ישראל-שים על המאזניים שני מצבים
בצד ימין:לוותר על חלק מהעבודה עם המאומנים שלך,לטובת התקדמות האלבום שלך,(ספר על האלבום מעט אם אתה מעוניין,מוזיקה?)וגם לטובת העיסוקים האחרים שלך. בצד שמאל:לנסות להשלים עם העובדה שיקח לך זמן,אם בכלל,לסיים את האלבום שלך,ושחייך יתנהלו בעצלתיים מכורח הנסיבות. מה חשוב לך יותר? אני,כשתארתי לך את מה שאני מעוניין ושואף אליו,אמרתי זאת מתוך מודעות לנפש שלי,מתוך צורך אישי שלי שנסמך על נסיון חיים,מתוך אילוצים אישיותיים,משפחתיים,וכו...אך הכל נבע ממודעות,ומהעדפה על פני דברים רבים אחרים. מה עובד עבורי? כל מה שרציתי לעשות בתחום התעוסקתי,עשיתי,נגעתי בו,עד לרמת מיצוי. מה לא עובד? אין לי עדיין את 1000,000 הדולר בבנק במזומנים,ועל זה אני עובד,תוך ידיעה שכנראה יקח לי זמן אם בכלל,להגיע לזה.. ומה הכי עובד אצלי? שאני מאושר מכל מה שאני עושה בחיים שלי,שאני נוגע בחיים,שאני מצליח להיות ישיר וכנה,שאני מצליח לאהוב ולקבל אהבה רבה מהסביבה שלי,אפילו מהסביבה הרגעית,זו שלא ממש מכירה אותי לעומק,שאני מתפרנס בכבוד,שאני מצליח להיות צנוע מספיק בכדי לראות כמעט רק את הכוס המלאה,שהרבה דברים מסבים לי עונג,שאני ציניקן ומצליח להסתפק במועט,הרבה מעבר למה שהרבה אחרים לא מצליחים,שיש לי זמן לכתוב באינטרנט,להירגע מדברים שאני אוהב באמת,שהאוכל שאני מכין יוצא כמעט בכל פעם,עוד יותר טעים,שאני מצליח להתחיל במשהו חדש,בלי שום עכבות,בהנאה ובמהירות יחסיצת,שיש לי אומץ להתחיל בדברים חדשים תוך ידיעה ששום דבר לא יקרה לי מזה...שאני מצליח להזיז משהו אצל נשים יפות,במילים שאני כנראה מצליח לבחור נכון,וזה עושה לי טוב על הלב,בפרט כשהחיוך שלה שווה 1000,000 דולר..)שאני צליח לדמיין מצב שאני לא נמצא בו,וזה מרגש אותי,כמו למשל גירושי הקרובים,שאני מצליח לשנות דפוס חשיבה שלילי או משהו שגרם לבת שלי לפחד-וניטרלתי אותו,אני מרגיש שאני מאושר כשאני חש שגרמתי אושר למישהו אחר,והכי הכי מאושר אני מרגיש כשאני מאוהב... אגב,אני נשמע מאוהב עכשיו? עכשיו יגיד מי שיגיד שאני כותב הרבה... שבוע טוב לכולנו!