יש איזה משהו שיש רק לבנים בראש

יש איזה משהו שיש רק לבנים בראש

ואני לא יכולה להבין את זה אני לא יכולה להבין מה עובר בראש של ידיד שלי שאוהב את חברה שלו אבל כל פעם שהם רבים הוא הולך לאחרות מקבל את שלו ואז הוא חוזר אלייה כאילו כלום אני לא יכולה להבין בנים שבאים למועדון ויוצאים משם עם 9 מספרי טלפון 4 ירידות בשירותים ו2 זיונים באזור הצ'ילאווט השקט (סטוציונרים למיניהם) אני לא יכולה להבין מה עבר בראש לידיד טוב שניתק איתי קשר רק בגלל שלא יכולתי לשמש לו זיון שבועי אני לא יכולה להבין מה עבר לחבר שלי בראש אחרי שכמעט הזדיינתי איתו (ואני בתולה) הוא זרק אותי אני לא יכולה להבין מה עבר לידיד הכי טוב שלי לשעבר בראש כשהוא רק חירמן אותי לכמה פעמים ולא חשב על ההשלכות של זה ברגשות שלי כי בדוגרי לא היה איכפת לו מהרגש שלי אף פעם אני לא יכולה להבין מה עבר בראש של כל אחד שרק רואה אותי והדבר הראשון שהוא חושב עליו זה - מתי אני מזיין אותה??? אני לא יכולה להבין למה בנים מסתכלים על הגוף שלי וזה מה שגורם להם *להדלק* עליי ובעצם להיות איתי רק בשביל הזיון (שאני לא נותת להם ובסוף הם עוזבים אותי) אני לא יכולה להבין מה עבר בראש של *ידיד* שלי כשהוא ניסה לעלות עליי בכוח.. אני לא יכולה להבין הרבה דברים... אולי אני אולי אני פשוט בת!!!

peace a love

New member
בואנה בעצמך......

אל תשחק אותה מושלם!!!! שתדעי לך חומד, גברים זה חרא של עם. נקודה. נדיר יהיה למצוא מישהו שלא תיארת אותו כרגע.

סליחה?

בחיים לא אמרתי שאני מושלם. אף אחד לא מושלם. אבל צריך להיות מופרע לחלוטין(מכל הבחינות) כדי להיות כל מה שהגבינה תיארה.

גם אתה שמת לב? חחחחחחחחחחחח

לא זאת פשוט רשימת ה*רעים* אם אני מסתכלת על הצד החיובי ועל חצי הכוס המלאה כמה חברות וידידים אוהבים יש לי וכמה שעזרו לי בחיים ומה שעשו בשבילי סתם רע לי כרגע כי .. טוב דדדדה... חוצמזה שאני חולה - התנפח לי הגרון חושמוטה ואני לא יכולה לדבר כי אני נחנקת ובלי קשר כבר נעלם לי כל הקול דווקא עכשיו אני חולה?
וציפיתי שגם חבר שלי שלעברלפחות נדבק ממני אבל היום דיברתי איתו והוא לא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אמממם...

לידע כללי!!!! העם הנשי הוא האבה יותר חרא מהעם הגברי... ואני אומרת את זה בכלליות לגמרי כי בכל אחד מהמינים יש תחרא ואת הפחות חרא.....

peace a love

New member
אז בואו וכולנו נודה שהגזע האנושי

כולו חרא, ויש כאלה שפחות ויש כאלה שיותר, אבל בסהכ כולנו אותו דבר.

shualpower

New member
אולי באמת

אבל בואי אני אסביר לך את זה במשפט אחד פשוט. כשהזין עומד השכל בתחת.. זה מסביר הכל?

....

חבל להכליל על כל הגברים, באמת שחבל. אני מכיר הרבה שלא עושים את הדברים שציינת למעלה (אם כי אני לא רואה בעיה בסטוצים כל עוד הם נעשים מתוך כוונה הדדית להישאר כסטוצים) וימצאו חלק מההתנהגויות האלו כהתנהגויות מבזות ונוראיות שאין להם מקום בחברה הזאת... השאלה היא אם מי אנחנו בוחרים להתחבר. השאלה היא האם אנחנו בוחרים לנסות להסביר לאנשים שגדלו בחברה בה נורמטיבי לעשות את הדברים שציינת למעלה מה פסול בהם - ולהסביר להם שנורמות אפשר לשנות. קל להגיד שזה משהו שיש לבנים בראש, או אפילו להגיד שכל האנשים שעושים את זה מפגרים. אבל אני מכיר גם אנשים מאוד אינטליגנטים שעלו בכוח על חברות שלהם. אני מכיר המון אנשים אינטליגנטים שלא מבינים מה פסול בזה - הם בסה"כ משחררים אותה קצת, ובכלל זה נורמטיבי... הבעיה היא בנורמות של החברה ובמה שיוצר אותן, הבעיה היא שלא מלמדים אותנו להטיל ספק בכל הנורמות האלו ולאמץ צורת התנהגות שתתאים לנו... אז קבלי
ענק, שאי ברכה - ותחי המהפכה
ואם את ממש מתייאשת אפשר לנסות ללמוד שבדית, שם יש פחות תופעות כאלו
(סתם, סתם, לא לוותר!) אלון.

אממממם... (2)

ברגע שנכנסת לסטוצ ואת מודעת לזה מראש את לא יכולה לצפות שהוא יתחשב ברגשותיך... לפחות לא רובם (רב הגברים). הסטוצ נולד לספק אותנו מבחינה מינית ללא התחייבות!!!!! אני חוזרת: ללא התחייבות!!!!!!! ותחשבו... נגיד שהצב הפוך... שאת חרמנית רצח והוא פשוט שם ואת הולכת עלזה.... מה עם הרגשות שלו?!?!!? אני רוצה להדגיש משהו: אני נגד הכללות!!!!!!!!!!!!!

Shlomi@Dotkof

New member
שוב שוודיה :)

חחח :) ואני מצטרף לדברי אלון לגבי ההכללה... יש גם אנשים שחושבים אחרת שם בחוץ, חבל שלא יצא לך להכיר אותם ... אני מאמין שעוד יצא לך אז קבלי עוד
גדול :) ובהצלחה :)

Ze Colmeia

New member
וואו....

אני חושב שאת צריכה למצוא לך חברים חדשים
תשמעי יש כאלה בנות שרמוטות שמדברות ומתנהגות כאילו כל מה שהן רוצות זה סקס (אני ממש לא אומר שאת כזו
), אולי תסתכלי על עצמך אולי גם את חלק מהבעיה, יענו אני לא מאשים אותך על זה שכל מי שאת מכירה רוצה אותך ערומה, אבל אולי זה גם תבוע בהתנהגות שלך... עכשיו את בטח הולכת להתעצבן ולהאשים אותי ולקלל אותי, אז לפני שאת בכלל מתחילה, תסתכלי על עצמך לרגע, תסתכלי במראה ותראי איך את מדברת, ומתנהגת ומתלבשת, אם כל זה נראה לך נורמאלי לגמרי ולא חשוף וזנותי ודיבור דורש (...), אם כל מה שאמרתי לך הוא לא נכון אז פשוט תמצאי לעצמך ידידים חדשים, אם הבעיה ממשיכה תמיד יש הומוים שהם לא ינסו לאנוס אותך. לגבי חברים, אותם כנראה תצתרכי לקטלג יותר, כדי שתמצאי מישהו שיוהב אותך בשבילך, בשביל האישיות שלך ולא המראה שלך.

אממ זה לא כל ה"חברים" שלי

זה רק המניאקים שריכזתי לי ... סתם מחשבה שעברה עליי אני לא זנותית אני לא מדברת סלנג זנותי אני לא דורשת שישכיבו אותי עד כמה שמיש שניסה בכוח היה מאד שמח להגיד את זה אני נורמאלית ואפילו תמימה ! תסמוך עליי

Ze Colmeia

New member
אז....

למרות שזה נורא סנובי כזה, פשוט "תסנני" את החברים שלך.

kundason2003

New member
וואו

הדבר היחיד שיש לי להגיד זה: לא כל הבנים אותו דבר! בבקשה אל תחשבי שכל הבנים אותו דבר! אני מבטיח לך! יש כאלה שהם גם מבינים, ומתחשבים, ואוהבים, ואפילו לא חרמנים(לגבי האחרון אני לא כ"כ בטוח, אבל בטח יש כמה כאלה, לא?) בכל מקרה, אל תסיקי ככה לגבי כל הבנים... פליז!

לא הסקתי מסקנות

בנים זה עם רגיש אוהב חם ומתוק מסכימה איתך לחלוטין ויודע מה יש אפילו כאלה שסקס לא עובר להם שניה בראש ואני מכירה כאלההם פשוט לא הטיפוס שלי או בשבילי

Shyne

New member
לגבינית,

הצעה שלי אלייך, תכירי אנשים חדשים. כי משום מה כל הידידים שהיו לי וכל הגברים שהיו איתי לא ענו לקריטריונים שלך. ככה שאת לא יכולה להכליל, וזה בטח לא מדגם מייצג על כל אוכלוסיית הגברים. חשבת אולי שהבעיה היא אצלך? שאולי את מושכת את סוג הגברים ה"לא נכון"?

איזה קטע....

את מתלוננת על כל המניאקים שיש וכו'... ואז אומרת - תשמע אני מכירה גם כאלו שהם לא ככה, הם פשוט לא הטיפוס שלי או בשבילי... זה רק אני או שלא ברור לי איך את מתלוננת על זה שאנשים מתייחסים אליך מגעיל אבל אלו שלא מתייחסים אליך ככה לא זוכים ליחס מצידך?

למעלה