ישראל מותקפת מכל הכיוונים..

THE WIZARD 55

New member
ישראל מותקפת מכל הכיוונים..

נסראללה אתמול בראיון מבטיח נקמה על חיסול מורניה.. אחמדיניגאד מוסיף כי ישראל חיה על זמן שאול, גם הוא מריח את השלטון הרקוב כאן..ומוסיף כי ישראל תעלם מהמפה...ואיך אפשר בלי הטרוריסט מאל קאעידה שמבקש מכולם להכות במטרות יהודיות..אהה ושכחתי...מצרים תקים כור גרעיני.. עכשיו יותר מתמיד ישראל צריכה מנהיג חזק, שידבר איתם בשפת הכח, כולם מריחים את החולשה..המנהיגות כאן רקובה...צריך להעלות אדם שכולם ירעדו ממנו...יש הצעות? כי לי יש... שיהיה לכם בוקר טוב ויום טוב..

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב מחמד...

עדיף שלא תדע על מי אני חושבת

THE WIZARD 55

New member
דא../images/Emo6.gif

הייתי מצרפת לו איזה רב מהימין הרדיקלי המטורלל תאמין לי כל הבעיות במזרח התיכון היו נפטרות.. ורגע לפני שהיו באים לעשות "סדר" גם כאן..הייתי מפטרת אותם

mike00

New member
גאידמק מבין בקלאצ'ניקובים ועוזים יותר מליברמן

בוקר טוב...שכחת עוד משהו..

מותקפת גם מבית , שינוי ההמנון והדגל , מדינת כל מחבליה וכו' . כמובן שליברמן אלא מה ? יום מקסים שיהיה לך

THE WIZARD 55

New member
אתה תמיד מעלה לי חיוך על השפתיים:)

למרות שאני חולקת עליך בעניין..מדינת כל מחבליה.. ואני יודעת שאמרת את זה בצחוק
קומץ קטן אינו מעיד על הכלל, למרות שעושה נזק גדול רוב אזרחי המדינה הם שפויים, יהודים וערבים, אך בכל מגזר יש את אלה שעושים צרות..האם בשל קומץ יהודי גזעני אעשה הכללה ואאמר שכולם רוצים לטרנספר את הערבים? שיהיה לך אחלה יום

AdonAsda

New member
אני לא בבית אני ב"בור" מתקשר עם סוכנים

ציונים מרחבי העולם. אל תידאגי עניין הכלים מסודר, אני שולח סוכן לנקות לך אותם.

shm490

New member
קחי את החיים באייזי

האיומים לא מהיום הם כבר 60 שנה .כל פעם מופיע עוד מאים ומבטיח שישמיד את ישראל ,איפה הם ואיפה אנחנו?נאצר איים והפסיד , סאדאם איים והפסיד ,עראפת איים והפסיד ,( ובשביל תמוז ) חג אמין אלחוסיני איים והפסיד ,כל אלו שאיימו הלכו הם ועמם אחורה ואילו ישראל רק צועדת קדימה . תיתיחסי לחברה האלו כמו כלבים , כלב נובח לא נושך , כשהם יפסיקו לאיים אז אולי כדאי לדאוג .

למעלה