ישראל ממשיכה להפר את הרגיעה

THE WIZARD 55

New member
צודק

שלא תהיה נמאס כבר גם ככה אם לא היתה מופרת היום היתה מופרת מחר אין הפסקת אש, אין שלום, לפחות עוד כאן מדברים על שלום, שם מדברים על כיבוש מחדש שינסו לכבוש, נראה לאן יגיעו, הכל יפול להם על הראש ושלא יבכו מי שחוזר על אותה טעות כמה פעמים הוא דפוק. ו

אני לא הבנתי אותך

או שאת לא הבנת אותי אני אמרתי למה אנחנו (ישראל) מקווים שיהיה שלום עם מי שרוצה לחסל אותנו (חמאס) למה את התכוונת???

הפסקת אש תהיה כאשר לאירגוני הטרור

לא תהיה אש ולא יהיה מי שירה אותה - לא כאשר אירגוני הטרור יחליטו להפסיק את האש ואחר כך לחדש אותה לפי ראות עיניהם, כבר ניסינו את זה, זה לא עובד ככה, ראינו את זה בעבר וכל התנאים הלו של אירגוני הטרור - מאיפה החוצפה שהנבלות הקטנות האלה יתנו לנו תנאים אם כבר זה ההיפך, אנחנו נלחם בטרור מתי שנרצה איפה שנרצה ושום זב חוטם מחמאס או ג'יהאד לא יגיד לנו מה לעשות!, כל עוד ה"מאבק" שלהם ל"פלשתין מהים לירדן" נמשך אז אין "הפסקת אש", זו הודנה, כל עוד החמאס ושאר אירגוני הטרור ממשיכים להתחמש, להתארגן, להתאמן ולהשתפר - זו לא הפסקת אש!. הפסקת אש יזומה מצד החמאס = טילים על אשדוד מחר.

ההפסקה הזאת מצד החמאס

היא בגלל שלחמאס התרוקן הנשק הם רוצים קצת זמן למלא מחדש את התחמושת ואת הטילים ואחר כך לא צריך את ההפסקה אז שלא תהיה הפסקה מההתחלה יותר טוב

mike00

New member
ישראל ממשיכה להגן על עצמה מפני רוצחים

ההרוגים מהג'יהאד האיסלמי היו בדרכם לשיגור קסאמים.בתקיפה נוספת זוהתה פגיעה ב-2 חמושים. מדובר בתקיפות הראשונות של צה"ל ברצועה מזה מספר ימים. כל הכבוד לצה"ל!!

respecta1

New member
בהחלט ישראל לא רוצה הפסקת אש..

אלה לא מילים גסות.. אין שום סיבה לממש את החלום הרטוב של החמאס ולתת לו זמן להתחמש גם בטילים שיגיעו לאשדוד.

הבעייה שממשלת ישראל גם לא רוצה לנצח במלחמה

אלא 'לנהל' 'מלחמה בטרור' ב'עצימות נמוכה'.

shm490

New member
אם את מביאה לינק את גם יודעת לקרוא

ואם קראת אז פגעו ביורי קאסמים שלא פסקו כלל . אני מבין שאם משהו ינסה להרוג אותך את תעמדי בשקט ולא תזוזי כדי שלא תעשי שום דבר נפשע .

הפסקת אש שיקרית

שהעם שלך יפסיק לרצוח יהודים תיהיה הפסקת אש עד אז צהל צריך להיכנס בעם שלך מבינה?

למעלה