החבר החייל שלי...
מכירות את אתר "חבר'ה"??? כשנרשמתי לשם לראשונה החלטתי לחפש את החבר מימי הצבא, לא יודעת אם היה אהבת חיי, אך זוכרת שבמשך שנים חשבתי עליו, ושואלת את עצמי את כל אותן שאלות "אילו"... זכרתי באיזה בסיס הוא שירת, אז ברפידים, חיפשתי באתר אולי רשום ברשימות, אך כלום... חיכיתי זמן מה ושוב בדקתי, כלום... אז בתחילת האתר היתה התלהבות המונית, כל העולם נרשם, כולם חיפשו את כולם, חשבתי שמתישהו הוא יופיע ברשימות, כשראיתי שאינו מופיע הישארתי הודעה בפורום היחידה, אולי מישהו מכיר ראה את ....... שירת ב....., נכנסתי תקופה מסויימת לבדוק אך כלום, התייאשתי ושכחתי מזה. כעבור 7 חודשים... נכנסתי למייל לבדוק דואר, והנה מופיע שיש לי הודעה באתר "חבר'ה", הייתי בטוחה שזו הודעה ממישהו מהבסיס ששירת איתי שזה גם התלהבות אחרי 20 שנה, אך פלא ופלא זה היה הוא, האיש שכל כך רציתי לדעת מה עלה בגורלו. הסתבר, שהוא חי מעבר לים כבר 25 שנה, במקרה נודע לו על האתר ונכנס להירשם, ונשאר המום כשראה בעמוד הראשון שמישהי מחפשת אותו, הוא פשוט לא האמין שיש מישהו בארץ שזוכר אותו בכלל, נוצר קשר, החלפנו מס' טלפון, משוחחים כזה מדי פעם, שולחים מיילים אחד לשני כזה מדי פעם... הוא אמור להגיע בקרוב לארץ לביקור, יהיה נחמד לפגוש אותו ולהיזכר בימים הטובים שלנו... מודעים לכך שלא נראים כמו אז, מודעים לכך שפשוט זאת תהיה ידידות נפלאה