ישראל רפובליקת בננות של ארה"ב

• פותח הנושא ab138
  • פורסם בתאריך

איידהו

New member
נו,תחליטי...

בהתחלה את אומרת לי למצוא חיים ושעה וחצי אח"כ לא למצוא...בזמן הזה דווקא קיבלתי את ההצעה שלך ומצאתי לי חיים, נוחים דווקא... במערה בחוף הצוק בתל אביב, יש שם בריזה ונוף שלושה כיוונים, עד גבעת יפו. אז נראה לך שעכשיו אני אוותר על כל זה רק כי את לא מסוגלת להחליט... :) תיכנסי אבל לכל אחת מעשרות הידיעות באתר וואלה, שהתפרסמו בימים האחרונים לגבי סיקור הסופה בניו אורלינס ותראי עשרות, אם לא מאות, תגובות של שמחה לאיד בנוסח "כל הכבוד, אלוקים נתן להם את מה שמגיע להם בגלל ההתנתקות". בייחוד הרגיזו אותי התגובות האלו לידיעה שדיווחה כי מאה אלף ילדים (שחורים) נותרו חסרי בית בעקבות האסון.

../images/Emo13.gif לילה טוב

תגובות מסוג אלו הן שליליות. נקודה. ובכל זאת - אני מאמינה שרוב האנשים אינם מרגישים כך.

שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

אני חושבת שיש קצת הבדל. נניח והלכתי ברחוב עם סכין.. על רקע זה - אתה רואה אותי כ"רוצחת קרת דם" (
) - זו הדרך שלך לראות את פני הדברים.. זכותך, לא? ייתכן והוא צודק, ייתכן והוא טועה - זו נקודת המבט שלו.

TheOrion

New member
שבוע מצוין

דז'ה וו?
. אינ לא רואה אנשים שהולכים עם סכין ברוצחים קרי דם. אוי אחרים כן, אבל אני יכול להבין אנשים שכאלה(כן, עד לכאן הידרדר הנוער). ייתכן והוא צודק, ייתכן והוא טועה, אבל שלא יאשים אנשים בדברים שכאלה ללא הוכחות.

ab138

New member
ארה"ב הורתה להקפיא בנייה E1: הסכמנו

אולמרט הודה היום שהבניה במישור אדומים הוקפאה לפי הוראה מארה"ב המדובר על החיבור של ירושלים לאדומים - משהו שמכנים האמריקקים E1 בקיצור ישראל מנהלת מדיניות ארה"ב זאת לאחר שדובר יום קודם על אחדות ירושליים ולימור לבנת דיברה על עיבוי ההתישבות ביו"ש זה מראה שאין שום ריבון בישראל פרט למר בוש

ab138

New member
2 מילארד$ עיסקת הפלקון-ארה"ב הרסה

ארה"ב שרוצה שישראל תמשיך להיות תלוייה בה טירפדה עיסקת הפלקון וגרמה לפיטורי ראש התעשיה הצבאית הישראלית עיסקה ב 2 מילארד $ מביאה לישראל תועלת כמו 20 מילארד $ בדולר אשראי שניתן לבזבז רק בארה"ב עוד צורה לשיעבוד ישראל....

ab138

New member
מופז: נפרוש חיילים ירדנים ביו"ש

הרעיון של מר מופז לפרוש חיילים ירדנים ביו"ש בשטחים שיפונו הוא נגזרת ישירה ממה שאמר בוש בנאומו: בוש אמר שייפרשו חיילים ירדנים ביו"ש אבל, החיילים יהיו חיילים רק ממוצא פלשטיני. כלומר מר בוש מממש את השיבה של ערבים מירדן לתוך אדמות ישראל. מר מופז כשהעלה הרעיון הזכיר רק חצי, כמובן. אם אתם רוצים לדעת לאן בדיוק חותרת ממשלת ישראל יש לשאול רק אדם אחד... בוש! אגב חוץ ממשל ארה"ב, לאף אחד בממשלת ישראל לא ברורה התוכנית המדינית של ישראל - לא נראה לכם מגוכך?!

ab138

New member
ממשלת ישראל: אנו קבלני בצוע של בוש

אפילו הנשיא המטומטם שלנו "אדוני הנשיא" אמר כי מן הראוי שכל עם ישראל יתרכז סביב מפת הדרכים של בוש...
לממשלת ישראל אין שום מושג מה היא עושה אלא רק מבצעת פקודות של ממשל ארה"ב. לכן, מי שרוצה לדעת מה תעשה ממשלת ישראל בעתיד, אין לו אלא לקרוא את נאום בוש האחרון ומשם להבין לאן פנינו מועדות: 1. נסיגה לגבולות 49 (כל שטח אדמה מעבר לזה יהיה של ישראל רק בהסכמה ערבית) 2. הריסת כל גדרות ההפרדה 3. מעבר גבולות פתוח לערבים מעזה ומירדן 4. מימוש זכות השיבה לעיו"ש 5. כביש מבתר ישראל, בריבונות ערבית, וללא כל פיקוח ישראלי, המחבר בין עזה ליו"ש 6. ישראל אחראית גם לאחר ההתנתקות לתשתיות בעזה וגם חייבת לאפשר לפלשטינים עבודה בישראל. 7. והקמת מדינה פלשטינית שבירתה חצי ירושלים 8. נמלי ים ותעופה חופשיים לערבים. וכל זאת בלי שהערבים מתחייבים כלום לישראל - הוא רק תמסור להם עת עיו"ש ותתפלל, לשוא, שלא תתוקף מעמדה נחותה. אגב כבר רבין ישו"ז אמר: "אם יתקפו אותנו ברובים שנתננו להם אז..." וראינו שהערבים מחרבנים על ישראל וארה"ב אתם.. זו התוכנית של בוש וממשלת ישראל היא קבלן מבצע שלה! יש כאלה שמסכימים לה, ואחרים שמתנגדים - אבל צריך להביא העניין כפי שהוא לבחירות ושם הוא יוכרע!

mosht1

New member
הגיע הזמן שתיקלטו:

השטחים שכבשנו ב 67 הם לא לנו. אנחנו רוצים לחיות במדינה ללא מלחמות. מדינה כזו לא יכולה להתבסס על קיפוח של עם אחר. מפנה את השטחים, נאפשר הקמה של מדינה פלסטינאית ובא לציון גואל.

mosht1

New member
ראה את קורות ההיסטוריה המודרנית

ארה"ב ניצחה את יפן אז היא המשיכה להחזיק את השטחים שם? ארה"ב ורוסיה ניצחו את גרמניה הנצית אז המשיכו להחזיק את השטחים שלה? ארה"ב כבשן את עירק כיום, השאיפה שלהם לצאת בכבוד אחרי התיצבות המשטר ולא להישאר לנצח. אלו החוקים הבין לאומיים. אחרי שנעלמת הסיבה למלחמה צריך לסגת.

ראי* ../images/Emo13.gif

כן - אני רואה את קורות ההסטוריה.. מדינות שכבשו דווקא קיבלו את האדמה עליה נלחמו. מה, לא? אתה מוזמן לבדוק. רענון הסטורי: בכ"ט (ה29) לנובמבר 1947 התקבלה ההחלטה באו"ם על תכנית החלוקה. לאחר מכן הייתה מלחמה בארץ. ארבעת חודשי מלחמת הגרילה, ולאחר מכן המלחמה הרשמית. במהלך הזמן הזה - הכרזנו עצמאות, היו את הפסקות האש.. ובסופו של דבר ניצחנו. השטחים שהיו אצלינו ב1949 היו הרבה מעבר השטחים שהיו שייכים לנו עפ"י תכנית החלוקה. ז"א - כבשנו שטח שלא "יועד" לנו עפ"י הבוס הגדול. ואתה יודע מה?? הם עדיין שלנו. ב67 כבשנו עוד שטחים.. אז למה שהם לא יהיו שלנו?? כי אין הכרה בינלאומית?? אז יש לי מה להגיד על זה.. אבל - זה לא הנושא כעת.. כרגע אנחנו מתייחסים לזכותינו המוסרית בבעלות על השטחים האלו. "אחרי שנעלמת הסיבה למלחמה צריך לסגת" - נניח.. הסיבה נעלמה?? אין טרור?! שבוע טוב!

TheOrion

New member
נמנמ

מה שמצאתי זה אכן ביטול עיסקת פלקון1(שנת 2000) עם סין, עקב אמירה אמריקנית שבמידה ועיסקה זו תצא לפועלהם יקצצו 250,000,000$ מכספי הסיוע האמריקנים לישראל. הם לא אסרו על ישראל דבר, אלא הבהירו מה יקרה בעקבות העיסקה. מצד שני, ישראל כן מוכרת מטוסי פלקון למדינות שונות כמו עסקת פלקון2 עם הודו(שנת 2003). כך שאפשר לראות את הדברים לכאן או לכאן במקרה זה.

TheOrion

New member
הוא הודה?

אני שמעתי דברים אחרים. אני אנסה לדלות עוד מידע מוסמך לפני שאספר מה שמעתי.

למעלה