בשמחה גדרה- עפולה-חיפה- תל אביב בת ים-רחובות- פתח תקווה -ראשון לציון
I it1976 New member 8/1/14 #25 גם אני אשתתף בשינועים של חבילות קטנות. מגדרה עד קרית מלאכי או עד אשקלון. אלו אזורים שאני נוסעת אליהם לפחות פעם בשבוע בשעות הבוקר. ואם צריך, אני אעלה גם עד קומה רביעית (בלי מעלית) .... ולא להיעלב, זו רק החוויה שלי...
גם אני אשתתף בשינועים של חבילות קטנות. מגדרה עד קרית מלאכי או עד אשקלון. אלו אזורים שאני נוסעת אליהם לפחות פעם בשבוע בשעות הבוקר. ואם צריך, אני אעלה גם עד קומה רביעית (בלי מעלית) .... ולא להיעלב, זו רק החוויה שלי...
E emu99 New member 8/1/14 #26 אל תשכחו אותי... אני שמחה לעזור בגזרת רחובות ראשל"צ, מגיעה בערך פעם בחודש לג'ני ועוד לפי היכולת וזמינות הרכב.
אל תשכחו אותי... אני שמחה לעזור בגזרת רחובות ראשל"צ, מגיעה בערך פעם בחודש לג'ני ועוד לפי היכולת וזמינות הרכב.
מ מייטל כהן New member 8/1/14 #24 אם אין לכם למי להעביר וזה תקוע אצלכם אשמח לקבל כל דבר ביגוד הנעלה ספרים כלים כל דבר במצב טוב אני נעזרת ועוזרת למעוטי יכולת אני מדרום תל אביב 0545883716
אם אין לכם למי להעביר וזה תקוע אצלכם אשמח לקבל כל דבר ביגוד הנעלה ספרים כלים כל דבר במצב טוב אני נעזרת ועוזרת למעוטי יכולת אני מדרום תל אביב 0545883716