טוב חוויות מאתמול../images/Emo163.gif
היה לא משהו בעעע.. נתחיל מההתחלה
"מה שמתחיל ברע נגמר עוד יותר רע" אז ככה בבוקר 4 חבברות שהיו צריכות להביא לי כרטיס הבריזו לי:| אחר כך אחי השיג מקום בהסה של הבית ספר בשבילי יופי שמחתי אז באתי להסעה ופתאום אני מגלה יש לנו יותר מידי ילדים החליטו להוריד כמה ילדים ואני למזלי לא הורידו אותי
אז הגענו לשם ב18.00 עשו איתנו חזרת על הקטע של תאקט(איזה אפקטים יפים) ישבתי במקום מזה טוב פתאום בא סדרן מפגר ומעיף אותי למקום אחר התישבתי שם ופתאום הוא שוב בא להעיף אותי כוס אמא שלו חח אחר כך התישבתי כבר על הריצפה ואז הוא בכלל צרח עלי לא יכולתי יותר וכבר הייתי מיואשת כי מעריצות מחורבנות ומגעילות של שרית חדד תפסו לי את המקום היחידי שהיה שמור בשבילי. אז התחלתי לבכות אין לי מושג גם למה(בגלל שיר מחורבן באתי ותראו מה קרה לי). טוב סדר נווו מתחיל המופע אבי קושניר ושטקטאק במופע שנראה לי מוכר מאוד אההה נווו מההצגה של קושניר כבר ראיתי אותו
אני התישבתי במקום הכי מעפן והכי גרוע שיש אבל הסתדרתי כל הזמן החברות שלי הציקו לי שאני יחזור למקום אבל לא היה לי כוח ואז אחרי איזה שעה
סאבלימינאל ומשפחת תאקט קודם בפרסומות העלו את העמדה של עמי ואז התחלתי לצרוח לחברות שלי בצד השני שעכשיו הם כמובן שהסדרנים כמעט הרביצו לי
אבל לא משנה טוב הם עולים אני נעמדת, פתאום גל של אנשים באים אלי.. היה מוזר. מישהו שעמד לידי עושה כזה "קרן סאב מסתכל עלייך תעשי לו שלום|
חחחחח איזה רעש היהההההההה בעעעע ואני שאני יודעת את כל השיר בעל פה כולם מסתכלים עלי בסוף השיר ילדות מפגרות צורחות "קובי קובי קובי קובי" ואומרות לי שיואב זה סאב
ואז זהו נראה לי נרדמתי..היה קרררר והיה משעמםםםם ורק רציתי לישון 24.00 הגענו הביתה הלכתי לישון
אבל גם לא שווה לראות את המופע ב
כי זה מעפן רצחחח