ישראל בוחרת להצליח

Bleys1

New member
טעות... חרדים...

אבל תסתכל על העובדות, מאז שהוא היה שר האוצר יש רק גידול במשק...

yoni96

New member
מה אכפת לי המשק

אכפת לי אנשים שעובדים ואין להם כסף לחיות זה מה שמעניין אותי..

yaronr11

New member
יוני אתה טועה ואור צודק

נתניהו עשה אמנם דברים רעים לשכבות החלשות בזמנו, אבל זהב עצר את המיתון שיעור האבטלה ירד והכלכלה הישראלית בפריחה חסרת תקדים!!! הפגיעה בשכבות החלשות אין מה לעשות איתם, ואני בוודאי שלא מצדיק פגיעה בהם, אבל למעט הנכים, זקנים, גימלאים ניצולי שואה וכדו' שאר המובטלים לא צריכים לקבל הרבה הקצבות מהממשלה, תאמין לי שגם חלק גדול מהמובטלים אינם טלית שכולה תכלת, אתה יודע כמה מקומות עבודה יש בארץ? בכל אופן בכללי אני לא מצדיק פגיעה בשכבות החלשות, אבל המובטלים וגם החרדים לא צריכים לקבל הרבה תקצוב מהממשלה. ועוד משהו, ביבי הוא המועמד הראוי ביותר להיות ראש ממשלה למרות שהוא נכשל, וגם בגלל הניסיון, לברק מגיע להיות שר הביטחון למרות שהוא נכשל אבל הוא הכי מנוסה בזה במערכת הפוליטית... קדימה ואולמרט לא יאריכו ימים, בבחירות הקרובות הם יהיו מפלגה בסדר גודל של 9 מנדטים ואחרי זה הם יעלמו מהמפה כמו ששינוי נעלמה...

yaronr11

New member
ועוד משהו...

לדעתי ואני ממש לא שמאלני, וגם כאן אני מצדיק את אור... לא כל המוסלמים שונאים אותנו, לי לא אכפת לגור עם ערבים כל עוד הם לא מתכננים לפגוע בי, ורוצים להרגו אותי, אבל אם מישהו רוצה להרוג אותי, אני אעשה הכל כדי שהוא יהרג ראשון...

yoni96

New member
איפה אתה גר?

אני לא מבין אותכם אני גר באשדוד המשפחה שלי ברוך השם בסדר אבל אני ראוה סביבי אנשים עם עבודות שלא יכולים לחיות אתם כנראה לא רואים את זה... ולא תבינו עד שתראו זה לא כמו בטלויזיה

Bleys1

New member
יוני

אני גר בראש העין להזכירך(בחדשה, אבל אני עדיין רואה לא מאט את הוותיקה), תאמין לי גם כאן יש אנשים עם הרבה בעיות כלכליות וכפי ששמתי לב זה הרבה פעמים באשמתם ולא באשמת הממשלה, ילדים שאין להם ספרים לבית ספר אבל מה, יש להם טלוויזיה חדשה ומחשב מטורף... ומה לעשות? הממשלה היא לא עשירה במיוחד, וכל אחד רוצה תקציב, המורים ניצולי השואה, הביטחון, החינוך, אי אפשר להביא לכולם כסף מה לעשות שאנחנו לא אמריקה?

Bleys1

New member
ואגב אני יודע שהגבת לירון

שדרך אגב גר בפתח תקווה (אם אני לא טועה...), אבל עדיין הגבתי לשאלתך, אז על תתנו לי אומנות השירשור

yoni96

New member
אני מדבר על אנשים שעובדים ואין להם ממה לחיות

לא על אנשים כמו שאתה אומר..

למעלה