יש דרכים נוראיות למות,

קליפס

New member
יש דרכים נוראיות למות,

במיוחד כשזה בא באופן שיטתי .. ואני מדברת על שני המקרים שהיו היום ליד האנפלאגד ..

BigEyeGuy

New member
שתי מקרים?

אני יודע שהיה רק מקרה אחד... דור וקנין או משהו כזה נכנס בשרשרת עם האופנוע נפצע בגורגורת ומת... היה עוד משהו?

TGTF

New member
דור ועקנין

למד איתי עם כל שכבה י´ בבגין הוא היה כיתה ט´ איתנו זה דור שהיה חבר של שני קידר :((( כולנו מכירים

BigEyeGuy

New member
כן ידעתי שהוא מבגין

אבל אני לא מצליח לזהות מי זה אני לומד בבגין י"ב בטוח אני מכיר אותו בפנים בכל אופן מה היה המקרה השני?

matan sh

New member
אני לא מבין...

באמת מישהו משכבה י´ נהרג??? מבגין??? מתי???

נעה ד

New member
זה נורא..

איך שמאבדים את החיים בשניה, סתם ככה.. כל כך מהר.. מסכן..

havlaz

New member
הוא למד שנה שעברה בבגין

עזב את הבית ספר.. אבל בא מדי פעם לבקר..

havlaz

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך

למד איתי שנה שעברה, ט3 בבגין... למרות שרב קצת היה בחור נחמד... מסכן. למישהו יש עוד פרטים על המקרה השני? וגם על זה..

havlaz

New member
ט´ 3, איתי

זוכרת שהיה כמה מקרי אלימות גדולים כאלה? בקיוסק ובכניסה לבית הספר? זה היה הוא..

קליפס

New member
כן, בערב - באותו מקום,

מישהי נפלה או משהו ונפצעה חזק בפנים, אני לא יודעת מה קרה לה - למה היא נפלה או משהו (אומרים שהיא הייתה שיכורה ונפלה בדרך לאופנוע), אבל היא החזיקה ביד קסדה. היה הרבה הרבה דם.

דור דמארי....הוא היה איתי בכיתה ח´

דור ועקנין או דור דמארי?!...נראה לי דמארי...הוא היה אחלה ילד....קצת מופרע..פרובלמטי...מסכן...

havlaz

New member
דמארי

למד איתך בח´? חשבתי שבט´ הוא הגיע מבאר-שבע בעצם הוא הגיע לאילת בסוף ח´, לא?

אני כמעט בטוח דמארי..

הוא היה איתי בכיתה ח´...אבל בטח ההורים שלו התגרשו או משהו כזה אז הוא שינה לועקנין...לי הוא אמר דמארי

eilatr

New member
למי שרוצה לדעת מי זה דור..... הבחור

הבחור היפה שנהרג בתאונת האופנוע הכל כך מיותרת צולם לאחרונה על ידי לגלריית זיגזג. התמונה מצורפת.

אוקיי אז קודם כל- עידכונים

1. היה מקרה אחד אפרת, ולא שניים כפי שאמרת. 2. דור ואקנין נסע על האופנוע שלו והחזיק ביד את הקסדה או שהיא הייתה על הראש לא קשורה. הרשרת ברזל חסמה את הכניסה לאיזור שזה קרה בו דור נתקל בשרשרת, היא פצעה אותו בצוואר מבפנים אבל מבחוץ לא ראו. כשהוא נפל מהאופנוע הוא שבר את המפרקת. 3. המוות שלו היה מוות מידי, הוא לא סבל. הצוות הרפואי עשה הצגה כאילו הם מנשימים אותו והכל בשביל שהאנשים מסביב לא יכנסו ללחץ, אבל הצוות עצמו ידעו שהוא מת. כשהם הגיעו לבית החולים קבעו את מותו כי רק בבית חולים אפשר לעשות את זה. 4. דור נולד ביום שהוא מת. בדיוק בתאריך של פסח. היציאה האחרונה שלו הייתה "יציאת יומולדת". אומרים שמי שנולד ומת באותו תאריך הוא צדיק, אם להאמין בזה או לא זו החלטה שלכם. 1,5. דור היה חבר (או "בקשר") של ליאת בן-חמו (נראה לי שזה השם משפחה שלה..). היום ראיתי אותה בערב, ראו כמה היא מדוכאת..... היא חברה שלי, והיא סיפרה לי את כל מה שהיה 2,5. דודה שלי עובדת סוציאלית ואני לא בדיוק יועת מה הקשר לעבודה שלה אבל הודיעו לה על זה מהמשרד שלה ישר כשהוא הגיע לבית החולים. היא גם מקורבת למשפחה באיזושהי דרך, חברים או משהו, והם סיפרו לה את כל מה שהיה.

קליפס

New member
חשבתי שהיו שניים, בגלל מה שבן אמר,

אולי את זוכרת כשהיינו באותו יום באנדר הוא אמר שהיה מקרה בבוקר, ומקרה אחר בערב.

למעלה