ישראל תשלם את מחיר מסע הצלב של בוש

trigotrigo

New member
גם אם היה, לא היינו משתמשים בהם

ולמה? כי ברוצח הגלובלי לא משתמשים באותה הקלות כמו ששותים כוס מים. אם הייתה מוטלת פצצה על מבצרי חיזבאללה, גם לבנונים תמימים היו נענשים סתם, וגם תושבי הצפון היו נענשים סתם.

Haemek

New member
"שהמלחמה בעיראק נכשלה"??? ואללה?

איפה? מה? מתי? או שאתה שוב (כמו כל שמאלן דבק באמונתו) מפנטז וממציא? אני עוד לא משעתי שהמשלחמה נכשלה, איפה אתה שמעת זאת?(כמובן, אתרים הזויים כמו הגדה השמאלית לא יתקבלו כמבואות אמינות מהסיבות הברורות.) ובשום מקום לא אמרתי שארה"ב תלחם עבור ישראל. אמרתי שהיא תעשה את העבודה עבורינו. ארה"ב מאז ומעולם נלחמת באיזור שלנו רק על הנפט ואנחנו חלק מהמערך השה. מאידך, כל זמן שמטרותינו דומות, אין לי כל בעיה לעזור להם. ובבקשה תצמד לעובדות ואל תפנטז: אם ארה"ב רוצה משהו היא משיגה אותו, ואל תקח את מקרה ויטנאם כמקרה כללי, קח את מלחמת העולם השניה כמשל, שם הם עשו הכל לנצח וניצחו. כל השאר זה פינטוזים שהשמאל הנבול בעולם מנסה להגשים, ולא כל כך הולך לו.

Haemek

New member
זה עובד לשני הצדדים, אני חושב שאתה

תופתע כמה ארה"ב תתגלה כנחושה. כי מה בכלל איכפת לה מהמנהיגים עוטי המגבות על הראש? היא בכלל רוצה את הנפט, ועבורו היא תלחם, ואתה תופתע כמה נחושה היא תהיה אז. פתאום תגלה שלאמריקאים אין סיבולת ממושכת לספוג אבידות, כל זאת כדי "לשמור את אורח החיים האמריקאי" (לנסוע באוטו גדול כשהבנזין עולה גרושים)

Haemek

New member
אגב, ארה"ב כבר נופלת בערך 90 שנים

כמובן לפי הקומוניסם. השמאל חזה את נפילת ארה"ב כבר מזמן ומאז הוא שוב טוען שאו טו טו הנה ארה"ב מתפרקת. ומה קרה בינתיים? כל המשטרים הקומוניסטיים נמקו והשאירו אחריהן הרס חורבן עוני מחלות מות וסחי, פרט לכמה "מדינות קומוניסטיות" שעדיין "סוחבות" על גבו של עם מסכן שבראשן מופרעים. העיקר שהשמאלן טוען (ובשיא הרצינות הוא טוען זאת: "אני חושב שאתה תופתע לראות כמה מהר תיפול ארה"ב". אין כאן יותר מאשר שאיפות לבב, וגם הם לא של מישהו שנמצא דובר אמת על העתיד. אלא אם אתה באמת אחד מאלה שממש רואים אל תוך העתיד. אתה טוען שאתה רואה אל תוך העתיד? לא, כי אם תגיד כן, נדע עם מי יש לנו עסק, ואם תגיד לא, (אז מהיכן ההצהרה הבטוחה שלך?) גם אז נבין עם מי יש לנו עסק...

למעלה