יששששששששש!!!הנכד החמישי -נולד!!

תגידי תודה תולעת ../images/Emo8.gif

ותגידי תודה שניקינו מעלייך את אשמת ה "חפרפרת". (
כל מה שכתבנו כאן הודלף לעיתונות ולא הבנו למה
)

jif

New member
נראה לי שאני עוברת פורום../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif

jif

New member
דווקא למלחמה

אני מוכנה. יש מים, שימורים, סימילאק עד שהילדה תלך לכיתה א´, מחשב (שנוכל להעביר חוויות מהממ"ד), אבל לחשיפת זהותי
, תחת הלחץ הכבד שהייתי נתונה בו והחקירות האיומות
שעברתי, לא הייתי מוכנה.

תחת ידיי אף אחד לא יוצא יפה../images/Emo122.gif

תתפלאו, אבל אני לא מוכנה לכלום מבחינת המלחמה. וואו, זה פתאום נשמע מה זה קרוב פחד אלוהים.

jif

New member
קראתי עכשיו

שאולי המתקפה תהיה בכלל בקיץ. מה את צריכה לפחד? את במקום בטוח!! צפי השתלטות על הבית בעת מלחמה ע"י אנשי הפורום (אני בכל אופן)

זה מזכיר לי את מלחמת המפרץ

וואלה, אני הייתי ההיסטרית היחידה בעיר. ערב אחד הייתי חייבת לצאת למרפאה ופתאום אזעקה, התחלתי לרוץ אחוזת אמוק כשמסביבי אנשים מסתכלים כאילו נפלתי להם מהירח. באילת אנשים לקחו את זה מאוד בקלילות, אבל כיום אם תרדו לאילת תקבל אותכם סוללת נ.מ כבר בכניסה לאילת מול עקבה, סוללה נוספת מעל חיל הים וסוללה מעל בית החולים. מוזר מאוד ומפחיד לעבור ליד זה ולראות אבל אני מחכה לכולכם כאן ורק בכדי שתשמעו את הצעקות שלי בזמן האזעקה.

jif

New member
בקיצור, לבוא עם מסכת אב"כ ואטמי

אוזניים

זה בטוח ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הכי חשוב ש: משעמם לא יהיה לכם
כשתראו אותי תבינו למה קוראים לי "ספידי גונזלס"

היפר מולד ממושק´ה../images/Emo8.gif

אם יוולד לי בע"ה משהו כמוני אזי אני בצרות
אני מעדיפה שיצא "בטטה" כמו בעלי, אחרת אקשור חבל ישר מחלון מטבח למגרש המשחקים (יעשה סנפלינג בגיל שנה)

מנופ

New member
אני מזמינה גם אלי לצפון הארץ

גם אצלינו לא יהיה כלום (אני מקווה) בכל אופן סוללות נ.מ. ואנג´יזר אין באיזור. אז מי שרוצה מוזמנת אני גרה בדיוק בקצה ההפוך מסיגליהיא.

הגנובה

New member
אני עוד לא הכנתי שום דבר למלחמה....

ביום שישי רק רמזתי לבעלי שאני רוצה לקנות לפחות מים.... הוא התחיל לצחוק עלי ועל ה"היסטריה" שלי.... החלטתי שאני אלך באמצע השבוע לבד, בלעדיו, אקנה מים ושימורים ודברים שלא מתלקלקלים.... ואם לא נצטרך - אז לא... אבל אם כן - אני בטח לא רוצה לרוץ כמו עכבר מורעל בזמן האזעקות בין כל בני ישראל המתנפלים על מוצרי הצריכה הבסיסיים!!! מה שכן - אני חייבת לשים את זה במקום שהוא לא יראה - אחרת - לא יהיה סוף לבדיחות שלו עלי!!!! אבל אם תהיה מלחמה ואני אוציא מה"סטאש" את כל הדברים והוא לא יצטרך לרוץ לקנות אותם בין כל בני ישראל - אוהו איך הוא יודה לי!!!!

למעלה