ישראל ממשיכה להפר את הרגיעה

DIGITAL MAN

New member
אהה אופס אתה צודק "לוחמי חופש"

השתגעת, נראה לך שכל תושבי אום אל פאחם והאיזור יסכימו לוותר על "אזרחותם, מאיפא יקבלו קיצבאות והטבות כמו שמקבלים תחת ה"כיבוש הציוני"

מסכימה איתך

ישראל צריכה לקחת את הכאילו מחבלים לבית המשפט כדי לקבוע אם הם אשמים או לא. אם בית המשפט יקבע שהם אשמים צריך לוודא שזה לא קורה בגלל גזענות ודעות קדומות

mike00

New member
צודקת,בדיוק כמו שרוצחי החמאס האנטישמיים

ממלאים את בתי המשפט שלהם ביהודים חפים מפשע,ועושים הכל במסגרת החוק על ידי שליחת זימונים ל"אשמים" כך צריכה גם ישראל לנהוג.... אני גם נגעל מדרך ההתנהלות הישראלית שלוקחת את החוק לידיים ולא נותנת לרוצחים מטורפים לטבוח באזרחיה.. בושה וחרפה!!

respecta1

New member
../images/Emo45.gif דיי לגזענות ודעות קדומות נגד מחזיקי

הקאסמים עושים מכולם כבר רוצחים אולי הם רוצים לשלוח את הטילים בנדיבותם כדי לעזור לילדי שדרות? דיי לגזענות !!

אתה חי בסרט...מה זה סרט...סרט מדע בדיוני ../images/Emo6.gif

ישראל כבר יודעת מיהו מחבל - מחבל הוא אדם הקשור לאירגון טרור, עצם זה שהוא קשור לחמאס או לג'יהאד האילסמי הופכת אות ולמחבל, לאשם ולכן לבר מוות, לא צריך שופט בשביל, זתם ביזבוז זמן, אנחנו במלחמה, שופטים הם לא חלק מהמלחמה והם לא יתערבו לנו בפעילות נגד הטרור. כמובן שאם תופסים מישהו ויש לו מידע, אנחנו כבר נדאג שהוא ידבר, מה זה ידבר, יזמר בחקירה וילשין על החברים שלו...והוא ילשין, את החברים שלו - נחסל! אלא אם גם להם יש משהו לזמר לנו.

ממש לא מטריד אותי אם אנשים כמו "מרים טוקאן"

כאן (נראה לי שהוא מכתים את השם לה), יראו בי כ"גזען", הרי אין ליצור הזה מושג מה זה גזען או גזענות, והוא משתמש במילה הזו רק כדי לקלל.

יובל

אתה יהודי אז אתה גזען אני ערבי אז אני בטח בוגד או משת"פ או משהו כן ככה זה ערבים הם הדבר הכי טהור עלי אדמות וכל מי שמתנגד לדעותם הוא זבל של בנאדם נמאס ליי כברר

שקט, אל תפריע לעבודת קודש! - חיסולים הם עבודת

קודש! לא ישראל לא רוצה שהחמאס ושאר אירגוני הטרור יחליטו מתי להפסיק את האש ומתי לחדש אותה, ישראל רוצה שהאש תפסיק כי לאירגוני הטרור לא יהיה נשק ולא יהיו אנשים שיוכלו להוציא אותה לפועל והיא תעשה את כל מה שצריך כדי שזה יקרה. אם לא קראת, מדובר בח מ ו ש י ם !!!, כל חמוש בעזה - לקבר השליכהו!

צריך לירות בהם לפני שהם יספיקו לירות

אין 'חוקי מלחמה' כלפי האיסלאמו-נאצים האלה. החוק התקף היחיד הוא חוק ההישרדות - לירות בהם בהזדמנות הראשונה כדי להרוג אותם בזמן וכמה שיותר לפני שיגרמו נזק.

ישראל צריכה לחסל כל פעיל טרור באשר הוא פעיל

טרור, היא לא צריכה להוכיח ירי ולא צריכה לחכות שאותו פעיל ירה קסאמים בעתיד. זו מלחמה, לא ריב בגנון נוסח "הוא עשה לי קודם אז אני יעשה לו אחר כך". אתה שייך לאירגון טרור? אתה איום, אתה איום? נחסל אותך בעתיד הקרוב, אתה נמצא בשכונת מגורים? אתה מסכן גם אותם, ולכן, אם מישהו מהם יפגע - האשמה והאחריות ב100% עליך!

shm490

New member
מה זה קפצונים ?

את יודעת שיש שם מלחמה ?יורים עלינו ואנו יורים עליהם יעני מלחמה . יופי בפעם הבאה שנראה חוליה נקרא להם ברמקולים "חברה אתם יורים או אתם סתם מכינים בינתים את המשגרים תודיעו לנו כשתתחילו לירות ואז נהרוג אותכם " מה את חיה בשוויץ ? פה זה המזרח התיכון .

DIGITAL MAN

New member
כן לתפוס אותם ולהביא אותם לבית משפט

ימצאו אשמים שרצחו חפים מפשע גם על פי הודאתם, יקבלו 436 שנים בכלא ישוחררו אחרי 30 שנה ואפילו פחות על רצח של כמה אנשים, גם אם ימותו בכלא זה לא יחפר על מה שעשו, העונש הכי טוב, זה עונש מוות מיידי בהזדמנות הראשונה שאפשר לעשות זאת די עם ההתיפיפות נפש גם לרוצחים ישראלים פליליים מגיע עונש מוות, במיוחד רוצחי ילדים

לטרוריסטים אין משפט, רק כדור בראש

וכרטיס אל הבתולות. אנחנו במלחמה ובמלחמה יורים ולא נושאים נאומים באולם המשפטים.

Mishkafofer

New member
מירם בינינו

הרגת אותי עם השירה בכוכב נולד
עדיף היית שרה בערבית, דווקא מאוד נהנהיתי משירים בערבית בסרט "ביקור תזמורת"

למעלה