יששששששששששש

לא זכור שלי שעופר היה, ונינט..חח..

זה כמו שתגידי שנתן רביץ היה אצלכם
במיכאלה... נינט היא מפורסמת ששיחקה בסידרה, זה לא שתקעו אותה כמו את מלי לוי. ושחקנים שתקעו רק השפיעו לסידרההה...
כמובן שהסידרה היה טובה גם בלי כמה מפורסמים, אבל מה רע שהם שם
ללמה לא

danone3

New member
זה לא רע שהם

שם אבל לדעתי הם עשו את זה לרייטינג... ועובדה שזה הצליח... ולנתן רביץ יש ניסיון במשחק הוא לא היה איזה סלבריטי לפנייכן... לעומתו נינט הייתה סלבריטי, אין לה ניסיון במשחק והיא לא למדה משחק... והתוצאות הראו כמה היא יודעת לשחק כמו "שחקנית מקצועית"... וסורי על עופר שכטר.. טעיתי... אבל עדיין.. היו שם כמה מפורסמים.... בקיצר.. סוף סיפור.... כול אחד חושב משהו אחר..אי אפשר לשנות דעות... ***סוף*** פוו זה היה ארוך... =]]]]

סולדד100

New member
אין טעם לריב על זה

מי שיש לו יס אומר שהשיר שלנו יותר טובה ומי שיש לו הוט אומר שמיכאלה יותר טובה דרך אגב, אתמול ראיתי בלקראת מסך הזהב קטע מהשיר שלנו, זה היה קטע שמישהו כזה מאיים לירות בנינט ואז מישהו מציל אותה
הסדרה הזאת נראית לי מזה יפה... מישהו יודע מתי היא תגיע לערוץ 22? (אם היא בכלל תגיע...)

LemonLimeLilach

New member
כל המפורסמים והשטויות האלה

זה היה הכל חלק מבדיחה על התעשייה - שזה בעצם השיר שלנו. חוצמזה שאם מביאים אמן אורח זה פשוט מעניין. מה, הביאו את זה ששר את "עירומים". הכרתי אותו לפני זה? לא, אבל היה שולט. הביאו את יוני בלוך, אי פעם ראיתי אותו לפני כן? לא, אבל עדיין היה מקסים. אפרת, נינט, גיא זוארץ, חנה לסלאו, טוביה צפיר - הם כולם מפורסמים וברור שהרבה אנשים התחילו לראות בגללם, אני למשל התחלתי לראות בגלל נינט, אבל נשארנו כי זאת פשוט הייתה סדרה טובה. ובראסמי מי יצאו הכוכבים הגדולים מהסדרה? מיה ורן. לא סלבריטאים ולא בטיח. זה מוכיח הרבה.

SuPeR GiRL96

New member
צוות שחקנים מעולה?../images/Emo28.gif../images/Emo187.gif

היחידות שבאמת טובות שם: חנה לסלאו, אפרת בוימולד ומיה דגן. השאר [כן כולל נינט שאינלה שמץ ניסיון במשחק] לא ממש טובות. תראי במיכאלה הרוב מנוסים יותר ולא התקבלו בגלל שהם זכו מקום 1 בכוכב נולד. מפתיע אותכם שבעונה ה2 עדי כהן וסקעת יהיו בהשיר שלנו? לפחות הם למדו משחק- התקדמות. ראיתי כמה פרקים מהשיר שלנו- זה נחמד, אבל המשחק שם לא הכי. אבל הרעיון והכל ממש מתוק. וזה לא טלנובלה- זה דרמה מוזיקלית. ככה נינט אמרה בראיון אז אנלא מבינה למה דחפו אותם לטלנובלת מקור?

למעלה