יש היום בפנאי פלוס כתבה על הסיכסוך

יש היום בפנאי פלוס כתבה על הסיכסוך

בין מאיה לרוברטו אני אכתב לכם את כל הכתבה בהודעה נפפרדת שזה יבלוט שימו לב לכותרת: "זמרת למכירה" הכתבה: "למכירה:זמרת משומשת במצב טוב" ,כך מצהיר סוכן האמנים רוברטו בן שושן על בת טיפוחיו לשעבר,מאיה בוסקילה. לא מעט דיו כבר נשפך על הסכסוך המתוקשר בין הזמרת הפופלרית לסוכן שגילה אותה לפני שנתיים וחצי. האשמות ההדיות,טענות על הפרת חוזה ומחלוקות כספיות-כל אלה נפרסו לאורך ולרוחב של כל עיתון אפשרי. היום,ארבעה חודשים אחרי ההתנתקות, עדיין רב הנסתר על הגלוי ,הצדדים ממשיכים להתבצר בעמדותיהם אבל גם מקווים להגיע להסדר בקרוב.מבחינתו של בן שושן יש רק פתרון אחד:"אם מישהו יבוא אלינו עם הצעה מהיום להיום,אין לנו שום סמנטימנטים. אנחנו לא רוצים לחסום לה את הריירה ומקווים שהיא תצליח.אני כבר המשכתי הלאה". בן שושן מעריך כי תמורת סכום של מיליון עד מיליון וחצי שקל יהיה אפשר להגיע לסיכום ולשחרר את בוסקילה מהחוזה עימו.לדבריו,כל גורם שיהיה מוכן לקחת את הזמרת תחת חסותו צריך לשלם לו פיצוי על ההשקעה שלו בזמרת בשנים האחרונות. אחת הסיבות לפלונטר שנוצר היא העובדה שבוסקילה חתומה עם רוברטו ושותפו אייל מלול על החוזה לשבע שנים,עם אופציה לשבע שנים נוספות.במהלך העסקתה יש רק לסוכניה נקודות יציאה מהחוזה,כך שבעצם הם אלה ששולטים של המשך הקריירה שלה. זה אומר שלמאיה אין אפשרות להשתחרר מהחוזה? "רק אם אני מפסיק להפיק לה דיסקים. במהלך העבודה המשותפת התחייבתי להפיק לה דיסקים,ודיברנו על ארבעה דיסקים לפחות תוך שבע שנים.כדי להפיק דיסק ברמה נדרשת השקעה של כ 60 אלך דלור, כך שמדובר בהשקעה של 240 אלך דולר בארבע שנים.בינתיים,תוך שנתיים וחצי כבר הפקנו שני אלבומים,שזה הספק לא רע" אז עכשיו ממתינים לדיון בבית המשפט? "לא, זה מבחינתנו המוצא האחרון.אם לא נצליח למצוא מישהו שייקח את החוזה שלה אז נגיע לבית משפט,אבל כרגע אף אחד מהצדדים לא רוצה בזה,ואנחנו מקווים שהעניין ייפתר בדרכים אחרות.היו התכתביות בין עורכי דין שנעצרו בשלב מסוים,כי היתה פניה לאנשים שינסו לגשר בנינו.הבעיה היא שבסוף צריך מישהו שיקח את החוזה שלה, את ההתחייביות וההשקעה שלנו ,וישלם על זה" יש לך הערכה מי ירצה לקחת אותה? "לא, אבל אתה מפרסם עכשיו מודעה בחינם. "זמרת מצוינת עם פוטנציאל אדיר.עם רוזמה במצב טוב" ואם מישהו רוצה,הוא מוזמן" באווירית יום כיפור, תהיה מוכן לסלוח לה אי פעם? "בחיים לא.אין סיכוי לסלוח על דבר כזה.אבל אני מוכן לא לראות אותה יותר, ואני מקווה שתצא לי מהחיים כמה שיותר מהר" בסיבתה של בוסקילה נדהמו לשמוע על הצעתו הכספית של בן שושן,שנשמע באוזניהם כ"שוק בשר".עורך הדין צבי בר נתן,המייצג את הזמרת ,סירב להגיב לידיעה.מקרוביה של בוסקילה סיפרו כי בינתיים היא אוספת חומרים לתקליט חדש, ובקרוב אף תתארח בתוכנית הטלוויזיה "המהפך". ובוסקילה עצמה מוכנה להגיד רק"דשתי בנושא הזה מספיק,ואני מעוניינת להמשיך הלאה. עד כאן הכתבה כעת השאלה העולות מתוך הכתבה: 1.מיליון דולר?זה נראה מוגזם למרות שאם הוא חושב שהיא שווה את הסכום הדימיוני הזה אולי באמת היא זרת הכי טובה בארך אבל סכום שכזה זו שעורייה טוב שהוא נקב בסכום כפול.. 2. האם באמת יימצא מישהו שיסכים לתת סכום דימוני שכזה?קשה לי להאמין זה נראה כסכום מטורף בעיני כל סוכנות כלשהי אלא אם כן יש עוד רוברטו בשוק שמוכן להשקיע סכום מטורף שכזה 3.כותרת הכתבה:"למכירה.." זה נשמע כמו הודעת מכירה של דירה או אוטו האם זה לא זלזול ואף העלבה ברבים? 4.החוזה ששם את מאיה כמו בכלוב בלי אפשרות יציאה ממנו כך שכל השליטה בידי רוברטו ואייל האם לא נודף חוזה לא חוקי?היכן זכיות העובד? מריח לא טוב כבר אמרתי?.. לסיכום כפי שפני הדברים נראה אם לא יימצא מישהו שיסכים לתת את הסכום הדימיוני הזה ולא נראה שיימצא מישהו כזה....אז הליכה לבית המשפט בלתי נמנעת..בוא נקוו שבכל זה יגיע הגואל לציון ..

רבותיי יש לי בשורה משמחת דיברתי עם

מאיה לפני זמן קצר אני יודע שזה נשמע קצת מפתיע אבל זה קרה איזה התרגשות! אז ככה:מי שרוצה להגיע למפגש שיתן סימן פה עם היד (סמייל) כדי שביום ראשון אני כשמאיה תתקשר אלי שוב אני יגיד לה כמה אנשים באים כדי לתכנן באיזה מקום לעשות המפגש אז אני מחכה לתשובה שלכם .

nitzangro2

New member
אממ.. תקשיבו..ותגידו אם אני צודקת..

יכול להיות מצב כזה עכשיו שאנשים שלא היו פה שנים ירצו גם לבוא.. וזה לא הכי פייר שיש.. מה דעתכם?

sapiroooosh

New member
../images/Emo45.gif אבל...

אממ תלוי יש אנשים שהכריזו על זה שהם עוזבים... ויש אנשים- כמוני שתמיד הייתי כאן אבל לא ממש הייתי כותבת.. אז זה תלוי.. :) זאת דעתי בכל אופן...

urimz5

New member
מה הבעיה בזה?

יש מקום לכולם,לא? מי שרוצה שיבוא,מה הבעיה שיהיו הרבה?

sapiroooosh

New member
../images/Emo109.gif אורי

אין שום בעיה חוץ משאני לא בטוחה שמאיה תרצה שיגיעו הרבה אנשים והיא גם בטח תגיד את זה למיכה כשהיא תדבר איתו... מבחינתי זה יכול להיות ממש ממש נחמד שהיו הרבה אנשים :)

sonioosh

New member
לדעתי פשוט כל האנשים שהיו פה

תמיד ולא עזבו אז ישלחו להם מסר עם כל הפרטים...אבל כעיקרון אנחנו במילא קצת אז זה לא שזה מפריע למישו גם ככה כל אלה שלא ניכנסו ובטח גם הפעם לא ניכנסו ולא קראו ביכלל את ההודעה שיהיה מפגש

sapiroooosh

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וואוווו הלוואי וזה יצא לפועל באמת.. ואם לא אז יש לי עוד רעיון קטנטן... :)

SPARK3

New member
../images/Emo121.gif איזה כיף לכם אנשים:)

תעשו חיים ותמסרו לה ד"ש מאליאור:)

למעלה