעות רצון. "ידעתי שיאמר זה במוקדם או במאוחר," אמר לעצמו.
 

toi

New member
../images/Emo29.gif זה

אחד הציטוטים הכי פראצ'ט-יים בספר.
 

limilu

New member
בהחלט

והנה עוד: "מה עלינו לעשות? האינך יכול לומר לנו?" הקדמון רכן לעברו. "אתה יודע לשמור סוד?" שאל, כממתיק סוד. "כן!" אמר סניבריל. "באמת לשמור על סוד? אפילו כשתהיה מוכן לתת הכל כדי לספר לאחרים? אפילו כשהדבר יהיה משול להחזקת גחלת בוערת בכף ידך? אתה באמת מסוגל לשמור סוד?" "אר... כן." "ובכן," אמר הקדמון, שב ונשען לאחור. "גם אנחנו." "אין להרוג אויב שהניח את חרבו." אמר ביין. "אסור? לומדים כל החיים. תמיד האמנתי שזהו הזמן הנכון להרוג אותם." "הארוחה שלך, הוד מעלתך," אמר קול חפרפרי. "אינני רעב! השיב קול אנושי, שנימתו היבבנית העידה בו כי בנעוריו קיבל יותר מדי ממתקים ופחות מדי נזיפות. היה זה קולו של אדם הרגיל לחיות את חייו, כשהקרום הקשה מופרד מהם." "הוא הניף את חרבו באיום לעבר החפרפרים. "אחד כנגד ארבעה," אמר. "מכאן שסיכויי לפגוע באחד מכם גבוהים פי ארבעה, ומי יודע מי מכם ייפגע."
 

Aether

New member
אחד שאני אוהב במיוחד

כשמספרים על Pismire כאיש רפואה, כתוב שהוא אמר דברים כמו: "Take one of these when you go to bed at night and another one if you wake up in the morning"
 

limilu

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא, שדילגתי על המשפט הזה, יכול שתרגמו אותו גרוע.
 

ויימס

New member
../images/Emo4.gif אני די בטוחה שכן.

גם אני לא זוכרת כזאת בדיחה. עד מתי גרועי המתרגמים ירצחו את בדיחותינו? אממ, מצד שני הם מספקים בדיחות חדשות משלהם, ככה שאולי זה מתקזז.
 

limilu

New member
צדקתי:

"קח אחת מאלה לפני השינה, ואחרת בקומך בבוקר." מישהו צריך לתרגם מחדש את הספר.
 
מישהו צריך להקים מחלקת חקירות לרצח בדיחות...

יש כמה רוצחים סדרתיים רציניים מסתובבים חופשי גם היום. תארו לעצמכם, שלושה סוכנים בחליפות שחורות פורצים את הדלת: "אדוני, אנחנו יודעים שאתה מחזיק בביתך גופות של אלפי בדיחות שרצחת. מוטב לחשוף אותן עכשיו ולבוא איתנו בשקט. כל בדיחה שתנסה להגיד כדי להוציא אותך מהמצב הזה תשמש נגדך בבית המשפט! כל ניסיון לעכב אותנו או לעשות בעיות יהפוך את המשפט שלך לקצר מאוד... pun intended!"
 

ויימס

New member
נשמע כמו התחלה מבטיחה לסיפור. ../images/Emo13.gif

pun intended! (טוב, לא היה שם pun אבל זה סתם דבר מגניב נורא להגיד)
 

limilu

New member
זה עניין מאוד רציני ../images/Emo11.gif

למעשה, אני קורבן בסכנה מאוד חמורה מצד אח שלי בעניין הזה.
 

ויימס

New member
צריך להקים קבוצת תמיכה לנפגעי רוצחי הבדיחות.

כולם יישבו במעגל ויגידו דברים כמו, "בגיל 13 אח שלי סיפר לי אתהבדיחה עם הפרסי בתוך חדר עגול. רק שהוא שכח לציין שהחדר עגול." "אנחנו אוהבים אותך, שלומי."
 

limilu

New member
מה הקטע שלהם בלהעתיק בדיחות מהאינטרנט?

כלומר, אם אתם לא מצחיקים, אל תספרו בדיחות וזהו. וגם יש לו בדיחות פרטיות עם עצמו, שהוא מספר בכל רם. וגם, כמובן, "תשמעו איזה בדיחה חבר שלי מצא!" מצא? מצא?! הייתי מזועזעת כשהוא אמר את זה.
 
אוי, נו

כמו האתרים האלה שמספקים בדיחות לחלוטין לא מצחיקות. עכשיו רק בשביל הקטע אני אחפש כמה. בלע. צריך להשמיד את כל האנשים שמשתמשים בהן.
 
למעלה