ישראל מדינה אלימה וחסרת חוק שלא נעים לחיות בה

Astroo

New member
ישראל מדינה אלימה וחסרת חוק שלא נעים לחיות בה

אתמול הותקפתי ברמזור כי לא רציתי להיכנס לצומת לא פנוי בירוק לפי החוק.
נהג שהיה אחרי יצא מהרכב וניסה לפתוח את הרכב שלי כדי לפגוע בי. מכיוון שהספקתי לנעול, רק בעט לי ברכב. רק נהיה פה יותר גרוע מיום ליום. ערסים אלימים מסתובבים ברחובות, מטילים אימה על אנשים שומרי חוק ולא חוששים מהמשטרה.

למה ציפית ממדינה מזרח-תיכונית שמתיימרת להיות דמוקרטית?

בלי משמעת נוקשה כמו בסינגפור, החזון של הרצל חיש מהר יתנוון ויתנדף.

SupermanZW

Well-known member
כן, אך גם היא לא דמוקראטית

סינגפור היא מדינת משטרה עם הנדסה חברתית מהקיצוניות בעולם. מי שחירותו חשובה לו לא היה רוצה לחיות בה.

SupermanZW

Well-known member
שצריך אישור ממשלתי לכל דבר

בסינגפור אזרח לא יכול אפילו לעבור דירה בלי אישור ממשלתי, לא יכול לרכוש או למכור רכב בלי אישור ממשלתי, מוטלות סנקציות אפילו על מי שנישאים עם בני/ות מעמד גבוה או נמוך משלהם, המגבלות על חירויות הפרט מטורפות, עד כדי כך שאסור למכור או לקנות או ללעוס מסטיק והעונשים על כל "פשע" (בסינגפור אפילו החזקת מסטיק היא פשע, יחד עם עוד הרבה "פשעים" לא הגיוניים) חמורים מאוד.

סינגפור היא מקום שבו אי אפשר "לזוז מילימטר" (התיאור המוגזם הוא בכוונה, אך מדובר כמעט על כל החלטה שבכל מדינה מתוקנת אין עליה מגבלות) בלי קבלת רשות מראש ובכתב מהממשלה.

SupermanZW

Well-known member
שמעתי ממהגר סינגפורי לקנדה

שלא קיבל אישור לשכור דירה בשכונה המיועדת למעמדו בגלל שנישא לאישה ממעמד נמוך משלו וגם לא קיבל אישור לשכור דירה בשכונה המיועדת למעמדה כי מעמדו לא התאים, הוא הגיע למצב שבו האפשרות היחידה שנותרה לו ולאשתו היא המצב הקיים באותו זמן, הוא אצל הוריו והיא אצל הוריה, עם זה לא היו מוכנים להשלים, הוא לא יכול היה לקבל אישור לשכור איתה דירה בשום מקום בסינגפור, למזלם הם הצליחו להגר לקנדה.

beatman

Member
דיקטטורה לגמרי

האיסור על מסטיקים הוא בגלל שהוא נדבק לרצפות ולמקומות שונים ?

SupermanZW

Well-known member
לא, בגלל שלדעתם זה "בהמי"

מספיק שיראו אותך מחזיק מסטיק סגור באריזתו המקורית בשביל שתקבל קנס כבד.

תגדיר חירות

אני מעדיף מדינה משגשגת עם משטר אוטוריטרי שמתבסס על מחקרים (ראה את ראיונותיו הרבים של לי קואן יו, חובב ספרות מקצועית מושבע), מאשר מדינה שבה העם הנבער מעניק עשרות מקומות בכנסת לכל מיני כחלונים ולפידים.

SupermanZW

Well-known member
מידת היכולת לעשות מה שאתה רוצה כל עוד אינך פוגע באחרים

אני מבין מה אתה מעדיף, העדפתי שונה מהותית משלך.

157cm

New member
בוקר טוב אליהו

תוציא רישיון לנשק ופעם הבאה שערס מזרחי יעשה כזה דבר תאיים אליו בחזרה עם רובה.

beatman

Member

עם מחבלים מדברים בשפה שלהם.

lEchoesl

New member
חחחחחחחחחח WTF? אתם מעודדים אלימות

טוב שלא אמרתם לא להוסיף "Don't mess with me man"
. אנחנו לא חיים במערב הפרוע. זה שחלק מהאנשים מתנהגים כמו קופים, לא אומר שצריך לרדת לרמה שלהם.

Astroo

New member
זה ידוע שהמשטרה כאן לא מגנה על האזרח

ולכן כל ערס מרשה לעצמו לעשות ככל העולה על רוחו

למעלה