ישששששש ליוטו מאצ׳ידה חזר ובגדול

udi102

New member
הנדו רביעי

הוא לא מנצח אף אחד ממי שציינתי ויכול לחטוף KO מכל אחד מהם ,האמת שאני חושב שהוא יחטוף הכנעה די מהר מגונס אפילו בסיבוב ה1

באסטר1

New member
לא אמרת שביידר ינצח את מא'צידה?

אז טעית בהימור הזה ובגלל הניצחון של מא'צידה הוא עובר להיות שלישי?
וזה שמא'צידה ניצח את אוונס מדרג את אוונס 2 אבל מא'צידה 3? לא נשמע הגיוני.

א' ג'ונס ניצח את אוונס בהחלטה כי הוא ויתר לו קצת מכבוד אליו
ב' ג'ונס לא רצה קרקע עם אוונס כי הוא התאמן איתו ויודע שאולי הם שווים שם
ג' אוונס לא עשה הרבה

אז הייתי שם את מא'צידה כבר לפני אוונס במיוחד שמא'צידה היחידי שפגע בג'ונס ופגע טוב

בקשר להנדו אולי מסתכלים עליו שוב כלוחם זקן שלא יכול לנצח אלופים
אבל שוכחים שאין לו פחד בעיינים יש לו נסיון שיותר גדול ביחד מכל הטופ 3 שלך
ועדין לקבוע שהוא לא בטופ 3 כאשר אוונס ומא'צידה הפסידו לג'ונס והנדו עדין לא זה בעיה
באיזה עידן מא'צידה היה מקבל טיטול שוט שוב אם היה לוחמים ראוים אחרים?

אז א' אני חושב שהנדו מנצח את אוונס בלי בעיה בכלל
ב' אני חושב שקרב מול מא'צידה זה קרב הרבה יותר מעניין מהנדו ג'ונס שכולם יודעים שהנדו ינסה להתפוצץ עליו
לעומת זאת הוא רואה איך מא'צידה נלחם ואולי זה קרב שכן מעניין יותר ולדעתי הרבה יותר מג'ונס נגד מא'צידה או נגד הנדו

zanshin

New member
באסטר הלוואי והייתי מסכים איתך

למרות שהלוחם האהוב עליי ביותר הוא מאצ'ידה אני עדיין חושב שאוונס יותר טוב ממנו.מאז שראיתי איזה פיצוצים הוא חטף מג'ונס ועדיין נשאר איתו 5 סיבובים התחלתי להעריך אותו הרבה יותר. וחוץ מזה אוונס חיה, הוא נלחם כמו איזה קוף(בקטע טוב)

באסטר1

New member
הסיכוי של אוונס לקחת אותו לקרקע

הוא כמו הסיכוי לעמוד במקום ולתת להנדו להביא לך את האובר אנד
סיכוי קלוש מה שנקרא
בשביל לקחת אותו הוא יצטרך להצמיד לגדר ולנסות משם קח לדוגמא את הקרב מול ביידר שניסה לצמצם טווח עד שנמאס ואז קיבל KO

YardenBu

New member
והנדו-מאצ'ידה נשמע יותר טוב מהנדו-ג'ונס

udi102

New member
חשבתי שביידר יקח אותו לקרקע

האמת מאז הקקרב מול גונס מאצידה נראה בכושר טוב מאוד העלה מסת שריר והוריד שומןורואים שהוא אפילו יותר זריז וחמקמק מבעבר ,ועדיין ברימאץ מול אוונס הוא יפסיד וככה גם הנדו ,אנשים שוכחים שלאוונס יש פצצות וגם להנדו אבל בשלב הזה בקריירה אוונס פייבוריט על הנדו ומתאבק טוב ממנו נכון להיום .

דרך אגב לתת למאצידה רימאץ זה מוגזם וגם לפני בקרב הראשון מול גונס הוא בא עם שרשרת הפסדים אבל עם נצחון עם KO מדהים על קוטור .
אני הייתי נותן אחרי הנדו , לגוסטפסון את ההזדמנות אבל לפני הייתי נותן לגוסטפסון להלחם ולנצח את שוגון .
אחרי גוסטפסון גונס צריך להלחם מול מאצידה או אוונס (הייתי עושה קרב בין השניים למי מגיע הרימאץ) ואז לעלות לHW

ok6

New member
אני חושב שאוונס החזיק 5 סיבובים מול ג'ונס....

כי ג'ונס נלחם קרב מאופק (יחסית) והיה נראה שהוא הרבה פחות אגרסיבי מקרבות קודמים,גם לא צריך לשכוח שאוונס לא בדיוק עשה הרבה בקרב אז אני חושב שמעבר לזה שראשד לוחם טוב הוא פשוט נלחם מול ג'ונס בגרסא יותר מאופקת.
אני לא יודע אם זה בגלל שג'ונס חשש מהיכולות של אוונס או שהוא פשוט הרגיש לא בנוח להרדים חבר לשעבר אבל אין ספק שהוא לא דחף לעצירה כמו בקרבות קודמים.
בקשר לרימאץ' בין אוונס למצ'ידה- רשאד כבר ראה שבמשחק הסטרייקינג אין לו מה להציע מול מצ'ידה אז הוא יכול לנסות את מוד הליי אנד פריי הידוע שלו אבל אני בספק עם זה יעבוד לו מול לוחם מול מצ'ידה, לא משנה איך תסובב את זה המצ'אפ עדיין לרעתו ולכן אני חושב שמצ'ידה שוב ינצח אותו.

danielmo1

New member
אין ספק שלתת למצ'ידה רימץ' זה מוגזם

אבל מפה ועד לקבוע שהוא מפסיד לאוונס בקרב ה2? אוונס לא הפסיד לג'ונס כי ג'ונס ידע שבקרקע הוא ישלוט ואין לו צורך לסכן עצמו בעמידה וכך עשה
חוץ מזה אולי רצה לבחון עצמו בקרב של 5 סיבובים מלאים ולא לגמור לוחם עד הסיבוב השני, משהו נוסף אולי לא רצה להשפיל את אוונס מכל מיני סיבות (לא קשה לחשוב עליהן) ועוד ועוד...
בפועל אם היה רוצה היה משמיד אותו בסיבוב ראשון גג שני כמו את כל השאר. (רמפייג' למשל זילזל בלי סוף בג'ונס וקיבל חניקה) אוונס לא ממש התגרה בו למרות שלראשד יש פה גדול, ולדעתי ג'ונס רצה להראות שהוא עדיף בהיאבקות על לוחם דוויזיה I של NCAA

עד פה חפירה לילית מפי.
לילה טוב

danielmo1

New member
תיקונים*

אוונס לא הפסיד לג'ונס ב2 הסיבובים הראשונים* כי ג'ונס ידע שבקרקע הוא ישלוט ואין לו צורך לסכן עצמו בעמידה וכך עשה

ETZ301

New member
טכנית וטקטית קרב מעולה.

הקרבות של מצי'דה הם לא המרתקים ביותר (בלשון המעטה).
אבל הבנה הטקטית של הקרב הייתה פשט מושלמת: מחזיק את ביידר במרחק שבו השני לא יודע לעשות תכל'ס כלום. וברגע שבאדר מנסה לעשות כניסה... עצירה עם בעיט, או ברכיה.
(הבעיטה שהוא הוציא דומה יותר למיי-גרי מעצבנת כזת של קרטה ולא הטיפ של מואי-תאי שאנחנו רואים בד"כ ב-MMA.)
אחרי שש דקות של תסכול ביידר מבצע כניסה פתוחה מי ולא זהירה, כשבראש מסתובבת מחשבה (נו מקסימום בעיטה לבטן) אך במקום זאת מצ'ידה מכין לו הפתעה בדמות אגרוף לפנים שמסיים את הקרב.
כמובן שה-fight plan של ביידר היה אמור להיות די פשוט, (לא הבנתי איפה היו אנשי הפינה שלו במהלך הסיבוב וקצת. להיות יותר קליל על הרגליים, לגרות את מצ'ידה לבעיטה או ברכיה שתפספס, ואז להכנס פנימה. אבל היי מה שרואים מכאן לא רואים משם.
מה חשב ביידר?
האם חשב על משהו בכלל?
האם אתה חושב על יסודות המואי תאי, קיקבוקס, או קרטה כשאתה בקרב MMA?
אנחנו יודעים שמצ'ידה כן.

למעלה