ישראייר - צריך עזרה, תודה.

billygilman

New member
ישראייר - צריך עזרה, תודה.

ביום חמישי אני טס ללונדון עם ישראייר. אני מניח שככל הנראה נטוס ב757-200 רציתי לדעת אם אתם יודעים על השירות בטיסה, האם יש אוכל (טיסת ערב בהלוך וטיסת לילה בחזור). ובכלל האם הארוחה היא ארוחה מלאה ? ואם יש סרט ?. האם השתייה עולה כסף ? ואיפה כדאי לבקש לשבת. כל מידע יעזור לי... זה בכל זאת 10 שעות !. (הלו"ש). תודה,

ישראייר לניו יורק - אם זה עוזר לך

טסתי בישראייר לניו יורק בקיץ שעבר. אמנם המטוס היה שונה (763) אבל לגבי האוכל אומר לך שהמנות קטנות ופחות טעימות מאל על. לגבי מקום הישיבה, זה תלוי בהעדפתך האישית. מדובר במטוס בעל גוף צר (מעבר 1 בלבד).

בגדול,לא הייתי טסה בישראייר!

כמעט תאונה,שארעה למטוס החברה בניו יורק יכלה לקטול באופן ודאי את כל 220 נוסעי המטוס ואנשי הצוות.חברת ישראייר ניסתה להסתיר את דבר ה"כמעט תאונה" ואת מימדיה. טייס המשנה באותה טיסה לא נענש כלל,והקפטן הורד לדרגת טייס משנה,וממשיך לטוס בחברה. בנוסף לדרך הטיפול והדיווח של החברה לאחר האירוע,תמיד השרות בישראייר נפל מאלעל או מחברות סדירות אחרות,כי היא צ'רטר. אז קח כל אלה בחשבון,לפני שאתה טס עם חברה כזאת.

ערן שחר

New member
תגובה ממש לא לעניין

להרבה חברות (כולל אלעל )היו כמעט תאונות ידוע שבישראייר משלמים פחות ומקבלים פחות יש כאלה שזה משתלם להם מצידי לשלם פחות לא רוצה אוכל בטיסה לא סרטים ולא דיילים תנו רק לטוס בזול

e dor

New member
יש לי חדשות בשבילך

בתקשורת דווח המון פעמים שאלעל לא מדווחת על תקלות וכמעט תאונות שלה. אבל היא כמעט החברה ה"לאומית" (ובעבר לגמרי) אז אנשים שמים פס, כי "אלעל" אוטומטית עובר אצלם. לגבי תיאור התאונה - וג'מבו של אלעל התרסק באמסטרדם ב-92', אז לא לשלוח שום דבר במטוסי קרגו שלהם ולא לטוס אם זה ה-742 ? נו באמת ... (למרות שאני יודע בוודאות שיש אנשים שלא מוכנים לעלות על ה-742)

singera

New member
אתה בטוח שאתה טס עם 757 ולא

צסנה כי עד עמה שידוע לי טיסה עד ללונדון זה 5 שעות ו10 שעות זה עד קנדה במטוס סילוני בצ'סנה זה בערך חצי

billygilman

New member
חחח איך ידעתי שאני אקבל תשובה כזאת

רשמתי 10 שעות הלוך ושוב...

ואני חיכיתי לראות

מי יהיה החוכמולוג
ואכן לא התבדיתי!

singera

כמדומני כבר העירו לך כמה פעמים שאתה כותב לפני שאתה חושב. אין לי כלום נגדך רק שאומרים החיפזון מהשטן אז תחשוב לפני שאתה כותב משהו ואחרי שכתבת תספור עד 10 לפני שאתה לוחץ שלח.

singera

New member
הוא רשם שהוא טס 10 שעות ב757

ללונדון דבר לא הגיוני!! 10 שעות מגיעים עד קנדה בערך והוא טעה אז שאלתי אותו "אתה בטוח שזה 757 ולא צ'סנה" טיסה ללונדון עורכת 5+- ולא 10

singera

New member
סלחה לוקח את דברי חזרה מעולם

לא נתקלתי בראשי תיבות להלוך ושוב. אז סליחה

אתה רואה?

אפילו עכשיו הגבת (בשורה הקודמת) בלי לחשוב שניה. לאיפה אתה ממהר תגיד לי?

singera

New member
אתה צודק החיפזון מהשטן ואני יספר

פאדיחה מצחיקה שקראה לי ואפילו אני ממליץ בוא נעשה שירשור פאדיחות. הייתי בדרכי חזרה מהצבא (שירתתי בפלמחים) ובאותו יום הייתי עם המכונית של אמא (למי שמתעניין סוזוקי באלנו) לקחתי מהטרמפידה 2 בנות (ליד הש"ג) וליד צומת פלמחים אחרי 10 ק"מ של נסיעה שמתי לב שחסר לי משהו בכיס שהסתובבתי איתו כל היום זה לא היה הטלפון, זה לא היה הארנק זה היה המפתח של המכונית אמרתי לאותן בנות שאני או יוריד אותן שצומת פלמחים או שהם יחכו עד שאני יקח מהלוקר של היחידה את המפתח ואז אחת מסבה את צומת ליבי לסוויץ' ומסתבר ששם היה המפתח יצאתי כזה דפוק וסטלן אבל זאת מלחה שעוברת בגנים של המשפחה

e dor

New member
אחד חזק !!

היו לך הרבה שמירות באותו יום ?
כי צריך להיות ממש עייף כדי לסוע במכונית ולא לדעת איפה המפתחות

ram_z

New member
אולי פשוט תגיד את האמת....

שהבנות הוציאו אותך מריכוז

singera

New member
כשאני נוהג גם פתאום מהמערכת סטריאו

נפלטות הודעות מהטיסה של אלעל הייתי אמור לנסוע היום לטיול סביר להניח שהייתי שם להם את הסרט בטיחות באוטובוס

e dor

New member
אני מבקש, "הערתי", לא "העירו"

לפי מיטב זכרוני אתה הערת לו, אבל גם אם אני טועה - זה לא משנה. הבנאדם התבדח/שאל כדי לברר תשובה אמיתית - אני לא רואה פה בעיה. כל עוד התגובה שלו לא מציקה לך אישית, תעשה טובה ותן לדיון לזרום כי בינתיים אין פה שום בעיות ואף אחד לא כועס על אף אחד, תנסה לא לשנות את זה. תודה לך והמשך יום נעים.

חמוד

תודה על ההערה. אקח לתשומת ליבי. רק תגיד אם הכינוי שלי זה מה שמפריע לך. אם היו קוראים לי למשל ג'וני הסקסי זה היה בסדר? במקרה כזה הייתי יכול להעיר?

למעלה