יש איזה משהו שיש רק לבנים בראש

אוצ'י.. חחח

טוב בוא אני יתחיל להרגיל אותכם לפעמים יש לי יציאות של אמצע היום אמצע הלילה כאלה.. להזכירך אני בבית כבר יומיים כי יש לי 39 חום כל הראש מתפוצץ לי הגרון שלי כבר איבד כל פרופורציה בנוגע לנפיחות והכוח הכללי שלי בקנטים בקיצור אני עייפה ומסטולה החיידקים עלו לי לראש.. יש דברים שאני אומרת בלי לשים לב חחח ואני גם לא מבינה אותי לפעמים
אז סליחה!
בלבביות גבינת האהבה הלבנההההה

Angelred

New member
שלום לך גבינת אהבה

קודם כל גם אני לא מבינה את עם הגברים עד לפני שבוע דרך אגב הייתי בתולה. ולפני זה כל העם הזה חשב שהוא יכול להכניס אותי למיטה אל תיחסי לזה חשביות אין כמו לעשות אהבה אני יודעת אבל צריך שזה יהיה באמת אהבה. תתמידי ותשימי זין על כל מי שרוצה להכניס אותך למיטה כשאת לא רוצה כי כאלו הם הבנים. שירן

מותק

אל תקחי את זה קשה, ככה זה, במיוחד בגיל הזה, אל תביני אותי לא נכון, לא כולם ככה, אבל בגיל הזה, זה צפוי, ואפילו נורמלי שבנים (ובנות) יהיו חרמנים אקסטרה מהרגיל. אני נוטה להאמין (ובלי לפגוע בך), שאם מתייחסים אלייך ככה, יש להם סיבה, אז אולי תבדקי קודם כל אם את עושה משהו לא בסדר? ואם לא, אז זו באמת בעיה שלהם, תגידי שלום לכל מי שמפריע לך בעיינים, ותמשיכי הלאה, לא ביג דיל. יום טוב.

Cartman

New member
אולי אם בנות היו

מזדיינות יותר, אז אנחנו לא היינו צריכים לחפש מציצות בכל מיני חורים!

טינקר2ל

New member
זה לא רק בנים!

יש גם מלא בנות שמתנהגות ככה,שעוברות מבן לבן בלילה אחד...

Cartman

New member
פחחח. ראית אותי פעם בצ'אט

והודעה אחת פה וכבר נמאס לך ממני. נחמד.

קרטמן.. זאת לא מחמאה לקרוא

לעצמך ככה.. ותאמין לי שבשביל לקלוט בן אדם כמוך (אחד ששואל *תגידי גבינה רוצה לקבל זין?*) זאת לא בעיה של שניות ד"א ככה זה שאת בת 16 כלואה בבית כי החיידקים השתלטו לך על הגוף.. את ניהיית ביצ'ית

למעלה