יש אוליי תמונות חדשות של דובאי ? .

ועדיין אין להם הרבה תשתיות

אין להם רכבות תחתית , נמלי תעופה גדולים , או תשתיות שיכולות לבנות מדינה נורמלית , העיקר לעשות רושם על ארצות המערב .

lunaluna1

New member
את אלה דווקא בימים אלו בונים

גם רכבת וגם את אחד מנמלי התעופה הגדולים בעולם הם בונים בימים אלו, אחרי שרק השנה נפתח שם שדה תעופה גדול יותר מהשדה הישראלי פי כמה. סתם הצעה כללית: לפני שאתה זורק האשמות, בדוק את המידע שלך.

נו אז מה...

רוב העיר עדיין לא מאוכלסת חוץ מזה ישראל הייתה מתה לתשתית כמו שבונים שם ולאיכות חיים ועושר כזה. אולי רק מבחינת זכויות אזרח הם על הפנים.

nitzan2

New member
הקינאה פשוט אוכלת חלק מאיתנו...

שבי הגדול, אני מקווה שהבנת מה רע בשאלה שלו... אני מציע לכולם פשוט לא לענות לשטויות שלא קשורות לפורום וגוררות אותנו לעימותים וויכוחי סרק מיותרים, פשוט, חבל לתת תשומת לב ובמה לזה.

ILoveNadav

New member
הבניין הכי גבוה!.. שימו לב!

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%92'_%D7%93%D7%95% D7%91%D7%90%D7%99

אכן " תמונה יפה ! " ../images/Emo45.gif

לא רציתי להיכנס ל-ויכוח כאן ! , רק אמרתי ש-אם כל הכסף שלהם היה הולך כדי לעזור לאנשים אז זה היה מצוין ! , זה הכל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! , לא רציתי שזה יגרר לויכוח כזה גדול ! .

aniuzbek

New member
תקשיב מה בעיה שלי איתך ועם דומיך

אני מסכים עם הרבה דברים שקשורים לדובאי. [למרות שכמה הודעות מעלה הוכיחו לי ולך שהביקוש דוקא לא רע] אני לא עיוור ואני רואה את כל הטירוף שהולך שם. הרי דובאי הכריזה שהיא רוצה לבנות דברים שייעזרו לה לשרוד על תיירות בלבד אחרי שייגמר הנפט - הם אמרו את זה בגליו! בעיה שלי זה שכשאני בצורה כנה מתפאל מתוכניות ופרוייקטים ובניינים חדשים שם, תמיד אנשים כמוך [שיש להם שנאה או "חוסר אהדה" גלויים לערבים] מלכלכים לי את הפוסט!! כשאתה מדבר על הטיפשות שבבנייה הזו אתה לא מחדש לאפאחד כלום! אני מאמין שאתה גם מודע לזה. לפיכך, ההסבר ההגיוני היחיד הוא שאתה סתם נהנה "לרדת" עליהם. מה מצחיק הוא שאתה בעצמך כן נראה מתעניין בכנות בפרוייקטים. אז תעשה טובה אישית בשבילי - בבקשה, תפסיק להזכיר את עניין הנפט כל עוד אין לך מה לחדש בעניין. זה כמו לשמוע מישהו מטמטם את השכל על כל פרוייקט מדובר בארה"ב בגלל המלחמה בעירק - זה נראה לך קשור באמת לפורום שלנו?? לא.

aniuzbek

New member
חחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי! חחח אני רוסי, אם אתה חייב לדעת, אבל נולדתי באזבקיסטן...

drums123

New member
נצל"ש דובאי..יש עכשיו בנשיונל גיאוג

גיאוגרפיק את התוכנית על אי הדקלים..

drums123

New member
מדהים התוכנית הזאת..הם פשוט מטורפים

אין להם כל גבול בקשר לבנייה. אני לא מבין מי יאכלס את האיים האלו, אבל הם כמעט נמכרו לגמרי.

aniuzbek

New member
"העולם"

לעזאזל עם דיסקברי ונשיונל! תמיד אני מפספס את התוכניות האלה!

ILoveNadav

New member
הקטע הוא:

שהם בנו 5 איים לפי מה שאני יודע.. והם נמכרו כולם כבר לפני שנה בערך.. העולם הוא היחיד שלא נמכר כולו כי כל אי עליו עוד 6-36 מליון דולרר!!.. וזה לא כולל מה שילכו לבנות עליו..

ILoveNadav

New member
קצת מידע על דובאי!!!

אז למה הם בונים את כל הדברים האלה?!.. מסתבר שעד 2016 יגמר להם כל הנפט.. ואז הם יכנסו לגיראון תקציבי והכול ילך לפח!.. הסולטן רוצה לבנות את הבניין הכי גבוה בעולם.. והוא הרחיב את רצועת החוף בעזרת האיים הענקיים האלה... הם מתכננים כמה איים: 1. זה שהם כבר בנו - אי הדקל.. 2. עוד אי דקל גדול פי-2.. 3. אי מיוחד שיהיה כתוב בו שיר שהסולטן כתב.. 4. אי בצורת כף יד עם ציפורניים כאלה שעליו יהיו רק בתי מלון וקזינו.. 5. אי בצורת העולם שימכור איים פרטיים.. הכל מהתוכנית "בנייה מעולם אחר".. תוכנית שווה! אני מפחד עכשיו על ווגאס למרות שלא נראה לי שזה יגיע לרמה שלה..

למעלה