יש הופעה או שיר של אדם שגורמים לכם לבכות?

nini18

New member
אוי שיר לשלום איך שכחתי??? מזה הכי התרגשתי../images/Emo7.gif

ומסכימה עם כל מה שרשמת בעיקר עם IICHU הוא שר את זה פשוט מעולה.

ר ו ח ל י

New member
מסכימה^^

אה ושכחתי לציין שאני מתגעגעת לפוני הארוך כמו באפרייט קאברט שהיה באיידול עד הטופ 10 ומאז הוא רק עם פוני קצר ]:

InbarKiii

New member
אוי..השירים בעיברית

שבר אותי כלכך. פשוט כלכך ריגש אותי לראות אותו שר בעיברית ועוד באותה תקופה, כששמעתי בפעם הראשונה לא הייתי ממש מעריצה שלו..אבל עדיין זה היה כלכך מרגש.

nini18

New member
../images/Emo69.gif על חלק מההודעה

ו
על שאר ההודעה חחח

InbarKiii

New member
חחח נו הייתי מפגרת

אבל עדיין לא הפסקתי להגיד לאמא שלי, כל פעם שהיא הייתה עוברת ורואה את אדם במקרה, שאדם זה הבחור היהודי, ולא הייתי מפסיקה להתלהב בזה D:

mayarel

New member
כתבתן כאן דברים מקסימים

אותי MAD WORLD בהתחלה פשוט הרג מהיופי שלו. עוד דבר שמאוד ריגש אותי היה שיר הסיום האחרון בטור. איך שכולם חגו סביב אדם ואיכשהו הכל הכל הכל היה קשור בו. http://www.youtube.com/watch?v=x8ZdDW3i7Kk זה היה מקסים לראות את האהבה אליו ואת כמה שממצב של הגייאילנר ומי יצביע אליו.. ל- כולם עם צעיפי נוצות ונצנצים וקריס עם הג'קט שלו והחזיות.. מרגש.

nini18

New member
כי עונה שמונה היתה אמריקן איידול אדם למברט

שואו כל השאר היו רק אורחים
אז ברור שככה נראה סוף הטור וברור שזה היה מרגש בטירוף

heart1soul

New member
כל כך נכון!!!!! אדם והחבר'ה:)

אני מתביישת להגיד אבל ניסיתי לראות את כל העונה ותמיד הייתי די משתעממת חוץ מההופעות של אדם ואז פשוט התחלתי לעבור לראות רק הופעות של אדם ביו טיוב וכאלה או שפשוט הייתי מדליקה את הטלוויזיה על קול רק כשאדם הופיע חח קצת חוסר כבוד אבל זה לא אשמתי:)... הוא מבדר אותי כמו 20 אנשים:) חחח

mokasosex

New member
גם אני הייתי ככה,

או שהייתי מפריעה לאמא שלי לראות את השאר.. במיוחד את דני, קריס וסרבר .. ממש היה לי אנטי אליהם.

InbarKiii

New member
קריסי? ../images/Emo2.gif

לא יפה מירב חחח סרבר עף מוקדם מידי אז לא היה לי אכפת בכלל אצל גוקי תמיד הלכתי להכין לי קפה חחחחח סקוט וליל תמיד העברתי את הזמן בלעשות משהו אחר כי הם כלכךךךךךךךךךךךךך עיצבנו אותי [שהם עדיין בתחרות] ועם כל השאר הייתי בסדר D:

mokasosex

New member
../images/Emo9.gif עכשיו אני אוהבת אותו .

התחלתי להסתדר איתו מאפולג'ייז. האמת שאהבתי רק את אדם ואנופ. אנופ מסיבות שלא קשורות לשירה או מראה... XD

למעלה