נורא מצחיק, כל מה שירון כתב כל כך נכון לכל אפ
לכל מדינות אפריקה... אולי אנחנו צריכים לחשוב על להכין מאמר למשפחה העוברת לאפריקה... אני אחזק את כל מה שירון כתב, גם אנחנו לא לוקחים טיפול נגד מלריה, הבית מרושת, ישנים בקילות, נמרחים כשיוצאים מהבית... לנו דווקא יש UPS המחשב שלנו נשרף פעמים... ועוד לא מעט מכשירים שהתקלקלו... גנרטור - דלק, דווקא כשהגנרטור עובד מתח החשמל יותר יציב מאשר באספקה הרגילה. בעיות הגיינה - אין, חיים בבית מודרני לחלוטין. שותים מים מפולטרים (מביאים לנו בקבוקים פעם בשבוע, כמו מי-עדן בר) שותפים פירות וירקות מהברז, בלי כל מיני מחטאים למיניהם. לגבי האנגלית, אני יכולה להרגיע אותך שהילדים יקלטו מהר מאוד את השפה, ותוך שלושה חודשים ידברו שותף. ההתחלה יכולה להיות קצת קשה. בהתאם לאיך שאת מכירה את הילדים שלך, אם יש להם קושי עם שינויים והם לא סופר חברותיים הייתי ממליצה למרות כל מה שאומרים 'כולם' לתגבר אותם באנגלית לפני שהם מגיעים. אם הם ילדים חברותיים שיודעים להסתדר - הם יסתדרו מהר מאוד. זה מדהים כמה מהר הילדים מסתגלים... לגבי הכביסה, אכן יש 'מנגו פליי' ומגהצים הכל או מייבשים במייבש, וגם כשחותפים מנגו פליי זה לא הכי נורא בעולם, קצת מגעיל וקצת לא נעים... אם יש לך עוד שאלות כלליות, אני אשמח לענות, ואני בטוחה שגם שאר חברי הפורום ישמחו לתת מנסיונם