3
M mayarel New member 8/9/09 #25 אחרון שיכול לעלות ממה ששמרתי אצלי יש עוד שנים אבל הם כבדים מידי.. ענבר אולי שמרת את השרשור????
N nini18 New member 8/9/09 #28 אפשר להעלות תמונות בתור קישור כמו סרטונים בכל מקרה תודה אילו האנימציות הכי חמודות EVER מענין אם הם ראו את זה ?? לשלוח להם? חחח
אפשר להעלות תמונות בתור קישור כמו סרטונים בכל מקרה תודה אילו האנימציות הכי חמודות EVER מענין אם הם ראו את זה ?? לשלוח להם? חחח
N nini18 New member 8/9/09 #27 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את זה הכי אהבתי חחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את זה הכי אהבתי חחחח
I InbarKiii New member 9/9/09 #45 חחחח גם אני אוהבת את זה חחח כאילו ממתי קריס הוא זה שמעז לבוא ככה לאדם, ואדם כולו מתבייש? חחחח אבל יאאאאאאאו זה הדבר הכי מתוק שקיים ואני יחפש את האשכול
חחחח גם אני אוהבת את זה חחח כאילו ממתי קריס הוא זה שמעז לבוא ככה לאדם, ואדם כולו מתבייש? חחחח אבל יאאאאאאאו זה הדבר הכי מתוק שקיים ואני יחפש את האשכול
I InbarKiii New member 9/9/09 #48 עברית שפה קשה חח נו תתרגלו אליי.. כי לא ניראלי שאני הולכת להשתפר עם המורה ללשון שלי שכבר 3 שיעורים עושה לנו הכרות
עברית שפה קשה חח נו תתרגלו אליי.. כי לא ניראלי שאני הולכת להשתפר עם המורה ללשון שלי שכבר 3 שיעורים עושה לנו הכרות
M mayarel New member 9/9/09 #50 לי לא אכפת לתקן ../images/Emo13.gif רוצה שתדעי את זה. לא חייבים לכתוב עם שפה ציורית, מלאה בביטויים ואוצר מילים מפוצץ.. אבל יש שגיאות שחבל לא לעקור.. אני מאמינה בך
לי לא אכפת לתקן ../images/Emo13.gif רוצה שתדעי את זה. לא חייבים לכתוב עם שפה ציורית, מלאה בביטויים ואוצר מילים מפוצץ.. אבל יש שגיאות שחבל לא לעקור.. אני מאמינה בך