ועוד אחת בתהליך העבודה
M md55 New member 15/10/06 #21 ענתוש מתוקה תודה רבה על התמונות שממחישות לנו כל כך טוב כמה היה כייייייף.
M me31 New member 15/10/06 #20 עכשיו רואים כמה כייף היה לכן ועכשיו אני יודעת גם מה אני הפסדתי בתקווה שבפעם הבאה אוכל להגיע מחכה לראות את התוצאות המוגמרות של כולן
עכשיו רואים כמה כייף היה לכן ועכשיו אני יודעת גם מה אני הפסדתי בתקווה שבפעם הבאה אוכל להגיע מחכה לראות את התוצאות המוגמרות של כולן
א אור224 New member 15/10/06 #24 ענתי ../images/Emo24.gifתודה רבה על התמונות תזכורת נפלאה למפגש מופלא. תודה רבהההההההההההההההה ות'חדשי על המחשב-טפלי בו בכפפות של משי, דברי אליו,תשירי לו שרים.....,רק שלא יחליט "להתחרפן" שוב.
ענתי ../images/Emo24.gifתודה רבה על התמונות תזכורת נפלאה למפגש מופלא. תודה רבהההההההההההההההה ות'חדשי על המחשב-טפלי בו בכפפות של משי, דברי אליו,תשירי לו שרים.....,רק שלא יחליט "להתחרפן" שוב.
R rachel1234 New member 15/10/06 #29 ענתי..נהדר...תודה. קוקיה..החצר נראית כמו גן הרפתקאות ענקי...נפלא.
ה הרבנית קוקיה New member 16/10/06 #33 תלוי כמה זה "גדול" אני ליבדתי תיק בגודל 46*30 (לפני כיווץ) עם 6 שכבות צמר. סה"כ השתמשתי בכ-350 גרם (ללא רצועות) כי אני מבית שמאי. נראה לי שאם את מבית הילל, תוכלו גם ב-300 גרם לגודל כזה.
תלוי כמה זה "גדול" אני ליבדתי תיק בגודל 46*30 (לפני כיווץ) עם 6 שכבות צמר. סה"כ השתמשתי בכ-350 גרם (ללא רצועות) כי אני מבית שמאי. נראה לי שאם את מבית הילל, תוכלו גם ב-300 גרם לגודל כזה.