יש בפ]ורום אנשים שמבקשים דברים

tal039039

New member
יש בפ]ורום אנשים שמבקשים דברים

וכשנענים להם הם נעלמים. הייתי מאד מבקש הסבר. אחד מהם מזדהה כטרומפלדור והשניה יעלי.

זה קרה לי גם (עם אחרים)

והתיאוריה שלי היא שלפעמים הפריט "לא שווה" השקעה בנסיעה לאיסוף עצמי..וזה לגמרי הגיוני (רק שלפחות יודיעו על ביטול)
ויש גם תיאוריות פחות נעימות מזו...

אז אני מחכה תקופה ארוכה מאד לפני שאני מרימה ידיים

כי כאמור יש גם מציאות אחרת שהיא לרוב לא פשוטה וקלה וחשוב להתחשב בה...

it1976

New member
אם מה שאתה מפרסם שווה ורוצים אותו

ואתה מאוד אוהב לעזור, אז תשנע אליהם....
אני בטוחה שזה יקל על המבקש מאוד ואתה לא תתרגז שאף אחד לא בא...

בטח תשנע,גם תעלה לו את זה לקומה רביעית ו....

בהזדמנות גם תוריד לו את הזבל ותרחץ כלים.
מי שצריך ומבקש שלפחות יראה שעושה מאמץ גם מצידו.
ואם לא יכול או משהו משתבש שיואיל במטותא מכבודו לעדכן.

it1976

New member
זה קורה...

בהתחלה היו צריכים, ואחר כך אין איך לקחת.
גם אצלי רוצים הרבה דברים שפירסמתי, אבל רק אחת ביקשה שאשמור בצד עד שנצליח לתאם (אז בינתיים אני שומרת חבילות בצד, אעלה תמונות יותר מאוחר)...
בשבוע הקצר שאני כאן, אני רואה שרוב הפורום הוא מהמרכז וצפונה, בעוד אני מבני עייש.

Jen74

New member
בני עייש זה ליד רחובות, לא?

אני מלוד וגם לי קשה להעביר דברים ממני ואליי ולכן אני נעזרת בחברי הפורום שעוזרים בשינוע.
בלי העזרה שלהם, לא יודעת איך הייתי מסתדרת.

it1976

New member
אנחנו יותר קרובים לגדרה.

המרחק בין בני עייש לרחובות הוא פחות או יותר כמו המרחק בין רמלה לרחובות...

הבעיה מתחילה ומסתיימת בשינוע

בדרך כלל מדובר במשפחות נזקקות שזקוקות מאד לפריטים אבל מה לעשות ואין מי שמגיע לאסוף. השינוע כולו בהתנדבות והמאמץ שלי להוסיף משנעים לא צולח כי זה גם לא פשוט ודורש השקעה של זמן ואמצעים. לכן אם את נמצאת מחוץ לטווח אין מה לעשות אלא לעזור בקהילה הקרובה או פשוט לנסוע ולהביא.
לכן אין כאן שחור ולבן. ברור שמידת הנימוס היא "לסגור אירוע" בתודה גם אם אי אפשר להעביר ...
וההערה שלך שבני עיש ורמלה הם אותו מרחק, תלוי מהיכן..מרעננה היכן שאני גר?
לפני זמן לא רב התלוננה אשה על "הפורום" תוך רמיזות מכוערות שהיא חיכתה שיבואו ויקחו ממנה ולא באו..כל הכבוד אבל היא לא חשבה לשנע לפעיל שעושה ימים ולילות וקצת לעזור לו בקיצור הטווח.
אז יש ויש
בסופו של דבר המטרה קדושה וזה מה שחשוב

it1976

New member

התכוונתי לאמר שבני עייש לא קרובה לרחובות.
ניסיתי להמחיש למישהי שגרה בלוד ומכירה את הסביבה, שזמן הנסיעה מבני עייש לרחובות הוא כמו זמן הנסיעה מרמלה לרחובות.
באופן אישי, אני לא מצפה ממישהו שרחוק ממני מאוד, ש יטרח לבוא לקחת ממני משהו שאני מוסרת.
פרסמתי דבר מה שאני לא צריכה, ואת מיקומי. הייתי מאוד רוצה שמישהו מאזור שלי יאסוף את תרומתי, אבל זה לא יוצא.....

בני,
מעבר לכך, כולם כאן מעריכים את פועלך ואת ניהול הפורום שלך!
ובאמת שאין צורך שאנשים יתרעמו על כך שלא אוספים את תרומתם...

it1976

New member

אתה מסכים עם דברינו אבל זה גם מעציב אותך?!?

״יש דברים בלתי צפויים, צריך לקבל אותם בהבנה, ולא לחשוב שמישהו עובד עליך או סתם כותב שהוא תורם או נזקק״
רובנו כאן רוצים מאוד לעזור לקהילה, אין צורך לכעוס כשזה לא יוצא לפועל....

אדרת2

New member
אם איני טועה אוזריס מגדרה, או מהאיזור

ובכלל בבאר שבע יש משפחה שזקוקה לעזרה, ועוד משהו ישנה אישה נהדרת שמה טלטל שהיא מגיעה מהמרכז לב"ש ובזמנו עזרה מאוד בשינועים.צריך רק לכתוב לה, שני האנשים אוזריס וטלטל שניים מותיקי ותיקי הפורום והם אנשים יקרים מפז.

0ziris

New member
אכן אשמח לסייע בשינוע

לאיזור גדרה וממנה לפי צורך

לילה טוב

תודה! תוכל לציין "גבולות גזרה"?

כי ייתכן שנוכל להשיק גזרות וכך תהיה פריסה רחבה יותר

למעלה