ישראל בוחרת להצליח

Bleys1

New member
למה? כי אני לא רוצה להשמיד את כל הערבים

שחיים? כי אני חושב שהיחידים שצריך להרוג זה את המחבלים, ושלא כולם שם כאלה? לדעתי החולים במוח זה אלה שחושבים על לעשות את מה שעכשיו אמרתי...

Bleys1

New member
לא ממש...

הוא אולי לא שיא הקיצוניות, אבל הוא לא ממש שמאלני...

avi1111220

New member
כן צריך להרוג את כל הערבים . כל הערבים חראות

יאללה יא פליצה מה זה לא כל הערבים רוצים לפגוע בישראל.מי שאמר לך את זה עבד עליך , כל הערבים רוצים לפגוע בישראל אין מה לעשות חוץ מלחסל אותם שימותו אמן כל הערבים

Bleys1

New member
חחח אתה ממש אידיוט

בוא נראה... יש לי חבר טוב ערבי שאני מכיר אותו כבר שנתיים אני 100% בטוח שהוא לא רוצה להרוג אותי כמו שאני לא רוצה להרוג אותו. חוץ מזה מי שאמר לך שכל הערבים רוצים לפגוע בישראל עבד עליך, על פי סקרים רוב הערבים בכלל רוצים שיהיה שלום, ורובם בכלל שונאים את החמאס, הם רק מפחדים להגיד את זה...

Bleys1

New member
חוץ מזה הפיתרון שלך הוא ממש מטומטם...

להשמיד את כולם... ממש פשוט... אתה חי בסרט, חשבתה פעם משהו מה היה קורה אם מיליארד מוסלמים היו רואים שאתה מנסה לקחת להם את אחד המקומות הקדושים שלהם? להזכיר לך המוסלמים שולטים בחלק מאוד גדול מהנפט בעולם= הרבה כוח נראה לך שאם תפציץ את כל עזה ותהרוג שם את כולם אז אמריקה תישאר בצד של ישראל?? אמריקה תעדיף בהרבה להישאר בידידות עם ערב הסעודית מאשר לתמוך במדינה שהולכים להרוס אותה...

yardiboom

New member
עלק עשה חיצ מדינה ענייהה

הוא הציל תמדינה אם הוא לא היה עושה את מה שעשה היום היית גם אתה עני מה אתה חשוב אין לך משגו אפילו איך הוא הציל תמדינה שלך

yoni96

New member
ביבי הוא עשה תענים יותר ענים ותעשירים יותר עש

ירים זה שוייון זה

yardiboom

New member
ממש לא =\

הכלכלה של המדינה הייתה בשפל הכי גדול מהקמתה עוד שנייה הכלכלה כולה הייתה מתמוטטת אבל ביבי הציל אותה ומה שהיה צריך לעושת זה מה שהוא עשה ואתה שוכח שהוא לקח את קצבאות הילדים מהערבים והדתיים כדי שיתחילו לעבוד

Bleys1

New member
יוני אתה טועה...

ביבי היה שר אוצר טוב מאוד... ביבי לקח כלכלה על סף התמוטטות אחרי פיצוץ הבועה, והפך אותה לכלכלה משגשגת. מאז שביבי היה שר אוצר רק ירד כמות האבטלה בישראל כל שנה... אבל זה לא הופך אותו לראש ממשלה טוב...

yoni96

New member
אין כמעט מובטלים

אבל שחכת לומר שהם מרוויחים שכר מינימום והם לא יכולים כמעט להחזיק משפחה...

yoni96

New member
לפני זה הם היו עובדים ומקבלים קצבאות

ילדים אז לא זה לא כך כך טוב והקצבאות לא היו גבוהות אבל זה עזר להם אני לא מדבר על חרדים ערבים וכו..

Bleys1

New member
אז זהו שלפני זה הם לא עבדו...

ומה לעשות אי אפשר לקבל את כל התקציב לאנשים, ותאמין לי אלה שלא דתיים או ערבים הקצבאות כמעת ולא פגעו בהם. לדעתי דווקא הפוך בגלל שהוא לקח את הקצבאות אז המשק התפתח כיוון שהיה הרבה כסף להשקיע בו.

yoni96

New member
אני רואה משפחות סביבי שעבדו ומה שהוא עשה פגע

בהם אולי אתה לא ראית אני ראיתי ולא הם לא חרדים/ערבים ולמה אתה רושם דתים? דתים כן עובדים אם כבר תרשום חרדים..

למעלה