כמה זמן זה לקח
T T z L i L u S h New member 18/10/03 #23 5 דק' מקסימום../images/Emo70.gif ובנות שוב תודה חולה עליכם!!!!!
ר רונוש פלוס בנחה New member 18/10/03 #22 ../images/Emo49.gif תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif
E Eden Colombo arana New member 18/10/03 #24 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכנסוווווווווווו../images/Emo26.gif אני גם עשיתי עגיל בפופיק לפני שנה וזה בכלל ל-----א כאב לי !!! ונכון שמכניסים מין צינור קטן וזה אבל לא מרגישים את זה בגרוש וזה בדיוק שנייה..זה נשמע ממש ארוך אבל זה לוקח שנייה..כי הוא עושה את זה מהר.. אז אל תפחדו כי זה עובר תוך שנייה וזה גם לא כואב!
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifכנסוווווווווווו../images/Emo26.gif אני גם עשיתי עגיל בפופיק לפני שנה וזה בכלל ל-----א כאב לי !!! ונכון שמכניסים מין צינור קטן וזה אבל לא מרגישים את זה בגרוש וזה בדיוק שנייה..זה נשמע ממש ארוך אבל זה לוקח שנייה..כי הוא עושה את זה מהר.. אז אל תפחדו כי זה עובר תוך שנייה וזה גם לא כואב!
ג גללללללל New member 18/10/03 #25 צלילו'ש!! מתוקה שלי../images/Emo26.gif תתחדשי ממי! זה נראה ממש יפה לאב יאאא
T T z L i L u S h New member 18/10/03 #26 טנקס../images/Emo70.gifועדן../images/Emo70.gif זה באמת מהר אבל אני עשיתי את זה בלחץ ובבכי אין לך מושג כמה בכיתי.... קיצר אל תפחדו לכו בעקבות חלומכים סתםםם
טנקס../images/Emo70.gifועדן../images/Emo70.gif זה באמת מהר אבל אני עשיתי את זה בלחץ ובבכי אין לך מושג כמה בכיתי.... קיצר אל תפחדו לכו בעקבות חלומכים סתםםם
E Eden Colombo arana New member 18/10/03 #27 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחחחחחחחח ורגע למה היית כ"כ בלחץ? חחח חפיף העיקר שעברת את זה ויש לך את זה כבר! תתחדשי מותק =]
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifחחחחחחחח ורגע למה היית כ"כ בלחץ? חחח חפיף העיקר שעברת את זה ויש לך את זה כבר! תתחדשי מותק =]
° °•° KaRiN RoJaS°•° New member 19/10/03 #29 תתחדשי בובע../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif