ישלי שאלה

shaharoola

New member
חח כן..

איזה לירון? איזה כיתה את? בית ספר? איך הייתה ההופעה?

אילן נראה לי עדיין חתום על הופעות

על מסע ההופעות שלהם הוא כאילו יבוא בתור אורח לא כחלק מהמשפחה

crazy cottage

New member
טוב חוויות מאתמול../images/Emo163.gif

היה לא משהו בעעע.. נתחיל מההתחלה
"מה שמתחיל ברע נגמר עוד יותר רע" אז ככה בבוקר 4 חבברות שהיו צריכות להביא לי כרטיס הבריזו לי:| אחר כך אחי השיג מקום בהסה של הבית ספר בשבילי יופי שמחתי אז באתי להסעה ופתאום אני מגלה יש לנו יותר מידי ילדים החליטו להוריד כמה ילדים ואני למזלי לא הורידו אותי
אז הגענו לשם ב18.00 עשו איתנו חזרת על הקטע של תאקט(איזה אפקטים יפים) ישבתי במקום מזה טוב פתאום בא סדרן מפגר ומעיף אותי למקום אחר התישבתי שם ופתאום הוא שוב בא להעיף אותי כוס אמא שלו חח אחר כך התישבתי כבר על הריצפה ואז הוא בכלל צרח עלי לא יכולתי יותר וכבר הייתי מיואשת כי מעריצות מחורבנות ומגעילות של שרית חדד תפסו לי את המקום היחידי שהיה שמור בשבילי. אז התחלתי לבכות אין לי מושג גם למה(בגלל שיר מחורבן באתי ותראו מה קרה לי). טוב סדר נווו מתחיל המופע אבי קושניר ושטקטאק במופע שנראה לי מוכר מאוד אההה נווו מההצגה של קושניר כבר ראיתי אותו
אני התישבתי במקום הכי מעפן והכי גרוע שיש אבל הסתדרתי כל הזמן החברות שלי הציקו לי שאני יחזור למקום אבל לא היה לי כוח ואז אחרי איזה שעה סאבלימינאל ומשפחת תאקט קודם בפרסומות העלו את העמדה של עמי ואז התחלתי לצרוח לחברות שלי בצד השני שעכשיו הם כמובן שהסדרנים כמעט הרביצו לי
אבל לא משנה טוב הם עולים אני נעמדת, פתאום גל של אנשים באים אלי.. היה מוזר. מישהו שעמד לידי עושה כזה "קרן סאב מסתכל עלייך תעשי לו שלום|
חחחחח איזה רעש היהההההההה בעעעע ואני שאני יודעת את כל השיר בעל פה כולם מסתכלים עלי בסוף השיר ילדות מפגרות צורחות "קובי קובי קובי קובי" ואומרות לי שיואב זה סאב
ואז זהו נראה לי נרדמתי..היה קרררר והיה משעמםםםם ורק רציתי לישון 24.00 הגענו הביתה הלכתי לישון
אבל גם לא שווה לראות את המופע ב
כי זה מעפן רצחחח

דנטל

New member
מדהים, כמה עוד נסבול בגללם? ../images/Emo6.gif

החויה שלך נשמעת אפילו יותר גרועה מהכמה שעות מוסיקה אלקטרונית ביום הסטודנט באוניברסיטת תל אביב לפני שנתיים, שנאלצתי לשמוע עד שהם עלו. אני מתכוונת לראות רק את הקטע איתם בטלויזיה. ממש לא את כל התוכנית. גם ככה אמא שלי תצטרך להקליט לי, כי יש לי דברים אחרים לעשות עם עצמי באותו זמן.

crazy cottage

New member
זה היה ממש סבל שם../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

רק הרגו אותי המפגרות "יואב זה סאבלימינל" כשלפני שנייה צעקו "קובי קובי קובי"

©sweet girl

New member
פשש גדוללל

יש למישהו מושג באיזה שעה זה הולך להיות משודר? כי אני מתכננת לצאת =\ גם יום העצמאות וגם היומהולדת שלי

חח קרן זה לא היה בכוונה../images/Emo110.gif

כל פעם שיצאתי לראות את ההופעה צעקו עלי לחזור למאחורי הקלעים.=\ ושמעתי שהיה מזה משעמם. כל הזמן ראיונות עם ראש הממשלה..חחח אבל לנו היה נחמד מאחורה..למרות שלא ראיתי אפ'חד. לפני שהיה השיר של משפחת תאקט יצאתי כזה להסתובב..ואז חברה שלי שמעה אותם שרים אז רצנו לדשא וזה..ואז רואי בא ואמר שאם אנחנו יוצאות עוד פעם אחת לא נופיע=\ אז לא יצאנו. אבל שמענו את השיר מאחורה. מזה אבי קושניר ושקטאק??? מה איתנו??? חוצפנית! חחח באמת זה היה בהצגה של קושניר?

crazy cottage

New member
לא..כשהיית ערה../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

אותך לא צילמו
חחח כולם דיברו היום על הצרחה שלי
אם אתם שומעים מישהי צורחת ממש ממש חזק זו אני
והקטע של קושניר היה בהצגה שלו

למעלה