ישראל באיה נאפה

עכשיו ת ו ר י

חח אופיר בן 18 מחכה לראות את כולםם באיה נאפההה ולהנות מכל רגעעע אז שיהיה לכולם טיול הכי כייפי שיכול להיותתתת החברה של ה 23 לאוגוסט איה נאפה מחכה לנווווווו..חחח

1אניטוש

New member
אתם הולכים להנותתתתתתת ובגדול!!!!

אין על מלון מאוס!!! שולט!!! תאמינו לי אחרי שתתחברו לכל הח'ברה במלון אתם תרצו להיות תמיד במלון..לפחות אחרי המועדונים..במקום לישון היינו יושבים למטה ובקושי יושנים קיצר מקנאה בכם תעשו חיים!! ולכל הבנות שיהיו במאוס תשאלו את בעל המלון לגבי כרטיסים לriver rage (ריבר רגאי) הוא מביא לבנות כרטיסים חינם זה מועדון נחמד מאוד..(אפטר פארטי) להביא בגד ים לשם חובה!!

yossibalali

New member
חחחחחח

יש לי 4 ידידות שנוסעות בתאריך הזה...... אני רוצה אבל סעמק אני חייב להיות בארץ ב25..... סגרתן דרך איסתא נכון?

sharin22

New member
גם אנחנו לאנטאה....

יהיה לכן כייף איתנו אנחנו חבורת בנות קרועות מהחיים כל היום רק שטויות ובלאגניםםםם אללללללללללללה נאפהההההה

res48

New member
../images/Emo13.gif

אנחנו 4 בנות :) מאיפה אתם?!?! ואיך קוראים לכם?!?! :)

אנחנו

מרמת גן, ברק רנן מיקי וישראל האי סי שלי 85481320 - תוסיפי ונדבר אני ממשיך לראות טלנובלה בע"מ :)

אני כולי אכולת קנאה...

אתם פשוט לא מבינים באיזה גןעדן אתם הולכים להיות וכמה כיף אתם הולכים לעשות.. אז תעשו חייםםםםם ותנצלו כל רגע ודקה!!!!

1אניטוש

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif קחו אותי איתכם..

אפילו במזוודה אני לא שוקלת הרבה ..לא יעשו לכם בעיות בשדה תעופה..:\

אוקי אז ככה...

היה פשוט כיף!!! בבקרים הלכנו לים, בריכה, קניות או סתם הסתובבנו בעיר... בערבים הלכנו לברים (אני ממליצה ללכת לjasmin inn bar וגם לcayote's שאלה שני ברים בסגנון חופשיות על הבר, אני אישית ממש נהניתי שם לרקוד על הבר...ובכלל המוזיקה שם ממש טובה וגם האווירה.אח"כ שנסגרים הברים הלכנו למועדון--קאסל-חובה@!~!! למרות כל הסטיגמות אני אישית ממש אהבתי ת'מקום המוזיקה שם ממש טובה וגם האנשים. שווה לבקר גם בפארק המים, מקום ממש מרשים וגדול עם מלא מגלשות שוות שלא תראה בארץ. ניסי ביץ'-חובה ביקור@! חוף ממש יפה... אם יציעו לך דרך הנציגה באוטובוס ובמלון ללכת לסבב ברים-גם כן אני ממליצה ללכת, ממש כיף, הולכים לבערך 5-6 ברים מקבלים משקה חינם, רוקדים וכ"ו ואח"כ עוברים לבר הבא, ככה כמה ברים ואח"כ הולכים למסיבה בICE. בקיצר לא חשוב מה תעשה באייה נאפה אתה תהנה! מקום מדהים ויפה, והנוף(החתיכים,חתיכות) ממש יפה ויש בשפע.. אז תנצל כל רגע ותהנה משהותך מנאפה כי אין דבר יותר טוב מזה@

onizoho

New member
אנחנו 4 בני 18 טסים גם ב-16 אחי

ודווקא הרבה טסים בתאריך הזה....

rotem m

New member
את...:)

ואנחנו נוסעות רק ל5 ימים כי יש לנו הכנות לפולין...(=() ואין לי ממש מושג איזה מלון אנחנו.. חברה שלי אמרה שהיא זוכרת שהוא מתחיל בא.. וזה מלון דירות... אהה ולמנהלת קוראים יאנה... למישו יש מושג?!:)

sharin22

New member
אני טסה..!!

קוראים לי שרין אני בת 18 מהצפון ואני טסה עם עוד 6 חברות ב18.08 לשבוע!!!!!!! מי שטס איתנו באותו תאריך שיתקשר איתי

למעלה