ישראל מותקפת מכל הכיוונים..

ובגלל שנסראללה סיפר בביטחון שהשיג ניצחון

כולם שינו את דעתם?
בינתיים נסראללה ממשיך להסתתר, ולפי הנאום שלו ברור שהוא קורא את כל העיתונים הישראליים, ואפילו צופה בטלויזיה הישראלית בניגוד אלי
ומעל הכל, הוא מבדר אותנו עם נאומים קליטים. לפרץ הוא קרא "ההוא, איך קוראים לו, זה עם המשקפת הסגורה"

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif הם עוקבים אחרי כל מה שמתרחש

הם מבינים שהממשלה כאן בקרשים...

מזכיר את ימי המלחמה הקרה

בסוף כולם יודעים מה קרה.............. אלה דיקטטורות, שמנסות לנצל את היתרון הגלום ביכולת שלהם לצנזר מידע ולפרסם כל כישלון כהצלחה, וכל הצלחה של ישראל - ככישלון. לפי כל התקדימים ההיסטוריים, זה לא יעבוד. מי שחי על זמן שאול זה הדיקטטורות האלה. ישראל תפתור בסופו של דבר את כל הבעיות שלה, מבלי שתצטרך לשנות באופן משמעותי את המבנה השלטוני הדמוקרטי שלה. הדיקטטורות יצטרכו לשנות דברים מהותיים. כשזה יקרה, גם אם ייקח 100 שנה, זה יהיה ניצחון של ישראל.

THE WIZARD 55

New member
עופר,גם אתה התחלת לפתוח בקלפים../images/Emo6.gif

אתה נראה כל כך בטוח...חח הלוואי שיפתרו כבר כל הבעיות.. רוצה שהילדים שלי יחיו חיים אחרים ובטוחים.. ואיך היה היום בעבודה, מבדח כמו אתמול?

THE WIZARD 55

New member
חחח יעני כל היום סתלבטיה

החיים הטובים, כורסה מתכווננת, מחשב, צחוקים:) אל תשאל איזה יום היה לי... בעצם תשאל חחח כי אני חייבת לספר...

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

טוב, אם אתה שואל, אז הנה... דברתי עם מיליון אמרגנים..של סלבריטיז לילדים, חארות ברמות מטורפות כל אחד חושב שהוא אלוהים...דנה דבורין עם ההצגה הכושלת שלה טולי בלבולי, רוצה 15 אלף שקל לשעתיים הופעה ועוד מבקשת שנדאג להגברה
סגרתי אולם, מלא טלפונים לבלונים...זוג בלונים של מיקי וניני 500 שקל ועוד אומר לי שזה מחיר מבצע
מצאתי עוגה מטריפה, 700 שקל, 3 קומות של החברים של מיקי מאוס.. אולי עוד אעלה תמונות זרי ממתקים, כל שיפוד בעשרה שקלים, רוצחיםםםםםםםםםם אחר כך מניקור פדיקור, קניתי מתנה ליום הולדת.. לימדתי שעתיים.. מחר מצפה לי יום עמוס פי מיליון... ואני רק בטלפונים כל היום... אויש אני מרגישה הקלה אחרי שהוצאתי את זה

אין מילים../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

איך אומרים? יישר כוח!

THE WIZARD 55

New member
חחח עוד מעט אעלה תמונות...

ואל תשכח כל לילה לשאול איך עבר עליי היום

למעלה