ישרת, ליאון ויעקב המקסימים בבקשה כמה שאלות

ישרת, ליאון ויעקב המקסימים בבקשה כמה שאלות

הבשורה על-פי מתי פרק ד ישוע עומד בניסיון (מרקוס א' 13-12;לוקס ד' 13-1) 1 אָז הוֹבִילָה הָרוּחַ אֶת יֵשׁוּעַ אֶל הַמִּדְבָּר לְהִתְנַסּוֹת עַל-יְדֵי הַשָּׂטָן, 2 וּלְאַחַר שֶׁצָּם אַרְבָּעִים יוֹם וְאַרְבָּעִים לַיְלָה הָיָה רָעֵב. 3 נִגַּשׁ אֵלָיו הַמְנַסֶּה וְאָמַר: "אִם בֶּן-הָאֱלֹהִים אַתָּה, צַוֵּה שֶׁהָאֲבָנִים הָאֵלֶּה יִהְיוּ לְלֶחֶם." 4 הֵשִׁיב יֵשׁוּעַ וְאָמַר: "כָּתוּב, 'לֹא עַל-הַלֶּחֶם לְבַדּוֹ יִחְיֶה הָאָדָם, כִּי עַל-כָּל-מוֹצָא פִי-יהוה'."(דברים ח' ג') 5 לָקַח אוֹתוֹ הַשָּׂטָן אֶל עִיר הַקֹּדֶשׁ וְהֶעֱמִידוֹ עַל פִּנַּת גַּג בֵּית הַמִּקְדָּשׁ. 6 אָמַר לוֹ: "אִם בֶּן-הָאֱלֹהִים אַתָּה, הַשְׁלֵךְ עַצְמְךָ לְמַטָּה, שֶׁהֲרֵי כָּתוּב, 'כִּי מַלְאָכָיו יְצַוֶּה-לָּךְ, עַל-כַּפַּיִם יִשָּׂאוּנְךָ, פֶּן-תִּגֹּף בָּאֶבֶן רַגְלֶךָ'."(תהילים צא' יא'-יב') 7 אָמַר לוֹ יֵשׁוּעַ: "עוֹד כָּתוּב, 'לֹא תְּנַסֶּה אֶת-יהוה אֱלֹהֶיךָ'."(דברים ו' טז') 8 לָקַח אוֹתוֹ הַשָּׂטָן לְהַר גָּבוֹהַ מְאֹד וְהֶרְאָה לוֹ אֶת כָּל מַמְלְכוֹת תֵּבֵל וּכְבוֹדָן. 9 אָמַר אֵלָיו: "אֶת כָּל אֵלֶּה אֶתֵּן לְךָ אִם תִּפֹּל עַל פָּנֶיךָ וְתִשְׁתַּחֲוֶה לִי." 10 הֵשִׁיב לוֹ יֵשׁוּעַ: " הִסְתַּלֵּק, הַשָּׂטָן, הֵן כָּתוּב, 'לַיהוה אֱלֹהֶיךָ תִּשְׁתַּחֲוֶה וְאוֹתוֹ לְבַדּוֹ תַּעֲבֹד'."(דברים ו' יג'//מלכים ב', יז' לה'-לו') 11 לְאַחַר מִכֵּן עָזַב אוֹתוֹ הַשָּׂטָן וּמַלְאָכִים נִגְּשׁוּ לְשָׁרְתוֹ. ישוע מתחיל את שליחותו בגליל (מרקוס א' 15-14;לוקס ד' 15-14) 12 כַּאֲשֶׁר שָׁמַע יֵשׁוּעַ כִּי הִסְגִּירוּ אֶת יוֹחָנָן יָצָא אֶל הַגָּלִיל. 13 הוּא עָזַב אֶת נָצְרַת וּבָא לָגוּר בִּכְפַר נַחוּם לְיַד הַיָּם, בְּחֶבֶל זְבוּלוּן וְנַפְתָּלִי, 14 לְמַעַן יִתְקַיֵּם הַנֶּאֱמָר בְּפִי יְשַׁעְיָהוּ הַנָּבִיא: 15 "אַרְצָה זְבֻלוּן וְאַרְצָה נַפְתָּלִי, דֶּרֶךְ הַיָּם, עֵבֶר הַיַּרְדֵּן, גְּלִיל הַגּוֹיִם.(ישעיהו ח' כג') 16 הָעָם הַהֹלְכִים בַּחֹשֶׁךְ רָאוּ אוֹר גָּדוֹל, יֹשְׁבֵי בְּאֶרֶץ צַלְמָוֶת אוֹר נָגַהּ עֲלֵיהֶם."(ישעיהו ט' א'-ב') 17 מִן הָעֵת הַהִיא הֵחֵל יֵשׁוּעַ לְהַכְרִיז וְלוֹמַר: "חִזְרוּ בִּתְשׁוּבָה, כִּי קָרְבָה מַלְכוּת שָׁמַיִם." הקריאה לארבעה דייגים (מרקוס א' 20-16;לוקס ה' 11-1) 18 כְּשֶׁהָלַךְ לְיַד יָם הַגָּלִיל רָאָה שְׁנֵי אַחִים, אֶת שִׁמְעוֹן הַנִּקְרָא כֵּיפָא וְאֶת אַנְדְּרֵי אָחִיו, מַשְׁלִיכִים רֶשֶׁת לְתוֹךְ הַיָּם, כִּי הָיוּ דַּיָּגִים. 19 אָמַר לָהֶם: "בּוֹאוּ אַחֲרַי וְאֶעֱשֶׂה אֶתְכֶם דַּיָּגֵי אָדָם." 20 מִיָּד עָזְבוּ אֶת הָרְשָׁתוֹת וְהָלְכוּ אַחֲרָיו. 21 בְּלֶכְתּוֹ הָלְאָה רָאָה שְׁנֵי אַחִים אֲחֵרִים, אֶת יַעֲקֹב בֶּן זַבְדַּי וְאֶת יוֹחָנָן אָחִיו, בַּסִּירָה עִם זַבְדַּי אֲבִיהֶם וְהֵם מְתַקְּנִים אֶת רִשְׁתוֹתֵיהֶם. קָרָא לָהֶם 22 וּמִיָּד עָזְבוּ אֶת הַסִּירָה וְאֶת אֲבִיהֶם וְהָלְכוּ אַחֲרָיו. ישוע משרת את ההמונים (לוקס ו' 19-17) 23 הוּא סָבַב בְּכָל הַגָּלִיל כְּשֶׁהוּא מְלַמֵּד בְּבָתֵּי ה

יום שלישי השבוע הנה השאלות הקבועות שלי+דיון

* כתוב כך: 1 אָז הוֹבִילָה הָרוּחַ אֶת יֵשׁוּעַ אֶל הַמִּדְבָּר לְהִתְנַסּוֹת עַל-יְדֵי הַשָּׂטָן, שאלה, על איזה רוח מדובר? וממתי רוח יכולה לשאת בן-אדם למרחק עצום ורב? * כתוב כך: וּלְאַחַר שֶׁצָּם אַרְבָּעִים יוֹם וְאַרְבָּעִים לַיְלָה הָיָה רָעֵב. שאלות, למה הוא צם?ולמה בכלל 40 יום ו 40 לילה? ישוע לא יכל לצום פחות זמן? מה הוא ניסה להראות? * כתוב כך: 3 נִגַּשׁ אֵלָיו הַמְנַסֶּה וְאָמַר: שאלה, למה בהתחלה של הפרק כתוב "השטן" ועכשיו כתוב "המנסה" ? * כתוב כך: 3 נִגַּשׁ אֵלָיו הַמְנַסֶּה וְאָמַר: "אִם בֶּן-הָאֱלֹהִים אַתָּה, צַוֵּה שֶׁהָאֲבָנִים הָאֵלֶּה יִהְיוּ לְלֶחֶם." 4 הֵשִׁיב יֵשׁוּעַ וְאָמַר: "כָּתוּב, 'לֹא עַל-הַלֶּחֶם לְבַדּוֹ יִחְיֶה הָאָדָם, שאלות, למה השטן היה צריך לומר "אם אתה בן האלוהים" הוא לא יכל לומר בפשטות ישוע? וממתי השטן יכול לצוות על בני אדם? מה הקשר בין 'לֹא עַל-הַלֶּחֶם לְבַדּוֹ יִחְיֶה הָאָדָם, לבין אבנים? * כתוב כך: 10 הֵשִׁיב לוֹ יֵשׁוּעַ: " הִסְתַּלֵּק, הַשָּׂטָן, שאלות, למה בכלל השטן היה צריך לנסות מלכתחילה את ישוע? למה ישוע אמר לשטן הסתלק? הרי הוא ידע שהשטן לעולם לא יילך ממנו אז למה הוא בכלל אמר לו לך ? למה ישוע לא אמר לשטן כבר בנסיון הראשון שלו ללכת? * כתוב כך: 12 כַּאֲשֶׁר שָׁמַע יֵשׁוּעַ כִּי הִסְגִּירוּ אֶת יוֹחָנָן יָצָא אֶל הַגָּלִיל שאלה, למה ישוע יצא לגליל אחרי ששמע שיוחנן הוסגר? ומאיפה הוא הלך? ולמה דווקא לגליל? * כתוב כך: 13 הוּא עָזַב אֶת נָצְרַת וּבָא לָגוּר בִּכְפַר נַחוּם לְיַד הַיָּם, בְּחֶבֶל זְבוּלוּן וְנַפְתָּלִי, שאלות, מה היה לו רע בנצרת שהוא היה צריך לעזוב? למה זה אמור לעניין מישהו שכפר נחום נמצא בחבל זבולון ונפתלי? * כתוב כך: 16 הָעָם הַהֹלְכִים בַּחֹשֶׁךְ רָאוּ אוֹר גָּדוֹל, יֹשְׁבֵי בְּאֶרֶץ צַלְמָוֶת אוֹר נָגַהּ עֲלֵיהֶם."(ישעיהו ט' א'-ב') שאלות, מה הפסוק הזה רוצה לומר ? האם הפסוק הזה קשור לפסוק הקודם? לא כל כך מובן תחילת הפסוק. למה התכוון הפסוק לומר שהעם הולכים בחושך? * כתוב כך: 17 מִן הָעֵת הַהִיא הֵחֵל יֵשׁוּעַ לְהַכְרִיז ולוֹמַר: "חִזְרוּ בִּתְשׁוּבָה, כִּי קָרְבָה מַלְכוּת שָׁמַיִם." שאלות, מה זאת אומרת, מן העת ההיא? על איזה עת (זמן) הוא מדבר? האם זה היה אחרי שהוא כבר הגיע לכפר נחום? או שזה היה עוד לפני? * כתוב כך: 18 כְּשֶׁהָלַךְ לְיַד יָם הַגָּלִיל רָאָה שְׁנֵי אַחִים, אֶת שִׁמְעוֹן הַנִּקְרָא כֵּיפָא וְאֶת אַנְדְּרֵי אָחִיו, מַשְׁלִיכִים רֶשֶׁת לְתוֹךְ הַיָּם, כִּי הָיוּ דַּיָּגִים. שאלות, על איזה ים מדובר? למה הפסוק צריך להגיד לי שהם היו דייגים? את מי זה אמור לעניין בכלל שהם היו דייגים? הרי זה דבר מובן שאם הם השליכו רשת אז הם הופכים באופן אוטומטי לדייגים ולא למשהו אחר. נכון? * כתוב כך: 21 בְּלֶכְתּוֹ הָלְאָה רָאָה שְׁנֵי אַחִים אֲחֵרִים, אֶת יַעֲקֹב בֶּן זַבְדַּי וְאֶת יוֹחָנָן אָחִיו, בַּסִּירָה עִם זַבְדַּי אֲבִיהֶם וְהֵם מְתַקְּנִים אֶת רִשְׁתוֹתֵיהֶם. קָרָא לָהֶם 22 וּמִיָּד עָזְבוּ אֶת הַסִּירָה וְאֶת אֲבִיהֶם וְהָלְכוּ אַחֲרָיו. שאלות, מאוד מוזר הפסוק הזה!!! בפסוק הקודם, הפסוק אומר שהם היו דייגים וכאן הפסוק לא מזכיר את זה. למה? איפה ישוע ראה אותם? האם זה אותו יוחנן המטביל? ואם לא אז מי זה היוחנן הזה? למה ישוע לא אמר גם להם בואו ואני יעשה אתכם לדייגי אדם כמו שהוא אמר לשמעון ולאנדרי? זהו זה לשבוע זה. בהצלחה לכולם ומקווה שיהיה כאן דיון פורה ומוצלח
יחזקאל בשם ישוע המשיח נעשה ונצליח אמן ואמן

Casey1

New member
דיון נהדר- תשובה לשאלה 1

מאמינים משיחים, באופן כללי, טוענים שהשליחות שהאדון נתן ל12 השליחים (מתי כח 18-19) יחד עם כל האותות והמופתים שהשליחים עשו במעמד חג השבועות (מעשי השליחים ב 43) מהווים גם היום חלק מבשורת חסד האלוהים שהופקדה יותר מאוחר בידי השליח פולוס עבור הקהילה "גוף המשיח. מי שמתקשה להבחין ולהבדיל בין הבשורות השונות ומעולם לא למד על מושגים כמו "לחלק נכון את הכתוב" מתקשה גם לקבל את העובדה שמדובר בפרוש "הנבואות תבטלנה והלשונות תכלינה והדעת תבטל" לכן כל ניסיון להחזיר עטרה ליושנה אחרי שאלוהים אומר בפרוש בדברו שהדברים הגיעו לסיומם הוא לא פרי הרוח אלא חלק מניסיונות השטן לעוור את עיני המאמינים מלראות את עושר חסדו של אלוהים. כמו שהשטן השתמש בדבר האלוהים על מנת לנסות את האדון ישוע המשיח במדבר ויותר מאוחר גם ניסה בעזרת אותו דבר לערער את מעמדם של המאמינים בגלטיא בכל מה שנוגע לחסדו של אלוהים וחרות המאמין מעול תורת משה. ככה גם היום בעזרת הכתוב כמובן, הוא מנסה לשדוד את המאמין מהברכות השמיימיות שקבלנו מאלוהים תודות לשפע חסד ומה שהאדון ישוע השלים עבורנו על הצלב.

lion 7

New member
שלום אלמסיח ובוקר טוב קאסי יקרה

חלק מסכים איתך בענין דיבור בלשונות ונבואות או מתנות רוח הקדש כפי מופיע במעשי השליחים ,נקראים פנטקוסטים ובערבית אלח`מסינים (מהמלה חמשים ויום החמשים) , אני מגדרי עצמי לא מאמין בדוקטרינה זו , ואני באהבת ישוע מנסים עד כמה שאפשר לא להעביר ביקורת על דוקטרינות אחרות (אין כנסיה מושלמת) ,גם כן אני לא מאמין בתיווך מרים והקדושים כמו לחלק ממקימי הפורום ומשתתפיו הנוכחים כאן , אנחנו מנסים להבליט את הבן יותר מפרשניות של הכנסיות הותיקות ,הרפורמיות האנבפטסטיות , כמובן כולם מוזמנים לענות ולהביא קישורים ,אבל איחוד ואהבה ינצח.

אתה מזכיר קצת את אבי.

גם הוא חושב שאנחנו חס ושלום "משתחווים לצלב" או לכל דבר אחר. מאוד מוזר לי הבן-אדם הזה. כי מצד אחד הוא טוען "שחטפו לו את הילד שלו למסיון" ומצד שני הוא חושב שאנחנו כמו הקתולים וכאילו הוא יודע עלינו יותר ממה שאנחנןו יודעים על עצמנו. אגב, שמת את ליבך לכך, שהבאתי שאלות חדשות וכמעט אפחד לא ענה ? אתה רואה שאני צריך להביא יותר שאלות ובוא נגיד לא פעם בשבוע אלא פעמיים בשבוע. מה אתה אומר? יחזקאל בשם ישוע המשיח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifקייסי יקרה../images/Emo39.gif באותה רוח שבה ענה לך ליון

אני גם מתפללת שתגובתי תקבלי ברוח אוהבת ומלאה בשלום ישוע
הכניסיות האוונגיליות שמאמינות בטבילת רוח הקודש ובזה שישוע הוא הוא היום מחר ולנצח ושאותו שלטון שניתן אז קיים היום בידי בני אלוהים אם ידרשו ויאמינו בו, כולל כשרונות רוח הקודש שמוזכרים באיגרת ה1 לקורונתים פרק 14 אותו פסוק שציטטת יש לו פסוקים שקדמו ושעקבו ומאוד מסוכן לקחת פסוק ולבנות עליו שיעור, כי מילת אלוהים מלאת חוכמה ולא בכדי באה בסדר שהובאה בו, כשכל מילה במיקום שלה חשובה המון
ואני אסביר. באיגרת ה1 לקורונתים פרק 13 כתוב: 8 المحبة لا تسقط ابدا.واما النبوات فستبطل والألسنة فستنتهي والعلم فسيبطل. 9 لاننا نعلم بعض العلم ونتنبأ بعض التنبوء. 10 ولكن متى جاء الكامل فحينئذ يبطل ما هو بعض. 8 האהבה לא תמוט לעולם, אך נבואות תבטלנה, לשונות תחדלנה, דעת תבטל; 9 כי חלקית היא ידיעתנו ובארח חלקי מתנבאים אנו, 10 אך בבוא המשלם יבטל החלקי כך שבמפורש כתוב שאותו אות ועת שאז הכל יתבטל יהיה כשהמושלם יגיע, ויבוא קרי יחזור כי הוא כבר היה ועלה לשמיים ורק אז כשרונות הרוח ניתנו לתלמידים כפי שאנו רואים כתוב בכל האיגרות ובמעשי השליחים. בשום מקום לא נכתב שאחרי עלייה ישוע הכל התבטל להפך ביום החמישים הכל התחיל, לאחר עלייתו. ואיפה כתוב שזה יסתיים? ולמה שיסתיים? האם סיימנו את מלאכתנו? האם הבשורה הגיעה לכל העולם? (אם כן יום הדין היה כבר מגיע לפי הכתובים) האם כוחו של רוח הקודש נגמר ועל כן אלוהים כבר לא יכול לספק לנו את אותו שלטון של אז?! כתבת ואצטט:"לכן כל ניסיון להחזיר עטרה ליושנה אחרי שאלוהים אומר בפרוש בדברו שהדברים הגיעו לסיומם הוא לא פרי הרוח אלא חלק מניסיונות השטן לעוור את עיני המאמינים מלראות את עושר חסדו של אלוהים"
האם לא אוכל להגיד את המשפט הזה בצורה הפוכה שכל מי שמנסה לשים קץ לברכות האדון והבטחותיו שניתנו לפני 2000 שנה, ולהתעלם מרוח הכתובים, ולהגיד שהכוח של פעם נגמר! הוא בעצם נגרר אחר נסיונות השטן לעוור את עיני המאמינים מלהבין איזה כוח עצום הופקד בידיהם שהם יוכלו להיות פי כמה יותר מאיימים על ממלכת לוציפר...!!?
רק רציתי להגיד שאם כבר את חושבת לפי דוקטרינה א' ואח אחר פה חושב לפי ב' ושלישי לפי ג' אז בואו ננסה לקבל, להכיל ולנסות לתעל כל מחשבה להלל האדון מבלי שפיטה וקביעת מסקנות שמאמין זה הוא מובל בידי השטן או בידי הגוף או אלוהים.. ובהזדמנות זו אני מודה באשמה
אני כן מאמינה בטבילת רוח הקודש, בלי קשר לכניסייה מסויימת או מה אומרת קבוצה זו או אחרת, אני קוראת את הכתובים מאמינה בהם, ויודעת לפי מה שאלוהים פועל איתי ודרכי, ואם אני חוויתי את טבילת רוח הקודש וכשרונותיה אז מי או מה יכול לשכנע אותי שאלוהים אפסיק או חזר בו ממתנות וכשרונות אלו?
בברכת האב - הבן ורוח הקודש-אמן

Casey1

New member
שאלות מעוררות מחשבה!

מה מקור כל פסוק? זה יסייע באיתור הסבר

קייסי היקרה

תסתכלי בתחילת השרשור ומשם תוכלי לראות ולהגיב על הפסוקים ששאלתי עליהם בהצלחה יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן ואמן

Casey1

New member
איני מוצאת את הפסוקים ששאלתי עליהם

אנא תציין מה שמות ההודעות. תודה

Casey1

New member
תודה, אולם עדיין קיימת התחבטות

האם ליצור קשר עם יהודה איש קריות? אני חושבת שעדיף להתעלם מהקיום של המפלצת, אבל ישוע היה סלחני. מה דעתך?

להתעלם ?

תיראי, מצד אחד אני אומר שאולי נכון להתעלם ממנו ואז הוא יפסיק להטריד אותך מצד שני אני אומר, שאולי כדאי שתדברי עם מישהו אחראי בעבודה שלך. ומצד שלישי אני אומר שאולי הכי טוב בשבילך זה להיות החברה הכי טובה שלו ולראות לאן זה מוביל. ז"א, אולי זו הדרך שלו "להתחיל" איתך. מה את יודעת....................... סורי איך שאני מדבר איתך. פשוט אני מרגיש שאני הולך למקום שבו כולם הולכים בסןף החיים.......... סתם הרגשה שאני לא יודע מה יש לי בכלל. אל תתפלאי אם אני יפסיק לכתוב כאן יותר. היי שלום יחזקאל בשם ישוע המשיח

Casey1

New member
פסוק 39

ראיתי את ההסבר- דרך הנצרות האמיתי שמושתת על הבנה ודיבור ולא על אלימות, לצערי ההתנהגות הסלחנית והלא אלימה נחשבת בעיני אחרים כחולשה. זה נכון, אבל חיוני לקיים פעולות של מחאה ושכנוע+ א אי שיתוף פעולה, שהוא הסירוב המכוון והאסטרטגי לשיתוף פעולה עם דבר הנתפס כבלתי-צודק. לא מגיע לי כזה יחס!! מה דעתך?

לא יודע מה להגיד לך נשמה טהורה שכמותך

אני רק יודע שצריך להבליג עד כמה שזה נשמע ונעשה קשה. אני מדבר איתך מנסיון של כמה וכמה עבודות שכבר עשיתי בחיים שלי. מאוד כדאי להבליג ולא להתייחס לכל מה שאומרים אנשים אחרים. לא יודע אם זה בכלל קשור לאמונה שלהם או שלך. פשוט תתלעמי מהם ותאמיני קייסי היקרה, אם את לא תתני להם את ההזדמנות לשמוע ממך ולא שום דבר גם לא שום התייחסות מצדך הם כבר יעבו אותך לנפשך. תקשיבי לעצתי, אל תתייחסי למה שהם אומרים או עושים נגדך. שידברו שיצעקו שיקללו את מכירה את המעדון שיש באילת? זה עם הקופים? את יודעת מה הסיסמא שלהם? לא ידעתי לא שמעתי לא ראיתי זה מה שת צריכה להיות הרבה הצלחה לך בחיים. נ.ב. חשבתי לעצמי שאת שואלת לגבי השאלות ששאלתי ואת לא יודעת איפה כתבתי את המקור. סליחה שלא הבנתי אותך. יומטוב יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן ואמן

Casey1

New member
אתה צודק!

ראשית, אין מה להתנצל. אתה מאוד מאוד עזרת והורדת לי אבן מהלב. שנית, אכן עדיף להתעלם מהשטן. האם יכול להיות שמדובר במבחן של אמונה? אני יכולה לעמוד באמונתי ולא לבגוד בישוע. אני מזהה את מי שמסר אותו, ולא אבגוד. מצד שני, אולי זו הזדמנות להתחזק באמונה? יש מחשבה על מהלכים מסביב ופירושם לפי עיני הברית החדשה. אני נסחפת? כיום טוב לך בעבודה?

נסחפת?

לא יודע אם אפשר לומר שאת נסחפת. כי זו ההרגשה שלך ולא של מישהו שיכול לדעת מה קורה אצלך בנשמה. חחחחחחחחח את מזה מצחיקה !!! אני מחפש או את הזנב של עצמי כבר המון זמן ו/או שאני מחפש כבר המון זמן עבודה ו/או אנימחפש כבר המן זמן כסף כדי לשלם את החובות שלי שרק מצטברים מיום ליום. רק בחודש לשעבר למשל, היה לי כל החובות שלי ע"ס 25000 ש"ח והיום כל החובות שלי עומדות על יותר מ 30000 ש"ח ואניחייב להשיג דחוף או עבודה שאני לא בטוח שאני אמצא בזמן הקרוב/ו/או כסף ולא מהלוואה כי כבר שבעתי מהלוואות. האם את מרגישה טוב עם עצמך? כשאת שואלת שאלות שאולי יכולות להפריע / לעצבן / להרוג וכו' אנשים ? תרגישי טוב ילדה יחזקאל בשפ ישוע המשיח

Casey1

New member
ישוע יתן לך חיים חדשים של אמונה, תקווה ואהבה.

"אֲנִי הַדֶּרֶך וְהָאֱמֶת וְהַחַיִּים. אֵין אִישׁ בָּא אֶל הָאָב אֶלָּא דַּרְכִּי" (יוחנן יד, 6). "טוֹב הַדָּבָר הַזֶּה וְרָצוּי בְּעֵינֵי אֱלֹהִים מֹשִׁיעֵנוּ, הֶחָפֵץ שֶׁכָּל בְּנֵי אָדָם יִוָּשְׁעוּ וְיַגִּיעוּ לְהַכָּרַת הָאֱמֶת" (הראשונה אל טימותיוס ב, 3–4). קבל את ישוע שאוהב אותך ללא תנאי.

למעלה