ישששששששש תמונות בפט נטטט

charliebr

New member
לא הרבה...

רק אני אורי ומישי שרכבה על רעם ב90 נראה לי... נעלבתי מפט נט! ממש לא יפה מצידם
זה לא אשמתי שהסוס שלי מניאק ואפילו אורי ווסילי אמרו שהוא היה צריך לקפוץ את זה ב200% ושזה לא הגיע לי.... נעלבתי.... וואיי אנשים היה לי אתמול שיעור מעולהההההההה עם וסילי! הוא הלך ממש טוב!! עשינו קצת דרסז' והוא ממש הגיב לרגל והכל ואז קפצנו קצת ככה נמוך ועשיתי בקו אחד 5\6\7 צעדים! והכל הצלחתי בלי ניסיון שני! אם רק היה לי הולך ככה בתחרות

את מדברת על חן... מהחווה שלי

שרכבה על רעם במטר. עשתה הכלללל נקי ובמכשול האחרון היא ישנה לה והוא תקע לה ברקס שהיא לא ציפתה לו ונפלה....

Vintage Queen

New member
מתי מגדילים אותן!?

ויש תמונות רק עד המטר נראה לי! מתחת כבר אין!

Juli kleo rullz

New member
מישהו יכול לשים קישור? ../images/Emo15.gif

אני לא מוצאת את זה אף פעם בפטנט

TauraMan

New member
היה על זה ויכוח..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

חחחח בFEI מתחת לסוכה על הדאש בפינה הם ישבו(הזוג צלמים של פטנט) עם שמעון וכמה אנשים אחרים והתווכחו על אם צריך שים תמונה של מישהו שנפל או לאא... חחחח אני וירדן הקשבנו בסתר והיה מענין.. הצלם אמר שכן, הצלמת שלא..

Vintage Queen

New member
אממ לפי דעתי

שבתמונות הקטנות ישימו את כלל התמונות אבל שלא יעיזו לשים בתמונות המוגדולת נפילה של מישהו

נכון!../images/Emo62.gif

פעם אחת הם הגדילו 2 תמונות של אותה נפילה! מסכן מי שנפל ואחר כך צריך לראות את זה (וגם כל שאר העולם) וגם אם הם כבר מגדילים שיגדילו תמונות יפות וטובות ולא תמונות של נפילה. והצלם הזה אשכרה מאנייק.

בקשר לתמונות..

לזוהר יש אחלה תמונות
ולדעתי לא צריך לשים נפילות של אנשים וכאלה מקרים, אם הם כל כך רוצים אז רק בקטן ולא יותר מזה.

narretrulz

New member
פאאאק

אני בקושי זיהיתי את עצמי איך לעזאזל הצלחת?! ראית אותי מתישהו? פפפפפ שיגדילו כבררר הפטנטים האלה

Vintage Queen

New member
תמונה מדהימה של הסוס!

ומה אתה רוצה?! פעם ראשונה ב120! תשתוק ותהיה מרוצה!!!!!!!!!!! זאת פקודה! הנה אב וסיזר אבל הייתה לה שם תמונה הרבה יותר יפה אבל הזונות שמו את זאתי לא נורא

למעלה