יש אנשים שלובשים בגדי שבת..אבל אנחנו..

יש אנשים שלובשים בגדי שבת..אבל אנחנו..

אנחנו לובשות לק לכבוד שבת :) מה לבשתם לסופ"ש הזה בננות?

סקרמנטה

New member
307 של שיק. קרם ורוד עתיק רגוע

תולי סקרה אותו בבלוג שלה: http://tulinail.blogspot.com/2009/04/blog-post.html שבת שלום ומבורך

נופ ר

New member
כבר כמעט שבועיים בלי לקים

מקסימום פרנץ' וזה בגלל שהתחלתי ללמוד בניית ציפורניים אנחנו מתרגלות אחת על השנייה והבנות ממש מחריבות לי את הציפורניים לא נורא עוד מעט ייגמר ואני אחזור לשגעת הלקים

נופ ר

New member
באמת כיף

אני עושה את זה בשביל הכיף ובתור תוכנית גיבוי למקרה שאני אתקע בלי עבודה
זה פשוט כיף קודם כל עשיתי לעצמי בנייה ביד אחת אחרי שמעולם לא היה לי, קצר וכמה שיותר טבעי כי אני שונאת ציפורניי מכשפה וזה כל כך קל שזה לא ייאמן!!!

צונית

New member
גזרתי ציפורניים

עניין התחזוקה שלהם בא לי רע השבוע, והן מתארכות מהר מדי אז החלטתי להסיר הכל. עכשיו אני עם ציפורניים קצרות ופתאום יש לקים שנראים יותר טוב עליי... עכשיו אני עם לצ'ט 259. רק רוצה מאוד שהוא יהיה קצת פחות כתום וקצת יותר ורוד!

danra

New member
../images/Emo45.gif הכי כיף, יפה ונוח ציפורניים קצרות ../images/Emo9.gif

את זה הייתי רוצה לראות!

ציפורניים קצרות זה עניין נדיר אצלך. תביאי תמונה, בחייאת.

גם אני חטפתי קריזה כזו לפני שבועיים

עכשיו הן קצרות וכבר שבועיים נטולות לק. היום ככל הנראה אני אחזור לשגרה.

JAP Noa

New member
Green with envy - סאלי הנסן..

ניסיון ראשון שלי איתו. הצבע מדהים, המברשת מזעזעת ומשאירה סימני מריחה, אבל שומדבר ש-2 שכבות לא פתרו. שבת שלום לכולןןןןןןןן

JAP Noa

New member
חחח האמת ששמתי אותו בגללך..

בעיקר כי אמרת שהוא עושה בועות והייתי חייבת לבדוק את העניין מקרוב. האמת שהוא לא עשה לי בועות, אבל אולי כי מרחתי שכבה, חיכיתי שהיא תתייבש קצת ואז מרחתי עוד אחת..

ענבל30

New member
אני בבלרפל מנצנץ ../images/Emo13.gif

כבסיס השתמשתי בטופ ביוטי מס' 75 - אחד המוצלחים שלהם, בעיני, גם מבחינת הגוון וגם מבחינת הפורמולה. ל-WOW יש גוון דומה בבקבוקים החדשים שלהם. סגול קצת כהה (יותר כהה מ"בינוני") שימרי, נוטה קצת יותר לכיוון האדום מאשר לכחול. <אוף! שונאת שאין לי מצלמה. כל כך קשה לתאר צבעים!> מעליו הוספתי שתי שכבות של הטופ החביב עלי: starry night של wet n wild. זה כחול שקוף שמפוזרים בו נצנצים הולוגרמיים קטנים. הוא לגמרי לא רלוונטי לי כלק בפני עצמו - שקוף מאוד, אבל מוסיף המון ללקים בגוונים של תכלת, ירוק, סגול וורוד. התוצאה היא צבע סגול-כחול (מאלו שלא יודעים אם לשייך אותם לכחולים או לסגולים) או בשמו הלועזי בלרפל, עם נצנצים עדינים.

רחלי ג

New member
OPI - DIM SUM PLUM

צילמתי אותו על אצבעותי אבל התמונות לא טובות. אז, העליתי תמונה מהבלוג של מה בבקבוק .

מ ס ט י ק

New member
בדיוק היום הסתכלתי על התמונה הזו וחשבתי...

להזמין את הלק הזה, ההתלבטות שלי היא אם לא דומה לסגולים אחרים שיש לי. מה שכן - הוא ניראה מדהים!

נופ ר

New member
הוא לא סגול בכלל

הוא ורוד חם כזה יש לי אותו מה שכן הוא מהמם וכיפי אחד הורודים הבודדים שאני באמת אוהבת

רחלי ג

New member
מסטיק,הוא ממשפחת הורודים. הוא מלא חיים

הייתי מתארת אותו כשובב ומעלה חיוך חם. הוא עמוק עם אופי. מהלקים ה"צעירים" והרעננים,אם את מבינה את כוונתי. אני לא חושבת שהוא מתאים לכל צבע עור. לדעתי על עור בהיר,למשל, הוא לא להיט.עור יותר כהה מעט יזכה ליותר קריאות התלהבות.

למעלה