?? הסבר?
M MaryJane1 New member 13/4/05 #37 וואי מאיפה אתה מביא את זה? הייתי אומרת כל מה שאני חושבת אבל אין טעם כי אין עם מי לדבר אתה סך הכל ילד קטן ומטומטם שלא מבין שומדבר מהחיים שלו אז תעשה לי טובה לך תזדיין
וואי מאיפה אתה מביא את זה? הייתי אומרת כל מה שאני חושבת אבל אין טעם כי אין עם מי לדבר אתה סך הכל ילד קטן ומטומטם שלא מבין שומדבר מהחיים שלו אז תעשה לי טובה לך תזדיין
מ משורר אדום העין New member 13/4/05 #38 פעם, לא היית סתם מדברת... ובכלל לא אני מכניס את כל זה לפורום (כל פעםן מחדש).. .. בתוך הפורום אין בעיות, נשטאק? יענו peace!
פעם, לא היית סתם מדברת... ובכלל לא אני מכניס את כל זה לפורום (כל פעםן מחדש).. .. בתוך הפורום אין בעיות, נשטאק? יענו peace!
M MaryJane1 New member 14/4/05 #41 תגיד לי אתה דפוק? אז איך אתה רואה את מה שאני כותבת? יא אללה איזה אפרוח קטן שבקע לא מזמן סתום כבר!
2 2המרפא New member 13/4/05 #27 מסתבר שיותר... ממה שחשבת ולא כולנו נזקקים לעזרה סוציאלית ומתעסקים עם דילריות קשוחות.
2 2המרפא New member 11/4/05 #8 אני אגיד לך בדיוק למה! אנשים פה אוכלים דודות! אני לדוגמא כל כך מסטול כרגע שאני לא יכול להעביר ביקורת.
אני אגיד לך בדיוק למה! אנשים פה אוכלים דודות! אני לדוגמא כל כך מסטול כרגע שאני לא יכול להעביר ביקורת.
פ פIלי New member 11/4/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא יודע למה, אבל זה נורא הצחיק אותי.
A astral travel New member 11/4/05 #10 חחחחחחחחחחחחחחח הנחות הזה כבר מפחד שאני ירשום לו תגובה חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אין אין לא יכול יותר אני נקרע פה.... אל תדאג אחי לא נרשום לך שום תגובה, יהיה בסדר...
חחחחחחחחחחחחחחח הנחות הזה כבר מפחד שאני ירשום לו תגובה חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח אין אין לא יכול יותר אני נקרע פה.... אל תדאג אחי לא נרשום לך שום תגובה, יהיה בסדר...