ישששששש ליוטו מאצ׳ידה חזר ובגדול

mirko cro cop

New member
ישששששש ליוטו מאצ׳ידה חזר ובגדול

אחד מהימים המאושרים בחיי

yair_bar

New member
מנהל
איזה חזר ואיזה נעליים?

עיצבן אותי ביידר שבא בלי לראות את הקרבות בהם מאצ'ידה הפסיד.

כל מה שצריך זה לפתוח נגדו התקפי ואגרסיבי וההגנות שלו נופלות (פיזיות ומנטליות). כמו ששוגון פירק אותו וכמו שג'ונס (כמובן שיש הבדלים פיסיים)

ok6

New member
מאצ'ידה אף פעם לא נעלם.....

הוא פשוט הפסיד ללוחמים יותר טובים ממנו (אולי חוץ מרמפייג')...

cat food

New member
אתה באמת חושב

ששוגאן של שני הקרבות האחרונים מסוגל היה להתמודד עם מאצ'ידה ?

cat food

New member
מסכים איתך שזה לא רלוונטי

באותה תקופה שוגאן היה טוב ממאצ'ידה.
אבל ברגע שאתה בעצמך מודה גם שראמפייג' לא טוב ממאצ'ידה אז זה שומט את הקרקע מתחת לטיעון המקורי שלך.

ok6

New member
תראה, זה דיון שקשה להכריע בו....

בקשר לראמפייג' כתבתי אולי כי לדעתי הקרב ביניהם הראה שאין הבדלי רמות משמעותיים אז קשה להחליט מי מביניהם יותר טוב, אני מניח שזה עניין של תקופה, בעיני הם שני לוחמים ברמה גבוהה אז זה הייתי ממהר לקבוע שמצ'ידה טוב מפייג' במיוחד אחרי הקרב שלהם שהיה די צמוד.
ב2 המפגשים שלו עם שוגאן מצ'ידה הפסיד (כן אני חושב שההחלטה בקרב הראשון הייתה בולשיט) ללוחם טוב ממנו באותו הזמן +הפסיד לג'ונס= היה ברצף הפסדים ללוחמים טובים ממנו.

fatnoam

Active member
אני גם חושב שהוא הפסיד לשוגאן בראשון

אבל השופטים תיקנו את זה ולקחו לו ניצחון על ראמפייג'. שיט, אפילו ראמפייג' הודה שמשידה ניצח (MAN HE WHOOPED MY ASS היה הציטוט המדוייק אם אני לא טועה).

אישית אני לא מתלהב ממשידה כל כך. הוא מסוכן, אבל הוא לא כזה לוחם טוב. התקופה שבה הוא היה אלוף העולם היתה תקופה שפשוט לא היו מספיק לוחמים טובים במחלקה (אני גם לא ממש מחזיק מראשאד).

danielmo1

New member
הוא לא הלוחם הטוב ביותר

אבל אין ספק שהוא לוחם מיוחד ומעניין בצורה בלתי רגילה

benl89

New member
ניצחון טוב לא יותר מזה

ביידר עשה את הדבר היחיד שהוא לא היה צריך לעשות , לרוץ למצידה ולקבל קאונטר ללסת . הם לא באותה רמה זה בטוח אבל מה מעניין במצידה גונס 2 ?

zanshin

New member
בתור אוהד של מצ'ידה אני מתאכזב מעכשיו

הוא רק לפני 4 חודשים הפסיד לג'ונס. מה הוא רץ אליו עוד פעם

IamStalker

New member
ועוד באיזה הפסד?! גם אני חושב שג'ונס

יתן לו בראש , הפעם נראה לי ג'ונס יפנק אותו באיזה KO אכזרי , אני מקווה שזה יהיה עם איזה נזק תמידי.

מצ'ידה לוחם טוב אבל לא john jon bones טוב.

גיא ע

New member
הוא באמת נראה טוב יותר, אבל במקומו

לא הייתי רץ לג׳ונס
שינצח קודם את הנדרסון...

תהיה לו בעיה לבצע טכניקה כזו מול ג'ונס

כשהאגרוף של ג'ונס יהיה בפנים שלו האגרוף שלו יהיה רחוק כ 20 ס"מ מהפנים של ג'ונס.

אין משהו כרגע שהייתי רוצה לראות יותר ממצ'ידה שולח את ג'ונס לישון.

elvis18

New member
חזר ?

סה"כ ניצח את ביידר ... לא מישהו שאפשר להתגאות בו

אני מחכה לראות מה יעשה עם ג'ונס, ואיך ישנה אסטרטגיה כדי לנסות להחזיק איתו יותר מסיבוב וחצי , בעצם לעשות מה שרשאד עשה ,רק לנצח בסופו של דבר..

תכלס רשאד אוונס היחידי שג'ונס לא הכניע א ושבר לו משהו .. רשאד היחידי שעשה איתו חמישה סיבובים מלאים והגיע להכרעת שופטים , איך הוא לא במיקס לקרב אליפות חוזר ומאצ'ידה ושוגון כן ?

yair_bar

New member
מנהל
נקודת החולשה של ג'ונס ידועה למאצ'ידה היטב

כשהוא חונק הוא לא עוזב בזמן ואז אתה מוצא עצמך כמו דחליל על הכלוב

udi102

New member
מאצידה הוא מספר 3 במחלקה

אחרי אוונס וגונס ,והוא אחלה לוחם גם עם לעיתים משעמם בכל אופן קרב חוזר מול גונס לא ישנה את התוצאה

למעלה