ברור שכן,ואתם מצטערים עליהם??
נכון,,וגם לא לחזור עליהם בשניתברור שכן,
אבל החוכמה למזער נזקים אחר כך.
ולהשלים עם מה שבלתי ניתן לשינוי
חחחח. לגמריאני עשיתי טעות שהיום אני אוכלת אותה ומכה על חטא,,כשיותר צעירים, רואים את הדברים אחרת וזאת הבעיה,
אני טוענת שאלהים היה צריך קודם לברוא את האנשים המבוגרים ואחכ את התינוקות והילדים![]()
חחחחחחאני עשיתי טעות שהיום אני אוכלת אותה ומכה על חטא,,כשיותר צעירים, רואים את הדברים אחרת וזאת הבעיה,
אני טוענת שאלהים היה צריך קודם לברוא את האנשים המבוגרים ואחכ את התינוקות והילדים
לא כל כך כוס התה שלי לכתוב את הדברים במפורש, אבל את קולטת מה יקרה ברגע הפטירה אם סדר הדברים יהיה כמו שאת מציעה, נכוןאני טוענת שאלהים היה צריך קודם לברוא את האנשים המבוגרים ואחכ את התינוקות והילדים![]()
ברור שכתבתי בהומורלא כל כך כוס התה שלי לכתוב את הדברים במפורש, אבל את קולטת מה יקרה ברגע הפטירה אם סדר הדברים יהיה כמו שאת מציעה, נכון?
ברור, השאלה אם ירדת לסוף דעתיברור שכתבתי בהומור
ברור ילדים נשארים לבד ,אבל ברגע שכותבים בהומור זה נשאר בהומור,ברור, השאלה אם ירדת לסוף דעתי.
לא, לא לזה התכוונתי. לא משנה.ברור ילדים נשארים לבד ,אבל ברגע שכותבים בהומור זה נשאר בהומור,
כן.ואתם מצטערים עליהם??
יש אנשים שלא עשו בחיים דברים שהם מצטערים עליהם?יש בחיים דברים שעשיתם
ואתם מצטערים עליהם??
קראתי פעם שזה אחת החרטות של אנשים לפני מותם.יש אנשים שלא עשו בחיים דברים שהם מצטערים עליהם?
לתת לכסף לעבוד בשבילך במקום שאתה תעבוד בשבילו, מה שהיה נותן לך חופש כלכלי, משחרר אותך ממרוץ העכברים ומאפשר לך ללכת לאיפה שאתה רוצה ללכת, לעשות את מה שאתה רוצה לעשות, לרדוף אחרי החלומות שלך, לעסוק בתחביבים שלך, להגשים את עצמך וכדומה'.קראתי פעם שזה אחת החרטות של אנשים לפני מותם.
הם מתחרטים שלא רדפו אחרי מה שהם באמת מאמינים בו.
אז אצלי יש חרטה אבל לא כזו עמוקה.
כי אני כן מצטער על שלא ניצלתי את הזמן.
אבל, לא יודע מה הייתי יכול לשנות
בהחלט . עשיתי טעויות פונדמנטליות, משני חיים. מצטער? לא יודע. בעת שעשיתי לא היה לי מספיק מידע ולא מספיק ניסיון. לו יכולתי לחזור 50 שנה אחורה, החיים שלי היו אחרים.ואתם מצטערים עליהם??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.