שם הפורום למי ששכח-חוזרים לארץ
ואנחנו כאן כדי לעזור,ועוד ועוד,אתם כאן כדי לעזור?מי שנכנס לפורום כדי להעזר,בורח מכאן במהירות הבזק,מי שרוצה לחיות בחול שיחיה,ואין עם זה שום בעיה,
ומי שרוצה לחזור,יחזור למרות הרוח הרעה הנושבת כאן,אבל עזרה אין פה,אני לא מאמינה שיש פה שנאה יוקדת,או רוצה להאמין,יש פה סוג של רשעות וטמטום
וחוסר הבנה לשם מה נוצר הפורום,בכל פורום ישנם צרי מוח ווכחנים לשם וכוח,אבל מנהלי הפורום מסננים אותם,או מגיבים בהתאם,אין לרדת לפסים אישייםכמו שקרה
פה,מנהל פורום צריך להיות בקי ומיומן בנושא אותו הוא מנהל,לא מספיק להיות תושב חוזר שזה המקרה כאן,מי שרוצה להשמיץ את ישראל ,שישמיץ אבל בפורום
אחר,כגון-ישראל ,ארץ אוכלת יושביה,או ,כמה טוב לחיות בחול,או אנחנו לא חוזרים לארץ,ועוד ועוד
נינה לי-כתבת יפה,וראי את התגובות,מיד עברו לפסים אישיים,למה?כי באמת אין להם מה להשיב ,ובטח לא לתרום,אז בואו נתקוף,ואנשים טובים נגררים להשיב,כי
זה מקומם,ראינו ישראלים בחול,חיים ממש בחורים,ללא בטוחי בריאות,ללא רשיונות עבודה,ואפילו לא באופן חוקי,ואפילו בלי יכולת לבקר בארץ,שאם ייצאו לא יוכלו
לחזור,אבל בחול,הדירות יותר זולות,תלוי באיזה פרור נידח,המכונית יותר זולה,איפה שאין תחבורה צבורית,אנחנו עם החברה הישראלים,עושים מנגל,אבל לא מכירים
שום אמריקאי ,כי הם בורחים מאתנו,כי יצא לנו שם של תחמנים,כפי שכתבת,בורים ועלגים שחצנים ללא סיבה,הכל בתוך החברה,כי מה הם חושבים לעצמם,זה אנחנו
מהשכונה,ומי יכול עלינו
.אז,לא הייתי עונה לולא נכנסת,את אחרת,ולא כדאי לענות,הפורום יגסוס מעצמו,כי פספס את מטרתו,בגדול,ואם לא?אפנה להנהלת תפוז,ומי שנכנס בטעות,שיידע
שיש אתרים רבים לישראלים חוזרים ,גם מצד מומחים,ומי שרוצה לחזור,או מתלבט?לא להבהל,אין כאן מנתחי מוח,זו רק דוגמא,לא להתלהם בבקשה,ולא כולם בארץ
כאלה,כמו שגם בחול,ישנם אוהבי ישראל,ישראלים ותיקים שכרגע לא חוזרים