ישרלים מטומטמים- נמאסתם

מלו2

New member
צריך לבקש פיצויים ממשפחות ההרוגים ו

והפצועים שהטריחו את כל צוותי ההצלה, את כל הכבאים, את כל צבא, את כל אנשי המכון הפטולוגי, את כל אנשי הקבורה, ואת כל העם, מכיוון שהם הלכו לסיני בידיעה שיכול להיות שיקרה הנורא מכל אך שום דבר לא עצר אותם, והם לא שמעו ולא צייתו להוראות ולהזהרות ולהתרעות, ועם כל מה שקרה עוד אנשים נמצאים בסיני ולא רוצים לחזור עם כל המצב, יש ללמד לקח את כל המפרי חוק האלה שבגלל אנשים עבדו לחינם ואנשים סבלו לחינם ואנשים היו ועודם במצב רוח איום ונורא בגללם.

מלו2

New member
מה יש פה לצחוק, זה כל כך לא מצחיק

מי צוחק במצב כזה, אולי רק הגרמנים האכזריים שכל יום שני וחמישי בנוסף למה שהם הראו לנו שהם יודעים לעשות, רק הם יכולים לצחוק מהמצב המחריד הזה שמתרחש מול עינינו בימים אלו.

katzir79

New member
סתם ברבריות וחוסר רגישות!!!

לפי דבריך צריך לחייב בקנס: את הנהגים שנפצעו/נהרגו בגלל טעויות שעשו בכביש, למרות שהזהירו אותם חזור והזהר. את כל אלפי המתנחלים שנפצעו בכבישי ארצנו מאבנים ומבקבוקי תביערה, למרות שהזהירו אותם. את כל החיילים שנפצעו/נהרגו באימונים בגלל שלא נשמעו לכל ההוראות. את כל שותי המים מהברז, בגלל שלא נשמעו להוראות משרד הבריאות. את כל המעשנים שחלו באלפי מחלות, בגלל שלא נשמעו לאזהרות משרד הבריאות. את כל אלה שלקו בלבם, בגלל שלקחו את החיים יותר מדי ברצינות, ולא נשמעו לאזהרות הרופאים. את כל אלה שחלו במחלות לב וכולסטרול, בגלל שאכלו יותר מדי פלאפל ופיצה, ולא נשמעו להוראות הדייאטקנים. זו טיפשות ותמימות להאשים את ההרוגים בכך שנהרגו, במקום להאשים את הפאשיזם הערבי לסוגיו שמכה בנו ללא רחם, ובלי להבחין אם מדובר בילדים או בזקנים, בשמאלנים או בימנים, בערבים או ביהודים, בגברים או בנשים. אני דורש שתתנצל פה מכל הפצועים/ההרוגים ומשפחותיהם על העוול שגרמת להם בדבריך!!!

מלו2

New member
כל אלה שהוזכרו לעיל, היו חייבים בנס

בנסיעה בכבישים, היו חייבים בשירות בצבא, היו חייבים בשתית מים, היו חייבים באכילת מזון, אך הנופשים שירדו לסיני היו יכולים לנפוש גם בארץ בלי להסתכן יותר מדי, ואפילו אם היה קורה פיגוע בארץ זה לא היה נראה מיותר מאוד, כמו שזה נראה היום וכל המאמץ שמושקע והושקע בגללם, כי בארץ לא היו מזלזלים בהם כמו שהמצרים זלזלו וכל הכוחות הבטחון, צוותי ההצלה היו מגיעים בלי בעיות וכל היה מובן יותר, ולא כפי שהפיגוע הזה מעורר כל כך מורת רוח וכל כך כעס כי זה כל כך מיותר.

arvandor

New member
תעשה לי טובה...!!!!!

כל חג היועץ ללוט"ר מפרסם רשימה של מדינות שאסור ללכת אליהם, וכל חג מצרים מופיעה שם... היו להזכירך עוד מלא חגים שהתריעו "רציני" ככה ולא היה כלום- רוב הפעמים למעשה. חוץ מזה, יש התראות כל יום לפיגועים בכל הארץ- אז בסיני היה אמור להיות יותר בטוח!!! ונפלת על השכל?! לבקש ממשפחות ההרוגים והפצועים פיצויים?! לא מספיק מה שהם עברו?!?!?!?!?! תבוא חשבון עם הממשלה שבכלל השאירה פתוח את מסוף טאבה בזמן שהיא מפרסמת כל כך הרבה אזהרות!!! אין ספק שהפיגוע הזה היה מיותר, ומצרים מדינה כל כך מפגרת, למי שזוכר, כשהיה פיכוע בקניה, במומבסה, ידענו הרבה יותר מהר מה קורה שם.. וגם כן אלה, "הסכם שלום"... אעלק!!! אם כבר מי שדומה לנאצים זה הבוזזים, שאחרי שרצחו אותם גם גנבו מה שהיה להם... אז אל תגיד דברים בלי קשר שסתם מרגיזים!!! תפתח ת'לב קצת, אנשים טעו אולי, אבל הם צריכים ת'כסף שלנו, של המיסים שלנו, של המדינה, עכשיו יותר מאי פעם... אני מוכן גם לשלם פעמיים.... לפחות זה לא הולך לכל המושחתים למיניהם!!! אז במקום להגיד שטויות תצעק בכל הכוח: כשאח שלי צועק- אני שומע!!!

מלו2

New member
אם היה קורה פיגוע בארץ כל מה שאתה

אומר נכון, אך הפיגוע נעשה אחרי שהיו כל כך הרבה התרעות אפילו בטלויזיה, ראיינו אנשים שיורדים לסיני והם בשיא האדישות אמרו שהם יורדים למרות הכל, אז בבקשה, וההוכחה שהממשלה שוקלת לא לפצות את אלה שהתריעו בפניהם אך לא שעו לקולות ההתרעה של כוחות הבטחון ובכל זאת ירדו לסיני.

תחשוב שנית

אני מקבלת את הדעה שלך אבל לא מסכימה איתה מה זה השטות הזאת יש התראות כל יום על פיגועים אז אנשים צריכים להקנס על זה שהם יצאו מהבית?תעשה לי טובה ותהיה מציאותי לבקש מאנשים קנס רק על זה שהם יהודים בעצם?על זה שיש טרור בעולם??

ישרלים מטומטמים- נמאסתם

אם השב"כ מתריע ואם הממשלה אומרת אל תלכו ואם צה"ל אומר אל תלכו אבל אנחנו ישראלים- גיבורים!!! אנחנו נלך לכל מקום שאנחנו! נרצה ואל משנה אם יכול להיות שנמות שם ונצטרך להטריח מאות מילואימניקים, מאות צוותי כיבוי, מאות חובשים, מאות רופאים, עשרות חדרי ניתוח אנחנו נלך!!! ונהנה, עד רגע המוות, נתגרה בגורל, אז מה אם אמרו, כל הזמן אומרים, אבל ידפוקים כל מה שאמרו עד היום היה נכון,אם התריעו על מחבל בצפון מצאו אותו אחרי שעתיים, אם התריעו על פיגוע באשדוד הוא היה מה עוד אתם רוצים? שיתריעו לכם שעה מדויקת? יום מדויק, מה אתם רוצים? אז עכשיו, כל משפחה של פצועים או הרוגים תשלם פיצויים למדינה כן למדינה הפעולות האלה עולות למדינה המווווון כסף ואתם צריכים לממן כל מי שנסע!!! אז תכינו את השיקים ותשלמו למדינה!!! ישראלים מטומטמים שכמותכם

דג גדול

New member
רגוע רגוע,כדאי שתרגע!

במדינה מתוקנת, ראש המוסד, ראש השב"כ, ראש אמ"ן, ראש המטה ללוחמה בטרור ועוד כמה ראשים כאלו היו פותחים היום בבוקר את מדור הדרושים בעיתון! במשך ארבע שנים הם צעקו לנו "זאב, זאב!" כל סוכות, פסח, ראש השנה, חנוכה, תחילת הקיץ ואמצע הקיץ הם פירסמו אזהרות מסוג זה. אחרי יותר מעשרים הזהרות ברור שאף אחד לא יתיחס אליהם. עובדה שאפילו בכירה מהמטה ללוחמה בטרור היתה בין הנפגעים! מה? היא לא האמינה לעצמה?!?!

אנשים כמוך פשוט מעצבנים אותי

במדינה מתוקנת כשמזהירים אנשים לא להגיע למקום כלשהו אנשים שמים לב ולא מצפצפים שמים פס ועושים מה שהם רוצים . ידוע שהישראלים מצואיסטים בעלי אגו והכי יודעים הכל . הם יודעים מה טוב בשבילם , הם יודעים מתי ללכת , מתי ההתרעות הם סתם התרעות , מתי לצפצף על בקשות . בשביל להזכיר לך לגבי הסיפור של זאב זאב ... {עם כמה הבדלים } כשמדובר בהתרעות טרור ... יש להתיחס אליהם ברצינות במיוחד לאור מה שקרה בשנים האחרונות {הטרור הבנלאומי שלא בוחל באמצעים} מתוך 10 התרעות 9 היו שליליות והנה ההתרעה ה 10 היתה נכונה ומה קרה - 12 ישראלים הרוגים ו 142 פצועים . שווה לא ???? {מקווה בכל ליבי שתחשוב שסיני זה לא מקום ששווה למות למענה} במדינה מתוקנת , אותם אנשי ציבור פוליטקאים שהם אמורים להוות דוגמא יוצאים לסיני למרות ההזהרות יש להדיח אותם . {ראה דוגמא אלף אלפי הבדלות אותו קצין משטרת התנועה שהודח כי חשב שלו מותר לנסוע במהירות } כל אותם אנשים נפלאים שעובדים ימים ולילות כשאתה ועוד המוני בני ישראל ישנים טוב בלילה ומרשים לעצמם ללגלג ולהטיח בהם אשמות עושים מלאכת קודש . מונעים פיגועים מנסים להציל כמה שיותר . כתבת שאפילו עובדת בכירה מהמטה ללוחמה בטרור היתה בין הנפגעים - אז מה ?! כל אחד הוא אדון לעצמו , כל אחד הוא אדם בוגר שמחליט את ההחלטות הטובות בשבילו ואת ההחלטות ההגיוניות שלו . היא בחרה למרות ההתרעות ללכת ותראה מה קרה {אין צורך להזכיר , נכון ?} הגיע הזמן שאנחנו עם ישראל יפסיק לחשוב עם האגו שלו ויתחיל לקבל את החיים האמיתיים כמו שהם ואין מה לעשות , אם אומרים שאסור ללכת למקום כלשהו בגלל התרעות לפיגועים אז לא הולכים . נכון סיני מדהימה חופים משגעים והשקט שם שמימי והרוגע הכי נפלא בעולם אבל לא שווה למות בשביל חוף כזה , לא שווה למות בשביל זה!!!!!!!!

דג גדול

New member
שמחתי לעצבן מעצבנת כמוך

אנשים כמוך עם דעות כמו שלך יגרמו לאותם אנשי מודיעין שכיסו לעצמם את התחת בהתראות, לכסות לעצמם את התחת בעוד יותר התראות. הם פשוט ראו שזה עובד, והם יוצאים נקיים. עבודת מודיעין ואבטחה היא עבודה כפויית טובה; אף אחד לא שומע אל ההצלחות, שומעים רק על הכשלונות. מי שלא מסוגל להתמודד עם חוסר משוב חיובי שכזה מוזמן להיות גננת או טבח. בגלל אנשים שכמוך אנשים שכשלו בתפקידם מקודמים במקום לעוף.

אנשים כמוני

לא צריכים לגרום לאף איש בטחון לכסות את התחת שלו כמו שכתבת ... אין על מה . בפעם הקודמת שניתנה התרעה לפיגוע צצו כל אותם אנשים יפי הנפש וצעקו בקולי קולות מה פתאום מתרעים תמיד לפני חגים .. מה הם רוצים להרוס את הפרנסה שלהם ? אז הנה .. כמו שכתבתי לך מתוך 10 פעמים היתה צריכה רק פעם אחת .. יודע מה הכי כואב לי ? שאם אתה חושב שהפיגוע ימנה מאותם ישראלים לא לצאת לסיני אז טעית .. כי אפילו היום אחרי מה שקרה יש עדין ישראלים שיוצאים לבלות שם .. וכנראה לפי מה שמזהירים שוב זה רק עניין של זמן לפעם הבאה .. אז תסביר לי , למה? עבודת המודיעין היא עבודה כפויה , עובדים בה מאוד קשה ונכון , תמיד אתה שומע על הכשלונות ופחות על ההצלחות ... אבל מצטערת , הפעם אתה לא יכול להאשים אותם כי אין על מה . הם הזהירו , אנחנו לא שמענו וזאת הבעיה שלנו. אנחנו חושבים שאנחנו יודעים הכל , מכירים הכל , מוכנים להכל . והנה לא היינו מוכנים לכלום ו12 איש נהרגו לנו . בגלל אנשים כמוני לא מקדמים אנשים בתפקידים . בגלל אנשים כמוך מכפישים את שמם של אותם אנשים נפלאים ששומרים על הבטחון שלי ושלך . נכון , אילן יצא לסיני . אז מה ?! זכותו המלאה של כל אחד לעשות כרצונו . כל אדם הוא איש ברשות עצמו ואחראי לתוצאות מעשיו .

אז מה גם מי שגר בשדרות מטומטם../images/Emo35.gif

לפי הרציונאל שלך גם מי שנוסע באוטובוס בת"א, הולך לעשות קניות בקניון, גר בשדרות וכו', גם הוא מטומטם, וגם הוא צריך לשלם פיצויים למדינה. לא כן?

עופיש

New member
אידיוט יקר ורגוע

ראשית, אנחנו משלמים למדינה במיסים, בדיוק כמוך. סביר להניח שאפילו הרבה יותר, בהתחשב בעובדה שאתה רק ילדון בן 23. שנית, תשאל את עצמך אם גם למטומטמים ואנשים פחות חכמים יש זכות לחיות. כי לדעתי אתה מטומטם. הכל יחסי. יהי זכרם של עינת נאור ושאר הנרצחים ברוך.

הייתי אומר... אבל לא משנה

עם כל הכבוד לגילך שאין לי מושג מהו, ואל תזלזל בגיל, כי נראה לי שדווקא אני הוא זה שמשלם יותר מסים ממך, ואתה יודע מה גם בטוח שההשכלה שלי עולה על שלך אז אני מבקש שתירגע אתה וכן אני חושב שכל מי שנסע אידיוט והמדינה לא צריכה להגן עלייך במקרה שאתה רצת אל תוך התופת תחשוב על זה

עופיש

New member
מה אתה אומר? שבגיל 23 הספקת גם

לשרת בצבא, גם ללמוד לפחות 4 שנים השכלה גבוהה, וגם לעבוד כ"כ הרבה שכבר הספקת לשלם מיסים יותר ממה שאנשים מבוגרים ממך משלמים במשך שנים? כנראה שאתה עילוי יחיד בדורו... או שאתה משלם מיסים בשנה אחת כמו שאני משלם בכמה שנים? אבל אז שוב חזרנו לאותה נקודה - שאתה אידיוט. מי שחכם משלם מעט מס גם אם הוא מרוויח הרבה. מכיוון שלא הבנת קודם, אסביר לך יותר בבירור: אני לא נסעתי לשם, לא הייתי נוסע, ותמיד ניסיתי לשכנע לא לנסוע. ואני כועס על אלה שנסעו. אבל, אם המדינה איפשרה את זה, היא צריכה אח"כ להגן על אזרחיה. לפרסם אזהרה מבלי לשים שום מכשול או מחסום, זה כמו להגיד "תיסעו, אבל תיזהרו". ועם כל הכעס שיש בי על אלה שנסעו, ועל זה שלא אמרנו להם מספיק לא לנסוע, אני כועס הרבה יותר על המדינה שיכלה גם למנוע מהם בפועל ולא עשתה, או שיכלה לחלץ יותר מהר וחיכתה לאישור של המצרים.

דג גדול

New member
עזוב אותך עופיש

זה ילד מפונק שאבא סידר לו הכל. עבודה, לימודים, פטור מצבא. לא חסרים ילדים כמוהו.

tkhri

New member
מסכים עם הרעיון הכללי שלך

אבל בהחלט לא עם הניסוח ועם המסקנה שלך. לא כותבי התגובות....חשבתם שפרסמו אזהרות בפסח חנוכה פורים ובכל חג אחר מהסיבה הפשוטה כי....באמת היו התראות! אם התמזל מזלנו או שכוחות הבטחון מנעו את הפיגוע זה לא סותר את ההתראה. אני חייל שמשרת בחברון....במשך חודשיים טחנו לנו את המוח על התראה חמה על פיגוע לבאר שבע...לא יודע אם אמרו לאזרחים...בכל אופן במשך חודשיים אתה שומע את ההתראה הזאת וכלום לא קורה ככה שאפילו אנחנו התחלנו לפקפק ברצינות העניין ואז,יום בהיר אחד בוום! שרשרת פיגועים בבאר שבע. להגיד שלא האמינו לאזהרות משרד החוץ כי כל חג יש אזהרות זה להקטין ראש. משרד החוץ,צה"ל,משטרה וכל כוחות הבטחון לא מזהירים סתם כי בא להם. אתם חושבים שהם לא מכירים את תסמונת "זאב זאב"? הם עשו את תפקידם. חוץ מזה זאת לא אשמתם של הנופשים....זאת אשמתם של מוחם המעוות של המחבלים הרצחניים שבצעו את הפשע הנורא הזה.

למעלה