יש דרכים נוראיות למות,

גוטמן טעה

את השרשראות אמנם שמו בבוקר, אבל המקרה היה בערב וזה היה מה שאני ואת ראינו. הגוף באמת נראה כגוף של בחורה אבל הרבה אנשים הסתירו, כך גם הצוות, כנראה שראינו לא טוב וזה בעצם היה הוא.... בעצם זה לא כנראה, זה בטוח.

קליפס

New member
מסתבר שלא,

ממ אמרו לי שדור נפצע בבוקר, מסתבר שזה הוא היה בלילה ופשוט לא זיהו נכון.

שירליש

New member
פשוט נורא.

וואו. קשה לי להאמין. זה ממש קשה. הטיימינג הזה של כל האיכסה שעובר עלינו בבת אחת. חבל. כי הוא היה אחלה של בנאדם. אנחנו נתגעגע...

לא רוצה להישמע זבל!

אבל רובכם פה צבועים בבית ספר שהוא עשה בלאגן כולם היו אומרים שהוא מופרע ופתאום כולם באים בקטע של הוא אחלה והוא כזה אחרי שהייתם מרכלים מאחורי הגב שלטו אז תפסיקו להיות צבועים ותגידו את האמת!! אבל כמה שהוא היה מופרע ואפילו שהוא לא סיים ללמוד בית ספר לא הגיע לו למות בעיקרלא בגיל 16! והאחרי לזה יצטרך לשלם אבל תעשו לי טובה תפסיקו לשחק אותה צדיקים ותיהיו אמיתים פעם אחת 1 אני רוהצ רק להגיד דבר אחד אחרון שהמשפחה וכל הקרובים שלו יחזיקו מעמד כי אני יודעת מה זה לאבד אדם במשפחה זאת חרא של הרגשה ואני משתתפת בצערם!

דניאל!בואנ´ה את חתיכת טמבלית!!!

אנשים פה שופכים את הלב כואב להם שנפש יהודי מת ואת מתקוממת פה נגדם?! יא חתיכת אפס שבי בשקט...איזה אידיוטית...ואת זאתי שמשחקת אותה... טיפשה...

הכל טוב

New member
לכל הילדים שלום !!!!!

להבהרת הענין !!!!!! דור נולד בליל הסדר לפני 17 שנה הוא נולד לזהבה ושמעון ועקנין בבאר-שבע הוריו התגרשו ובגיל שנה וקצת התחתנה אמו עם דודי דמרי והוא גידל אותו והוא היה אביו האהוב.אמו זהבה עובדת במרפאת שניים מכבי. דור ביקש לשנות את שמו לדור דמרי וחלם על לעשות זאת בגיל 18 ויום. לכן כל הבלבול שהיה - בקיצור דור דמרי כך כולכם הכרתם אותו . אני מבינה אתכם כשאתם מדברים על כך שדור היה "מופרע" "פרובלמטי" וכו" הכל בסדר - כל אחד ודעתו הוא ולהגיד עליו שהיה חמוד-נחמד-מתוק ואוהב וחבר טוב זה גם בסדר. אתם- אני כאמא לשלושה יכולה לאמר לכם - שזה מקל לחשוב על הדברים הטובים שהיו לילד שלך וזה עוזר...... עכשיו תשמעו - ב-5 לאפריל התאריך הלועזי של דור שהיה צריך להיות בן 17 שיהיה ברור לכולכם שדור חבש קסדה ולא נסע במהירות ופשוט זה היה היום שלו ובדיעבר היו סימנים לכך...... אני מבקשת ממכם לענות לי רק על שאלה אחת איך מועדון ה_"אנפלגד" המשיך לעבוד ולמכור בירה לקטינים אחרי שדור שכב שם על הרצפה? תסבירו לי איך המנהל של המועדון לא בא לבית חולים לשאול מה קורה? תסבירו לי איך אתם עובדים לסדר היום ? דברו איתי ילדים ... בבקשה

הכל טוב

New member
5 לאפריל - יום הולדת 17 של דור דמרי

לא עוגה לא בלונים לא נרות לא נשיקות בטח היה הולך לאנפלגד לחגוג את יום ההולדת כמה חבל וכואב דור איננו

למעלה