אחרי שקניתי את AOBTTH ושמעתי את Politik. זה הכה בי בעוצמה כל כך חזקה. ואחר כך כשהלכתי בנמל התעופה הית'רו ושרתי שם את האלבום בקולי-קולות וכל האנגלים הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהשמיים.
פשע!) ואז היא השמיעה קולדפליי ואמרה שהם ממש טובים ומי שהכיר לה אותם זה הילד שאני אוהבת (עכשיו מיי בויפרנד) אז הם נשמעו לי מוכר ודחף אותי זה שהוא אוהב אותם אז הורדתי רק את YELLOW או משו כזה ושמעתי ואהבתי ואז אחרי הרבה זמן חבר של אחותי הכין לי דיסק MP3 שבתוכו היה גם את פרשוטס וגם את רש אוף בלד וממש אהבתי ואז אמרו שיוצא חדש אז הרצתי את אמא שלי לקנות אותו!! ומאז אני מאוהבת
לא זוכר במה, אבל השיר הזה די נטחן באיזשהו שלב... אחרי זה כמובן עקבתי אחרי שאר ב SINGLES שיצאו, גם טובים (DONT PANIC), ואז כמובן, השגתי את האלבומים שלהם...
פעם פתחתי באיזו שעה מוזרה את ערוץ 23 ...כן כן..ערוץ 23..בשנה שיצא AROBTTH -וראיתי את הקליפ של IN MY PLACE והיה בזה משהו נורא מיוחד...ואח"כ כל הזמן היה את הקליפ הזה בכל מקום...בסוף הלכתי לחנות תקליטים ולקחתי את AROBTTH ורציתי לראות איך זה...אז שמעתי את זה בחנות וישר כשהתחיל POLITIK התאהבתי מיידית וקניתי את זה...השאר היסטוריה.
מאז שהלהיט "צהוב" יצא, הכרתי אותם, אבל לא ממש. לא ידעתי איך קוראים להם וכו'. ואז אחרי כמה שנים ראיתי את הקליפ "במקומי", והשיר היה יפהפה. חיכיתי שייצא עוד שיר, ויצא "המדען". וזהו, הייתי חייבת להשיג כל מה שקשור אליהם אז קניתי את שני הדיסקים שלהם בזמנו
ואז אחרי כמה ימים ראיתי את הקליפ ופשוט התאהבתי אבל עדין לא קלטתי איך קוראים ללהקה או איך קוראים לשיר. כמה ימים אחרי זה בהפסקה ברדיו של הבצפר עשו הפסקה שכולה שירים של קולדפליי ואז הכרתי את אימיי פלייס ואז בדיוק גם יצא "המדען" ובכלל התאהבתי בלהקה. אוף לא יוצא לי לכתוב פה הרבה :/ אתם בטח לא זוכרים אותי חח