ישראייר - צריך עזרה, תודה.

e dor

New member
ממש לא

אתה יכול להעיר, העניין הוא על מה אתה מעיר.

אני חושב ואפילו בטוח

שההערות שלי כאן הן לא בכדי לפגוע באף אחד אלא כדי לעזור! מבין? וכשמישהו כותב בלי לחשוב זה גם משגע אותי וגם פוגע בפורום לדעתי אז אני מעיר.

e dor

New member
לא ראיתי משהו שהוא כתב

וממש היה בלי חשיבה, אז בסדר - אולי אתה היית מבין את זה, אז הוא לא הבין את זה על הפעם הראשונה והוא שאל. אז מה קרה ? לא כולם חכמים כמוך ומבינים הכל מיד, זה מה יש - זו לא סיבה לכתוב לכל אחד שהוא לא חושב לפני פרסום הודעה. אני את שלי אמרתי - אתה רוצה, תמשיך להתווכח אבל להבא כדאי שאתה תחשוב לפני פרסום הודעה ויהיה קל יותר לכולנו להבהיר אחד לשני דברים ולעבור לנושא הבא בלי ויכוחים מיותרים. HELLAS - קרעת אותי !! ענק !

חמוד

אני בכלל לא מתווכח איתך ורק מנסה להסביר לך אבל אתה מתווכח. אני אמנם לא כותב כאן כל יום אבל קורא כל יום והבחור הזה כל הזמן כותב בלי מחשבה. זה לא רק היום. זה המון פעמים, ולכן הערתי לו ואולי אמשיך להעיר כי זה רק לטובתו ושלא על מנת לפגוע בו. ואם זה מפריע לך יש לך בעיה. לא לי. אני בכלל לא בא להתווכח וחבל שאתה בחור צעיר לא מבין זאת.

Aviation Addict

New member
וחוץ מלהעיר לאנשים כתבת הודעה אחת

בלי להעיר למישהו? הערות לאנשים אתה מוזמן לשלוח במסרים, ולא מעל דפי הפורום.

כן../images/Emo70.gif ויותר מפעם אחת

אני מתפלא על התגובה שלך אבל אתה המנהל ואתה הקובע רק חבל שזאת התגובה שלך. תראה איך הבחור הזה כל הזמן כותב שטויות בלי לחשוב. אז הערתי בכוונה טובה ואם זאת התגובה שלכם אין לי מה להוסיף רק להצטער.

HELLAS

New member
"אחד עצבני"

אם הכינוי שלך היה ג'וני הסקסי, אני הייתי מעניין....
חה חה חה sorry הייתי חייב להגיב על זה..... צוחק איתך אחי

billygilman

New member
ובכל זאת... מישהו טס איתם פעם ללונד

ויכול לספר לי על השירות בטיסה ?

ונפלון

New member
אני טסתי איתם, אבל לפני הרבה זמן

יחסית, טסתי איתם ב 737-700 מת"א להרקליון בכרתים וחזרה ביולי 1999, ביום הפעילות הראשון של ה-4X-ABR. הכסאות עצמם היו די צפופים (קונפיגורציה של 147 כסאות, זה די הרבה ל 737-700), אבל האוכל היה מצוין (טיסה של שעה כולה, קיבלנו סנדוויצ'ים של טונה וגבינה צהובה מSUBWAY מאוד טעימים יחד עם שתייה ובייגלה). יותר מהכל, אני זוכר שהשירות היה מעולה, הדיילות היו סופר-אדיבות ועשו הכל כדי שניהיה מרוצים. חוץ מזה טסתי איתם עוד פעם אחת באוקטובר 2000, טיסה קצרה מאילת לשדה דב (4X-ATO) וגם היה מצוין. אני מקווה שהם לא השתנו ב 5-6 שנים האחרונות!

gilgor

New member
השירות בטיסה של ישראייר

זה דווקא דבר שמאוד מאיפיין את החברה לטובה- ההורים שלי טסו איתם ורק שבחים היו להם על צוות הדיילים. בכל מקרה הטיסה היא ISR103 ונוחתת בלונדון סטנסד בלילה.

Dor Xtreme

New member
אני טסתי ללונדון עם ישראיר....

השירות לא משהו... כמובן שיש אוכל הארוחה מלאה אך קטנה(הזמנתי מראש ארוחת ילדים..ידעתי מה מצפה לי וזה באמת היה חכם לעשות...יותר טעים אותו גודל..) יש סרט..לא זוכר איזה.. השתייה לא עולה הכסף אבל האוזניות בשביל שתוכל לשמוע את הסרט עולות..כשטסתי המחיר היה 2$ או 2E או 10 ש"ח... ואיך הגעת ל10 שעות???

e dor

New member
הוא כבר אמר

זה כי הוא חישב הלו"ש (הלוך-חזור). אגב, ללונדון זה 5:30/6 ולא 5 אבל לא משנה
טיסה נעימה.

למעלה