יש אנשים שלובשים בגדי שבת..אבל אנחנו..

רחלי ג

New member
ניסיתי לצלם שוב, תמונה לא מוצלחת...

אבל, בגלל שהתאמצתי,אני אעלה אותה....

מ ס ט י ק

New member
הוא באמת יפה אבל ניראה לי שאני אוותר הפעם

אני מתכננת לטוס לחו"ל באוקטובר ככה שתהיה רכישה של לקים חורפיים יותר ומשל חברות שאין בארץ

תולי01

New member
אחרי שבועיים די משוגעים

כיכב אצלי אתמול Manicurist Of Sevilia של OPI מהקולקציה הספרדית, לא הספקתי לצלם אבל נהניתי איתו מאוד אתמול

../images/Emo6.gif אעהאהאעאהאההה!!! ../images/Emo6.gif

איזה כיף!! בת דודה שלי נתנהל י במתנה מצלמה שהיא לא משתמשת בה ! :) המצלמה מעולה,וממש דומה שאופן התפעול שלה למצלמה הקודמת שלי.. היא פשוט דור או שתיים ישנה יותר. ואני דווקא שמחה שהיא פשוטה יותר. ככה אם אני אאבד אותה או אם היא תגנב,לא יכאב לי הלב כמו על הקודמת שהייתה ממש יקרה. בקיצור,בת דודה שלי יצאה מלכת עולם :) ברגע שאניא חליט על איזה לק בא לי,אני אלבש ואצלם. בלי קשר,מצאתי פתרון זמני לאחסון. לקחתי קופסאת נעליים גדולה שהייתה לי בבית,עטפתי אותה בנייר זהב ועשיתי ממנה קופסאת לקים. כמובן שהיא לא הספיקה..אז הייתי צריכה להתחיל עוד קופסה..אבל זה ממש בקטנה. אני עוד אמצא משהו הולם בשביל החמדמדים שלי :) אז עוד מעט אניא צלם גם את הקופסא וגם את מה שאני אלבש. סופ"ש מצויין!!!

Ultra marine

New member
איך שראיתי אותן נטרפתי לגמרי!

כשהגעתי הביתה ומדדתי קלטתי שיש להם עקבי סטילטו של 12 ס"מ.. באמת בחנות הרגיש לי קצת מוזר ללכת על העקב
התחלנו באימונים.. (בכדי שיש קל בקרב..)

רחלי ג

New member
תמונה לא מגיעה למאותגרת עקבים כמוני?

בבקשה.. אולי גם של הלק המדובר,רודיאו פנאטיק. תודה

רחלי ג

New member
מעריכה את המאמץ מאוד. לק יפה.צריך אופי מסוים

בשביל ללבוש אותו. יופי לך,מיוחדת.... והסנדל,איפה?נראה לך ששכחתי? תביאי תמונה של הסנדל ואני אראה לך תמונה של הסנדל שאני קניתי- אולי לא יהיה לטעמך כי הוא בלי עקב ועם יהלומי קריסטל של דיסקו רוסו....

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif

הכי חשוב שכל אחת בוחרת את הנעל שהיא אוהבת
בכל מקרה אני מאמינה שמחר יהיו צילומים. ככל הנראה יעלה בפוסט שבו אני מתייעצת לגבי התאמת לקים לשמלה ולנעליים יחד..

למעלה