אוקיי אז קודם כל- עידכונים
1. היה מקרה אחד אפרת, ולא שניים כפי שאמרת. 2. דור ואקנין נסע על האופנוע שלו והחזיק ביד את הקסדה או שהיא הייתה על הראש לא קשורה. הרשרת ברזל חסמה את הכניסה לאיזור שזה קרה בו דור נתקל בשרשרת, היא פצעה אותו בצוואר מבפנים אבל מבחוץ לא ראו. כשהוא נפל מהאופנוע הוא שבר את המפרקת. 3. המוות שלו היה מוות מידי, הוא לא סבל. הצוות הרפואי עשה הצגה כאילו הם מנשימים אותו והכל בשביל שהאנשים מסביב לא יכנסו ללחץ, אבל הצוות עצמו ידעו שהוא מת. כשהם הגיעו לבית החולים קבעו את מותו כי רק בבית חולים אפשר לעשות את זה. 4. דור נולד ביום שהוא מת. בדיוק בתאריך של פסח. היציאה האחרונה שלו הייתה "יציאת יומולדת". אומרים שמי שנולד ומת באותו תאריך הוא צדיק, אם להאמין בזה או לא זו החלטה שלכם. 1,5. דור היה חבר (או "בקשר") של ליאת בן-חמו (נראה לי שזה השם משפחה שלה..). היום ראיתי אותה בערב, ראו כמה היא מדוכאת..... היא חברה שלי, והיא סיפרה לי את כל מה שהיה 2,5. דודה שלי עובדת סוציאלית ואני לא בדיוק יועת מה הקשר לעבודה שלה אבל הודיעו לה על זה מהמשרד שלה ישר כשהוא הגיע לבית החולים. היא גם מקורבת למשפחה באיזושהי דרך, חברים או משהו, והם סיפרו לה את כל מה שהיה.